Word lid bij Tennisvereniging Sparta

Fijn dat je belangstelling hebt voor tennis en voor onze tennisvereniging. Als lid kun je net zo vaak tennissen als je maar wilt. Hieronder staan de tarieven voor het lidmaatschap per jaar.

Aspirant (t/m 8 jaar)                                                          €   75,60
 
Junior (vanaf het jaar tot je 9 wordt tot 17 jaar)         €   95,40
 
Senior (vanaf het jaar dat je 18 wordt)                         €  158,40
 
 
Het lidmaatschap loopt van 1 januari t/m 31 december. De automatische incasso van de contributie gebeurt eind januari. Als je je in de loop van het jaar aanmeldt betaal je een bedrag gebaseerd op het aantal resterende volle maanden in het jaar. Word je in de loop van januari lid dan betaal je nog 11 maanden contributie, word je lid in februari dan betaal je nog 10 maanden enz.
 
Slapend lid
Als je door een blessure, ziekte of andere omstandigheden gedurende langere tijd niet kunt tennissen kun je, zoals wij dat noemen, “slapend” lid worden. De kosten daarvan bedragen € 25,-- per jaar.
 
Ledenwerfactie
Op dit moment heeft onze vereniging een zeer aantrekkelijke ledenwerfactie voor je. Hierbij gelden de volgende voorwaarden:

Senior
-lidmaatschap van 2 jaar voor een bedrag van € 199,--
-10 gratis lessen in groepsverband
-waardebon van € 100,-- voor tennisracket te besteden bij van Duinkerken Sport
 
Aspirant of junior
- lidmaatschap van 2 jaar voor een bedrag van € 125,--
- 12 gratis tennislessen in groepsverband
- waardebon van € 40,-- voor tennisracket te besteden bij van Duinkerken Sport
 
Hieronder vind je een link waarmee je je kunt aanmelden voor deze actie.
 
KNLTB-pas
Na aanmelding bij de ledenadministratie ontvang je zo spoedig mogelijk je KNLTB-pas. Met deze pas krijg je toegang tot het tennispark en kan je gebruik maken van onze banen. Als de KNLTB-pas niet (meer) werkt of is zoekgeraakt neem dan zo snel mogelijk contact op met de ledenadministratie ([email protected]). Zij zorgen voor een nieuwe pas. De kosten van een nieuwe pas bedragen € 7,50.
 
Nieuwe ledencommissie
Deze commissie maakt je wegwijs binnen onze vereniging en organiseert activiteiten speciaal voor nieuwe leden. Al uw vragen kunt u sturen naar [email protected].

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

033-2451749

Bezoekadres

Watergoorweg 52
3861 MA Nijkerk
Nederland