Van Duinkerken Nijkerkse Kampioenschappen afgelast

29 september 2020

De Technische Commissie en het bestuur van T.V. Sparta hebben besloten om de Van Duinkerken Nijkerkse Kampioenschappen dit jaar niet door te laten gaan.

Met meer dan 250 deelnemende spelers, in een toernooiweek waar ook baanruimte gereserveerd moet worden voor competitieteams, zien we een groot aantal logistieke en praktische problemen op ons afkomen.

Daarnaast moeten we helaas vaststellen dat COVID-19 nog altijd nadrukkelijk heerst. Het grote aantal deelnemers op de banen, op het terras en in de kantine maakt het schier onmogelijk om het toernooi op een verantwoorde wijze te organiseren.

De afgelasting van het toernooi doet pijn. Door diverse commissies zijn tientallen uren in de organisatie gestoken. We zijn trots op onze mooie vereniging en het is geweldig dat zoveel tennissers zich dit jaar hebben ingeschreven. Het bewijst andermaal dat onze geliefde sport nog altijd ongekend populair is.

De KNLTB is op de hoogte gebracht van ons besluit en deelt onze zorgen om het toernooi verantwoord te kunnen organiseren. Niet voor niets zijn afgelopen zomer meer dan de helft van de geplande toernooien afgelast en is het regelmatig voorgekomen dat deelnemers halverwege of vlak voor het toernooi alsnog afhaakten uit angst om met het coronavirus besmet te raken. Organisatorisch is dit voor elke toernooicommissie een bijkomend probleem.

We vertrouwen erop dat jullie begrip hebben voor ons besluit. Gezondheid gaat voor alles.

In het voorjaar van 2021 staat ons welkbekende voorjaarstoernooi op de agenda. We hopen dat we dit toernooi kunnen spelen en dat we iedereen hier terugzien!

Met hartelijke en sportieve groet,

Technische Commissie en bestuur T.V. Sparta

Nieuwscategorieën

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 33 245 1749

Bezoekadres

Watergoorweg 52
3861 MA Nijkerk

KVK-nummer

40095200