Update aanleg padelbanen: There we go!

02 februari 2023


Eind december hebben we de definitieve omgevingsvergunning voor de bouw van de padelbanen in handen gekregen en eind januari is ook de Melding Activiteitenbesluit geaccepteerd, zodat we ook daadwerkelijk mogen spelen.

Op vrijdag 20 januari is begonnen met het kappen van de bomen en het opruimen van hout en takken. De komende twee weken zal dit worden afgerond. Fijn dat er zoveel handjes zijn die komen helpen!

Vanaf 13 februari begint firma Timmer met de grondwerkzaamheden, het verharden van een stuk grond bij de hondenvereniging en het weghalen en uitgraven van het talud. Een maand later start Rekre Sport met het aanleggen van de padelbanen. Onder voorbehoud van de weersomstandigheden denken zij ongeveer 7 weken nodig te hebben.

Afgelopen woensdag is met alle partijen een startoverleg gevoerd en is ook de wethouder sportzaken van de gemeente op bezoek geweest. Een inspirerende ochtend! De gemeente heeft daarnaast ook toestemming gegeven voor de extra grond die TV Sparta in opstalrecht krijgt. Allemaal geweldig goed nieuws!

Ongetwijfeld zal er tijdens de bouw enige overlast zijn, maar we doen ons best om dit tot een minimum te beperken. De 8 tennisbanen blijven sowieso bespeelbaar, maar de toegang tot de banen 1 t/m 3 is vanwege de aanleg van elektriciteit en waterleiding mogelijk tijdelijk afgesloten. Niet oversteken tijdens een rally! 😉

Nieuwscategorieën

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 33 245 1749

Bezoekadres

Watergoorweg 52
3861 MA Nijkerk

KVK-nummer

40095200