Verhuur padelbanen

10 augustus 2023


De padelbanen zijn inmiddels ruim 3 maanden in gebruik. We zijn blij met alle positieve reacties in de afgelopen periode! De opening van de padelbanen was geslaagd, de eerste toss-avond een groot succes, er worden veel introducees uitgenodigd en we hebben al een mooi aantal nieuwe leden mogen verwelkomen. In het najaar gaan twee Sparta-teams competitie spelen en tijdens de Open Nijkerkse kampioenschappen organiseren we voor het eerst een padeltoernooi.

Natuurlijk blijft er ook ruimte voor verbetering. Op doordeweekse avonden zien we dat er veel gespeeld wordt, maar om 19.00 en 21.00 uur is er vaak nog ruimte. Daarnaast is er ook op vrijdagavond en in het weekend nog voldoende ruimte om te spelen. Om die reden hebben we besloten een proef te doen met het verhuren van padelbanen op de volgende momenten:

  • Maandag t/m donderdag: 1 baan van 19:00 tot 22:00 uur
  • Vrijdag: 3 banen van 19:00 tot 22:00 uur
  • Zaterdag en zondag: 3 banen van 11:00 tot 16:00 uur

Als lid behoud je altijd voorrang op het reserveren van banen, want je kunt vanaf 4 dagen van tevoren een baan reserveren. Indien een baan nog vrij is, komt deze pas 3 dagen van tevoren beschikbaar op www.meetandplay.nl. Niet-leden kunnen daar een baan huren voor een tarief van €28,00 per uur. Daarnaast kunnen zij padelballen (€2,00) of padelrackets (€2,00 per stuk) huren. Voor leden blijft het lenen van rackets en ballen vooralsnog gratis.

De padelbanen worden voorlopig alleen verhuurd op momenten dat er een kantinedienst aanwezig is, zodat ook de toegang tot het park geregeld is. De komende weken houden we nauwlettend in de gaten wat de verhuur met de baanbezetting doet en indien nodig voeren we aanpassingen door. Uiteindelijk hopen we natuurlijk dat het huren van een padelbaan zal leiden tot lidmaatschap!

Heb je vragen over padel? Neem dan contact op met onze padelcommissie via [email protected].

Met sportieve groet,

Bestuur TV Sparta 

Nieuwscategorieën

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 33 245 1749

Bezoekadres

Watergoorweg 52
3861 MA Nijkerk

KVK-nummer

40095200