Over TV Sparta

 

Bezoekadres:
 Watergoorweg 52, Nijkerk
Postadres: Postbus 1129, 3860 BC Nijkerk
Telefoon Clubhuis: 033-2451749
Telefoon Bestuurskamer: 033-4615237
Bankrelatie: RABO-Nijkerk 3778.12.897 t.n.v. T.V. Sparta
 
Onze vereniging telt in 2023 zo'n 550 actieve leden. TV Sparta is van oudsher een vereniging gericht op de recreatieve spelers/speelsters. Dat neemt niet weg dat er ook in het voorjaar en najaar in competitieverband gespeeld wordt op dagdelen van de volgende dagen: donderdag, vrijdag, zaterdag en zondag. Verder organiseert de vereniging tal van toernooien, die soms enkele weken duren of juist een dagtoernooi zijn. Ook worden toss-ochtenden en toss-avonden georganiseerd. De jeugd is een groeiende groep binnen onze vereniging. Ook zij spelen een competitiedag en hebben hun eigen jeugdtoernooien. Veel jeugd maakt gebruik van de tennislessen!
 
Het tennispark van TV Sparta bestaat uit 8 verlichte kunstgrasbanen en 3 verlichte padelbanen. In het moderne clubhuis bevinden zich twee grote kleedkamers voor dames en heren. Hier bevinden zich tevens de douches en een toilet. Er zijn extra toiletten in de hal. In de hal bevindt zich tevens het elektronische afhangbord, waarmee men door middel van de KNLTB-pas kan afhangen. Het afhangen is verplicht!
 
De grote kantine geeft door zijn ronde ligging en grote ramen een uitstekend zicht op alle banen. Het terras ligt op het zuiden. Het tennispark is elektronisch en met camera's beveiligd. Buiten openstelling van de kantine kan men met ledenpas het buitenhek en het clubhuis openen. In het najaar van 2016 is de complete tuin gerenoveerd. Bovendien werd er dat jaar overgestapt op duurzame led-verlichting voor clubhuis én baanverlichting!
 
Het tennispark is het gehele jaar geopend tot 22.30 uur. De baanverlichting wordt op zon- en feestdagen niet ingeschakeld. Tot ongeveer 23.30 uur in de avond kan er gebruik gemaakt worden van van de clubkantine. Betalingen van consumpties kunnen alleen met de pin- of clubpas betaald worden. TV Sparta is een cashloze vereniging! Munt- en papiergeld worden niet geaccepteerd.
 
 
 
 

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 33 245 1749

Bezoekadres

Watergoorweg 52
3861 MA Nijkerk

KVK-nummer

40095200