Update 29 juli: Aandachtspunten banen reserveren

29 juli 2020

Alsof we nooit anders hebben gedaan reserveren we de banen tegenwoordig ‘op afstand’ via de website of de KNLTB ClubApp. Uit een eerste evaluatie blijkt dat de reacties overweldigend zijn en dat vrijwel iedereen die er gebruik van maakt enthousiast is! Desondanks zijn er een aantal belangrijke aandachtspunten:

  1. Dubbele reserveringen zijn niet toegestaan. Af en toe zien we dat leden twee boekingen achter elkaar inplannen met een tussenperiode van 5 minuten. Dit is niet toegestaan. Bij een dubbelspel (4 personen) mag je maximaal 1 uur reserveren. Wil je daarna nog verder tennissen dan kan dat uiteraard als je niet van de baan wordt gehaald. Wordt je wél van de baan gehaald, dan kun je via het afhangbord in de hal de eerste vrije baan reserveren. Vanzelfsprekend is het ook niet toegestaan om voor een dubbelspel twee reserveringen van twee personen (45 minuten) achter elkaar te boeken.
  2. Reservering bevestigen op het afhangbord. Uiterlijk 10 minuten voordat je gaat tennissen dient de reservering bevestigd te worden via het afhangbord in het clubhuis. Minimaal één van de spelers dient de ledenpas door het afhangbord te halen. Doe je dit niet op tijd, dan komt de reservering te vervallen en kan iemand anders jouw tijdstip overnemen.
  3. Reservering wijzigen of annuleren. We doen een dringend beroep op alle leden om wijzigingen en annuleringen zo snel mogelijk te verwerken. Dit geeft ruimte aan leden die graag willen tennissen, maar geen baan kunnen vinden terwijl die er feitelijk wel is.
  4. Zorg dat er zo min mogelijk ‘gaten’ vallen. Wil je een baan reserveren voorafgaand aan een reservering van iemand anders, laat dan geen gat vallen tussen beide boekingen. Voorbeeld: als je baan 4 wil reserveren, klik dan op het plusje voor het ‘stopbord’ en wijzig de begintijd en eindtijd naar 18:45 tot 19:30 (enkelspel) of 18:30 tot 19:30 (dubbelspel).

Nieuwscategorieën

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 33 245 1749

Bezoekadres

Watergoorweg 52
3861 MA Nijkerk

KVK-nummer

40095200