Uitnodiging Algemene Leden Vergadering

11 april 2019

Beste leden van T.V. Sparta,

GEEF GERARD EN HENK EEN MOOI AFSCHEID!

Tijdens de Algemene Leden Vergadering, donderdagavond 18 april, aanvang 20.00 uur, zullen het bestuur gaan verlaten:

Henk van Steeg, die 6 jaar lang penningmeester is geweest van de vereniging, en

Gerard Tijmense, die maar liefst 21 jaar aan de bestuurstafel heeft gezeten.

Henk was voordat hij Penningmeester werd ook al een aantal jaren nauw betrokken bij het financieel reilen en zeilen als rechterhand van zijn voorganger Albert Driessen. In een verder verleden deed Henk de Ledenadministratie. Tijds Henk’s “bewind” werden forse investeringen gedaan, waaronder de aanleg van de minibanen, het opfrissen van de oefenmuur, de installatie van LED verlichting op het gehele park, het laten aanbrengen van 118 zonnepanelen, de vervanging van de kunstgraslaag van alle 8 banen en daarnaast werd het laatste restant van de hypotheek afgelost. Henk was voorts zeer nauw betrokken bij de verdere automatisering van inning van contributie en de perfectionering van de “cashloosheid”, uiteraard alles in “teamverband”, maar toch…..

Gerard is een kwart eeuw geleden begonnen in de Technische Commissie, waar hij in 1998 voorzitter van werd. Een jaar of 10 geleden werd Gerard “ad-interim” voorzitter van de Onderhouds Commissie. Gerard is een vrijwilliger in de buitencategorie, die daar niet voor niets een aantal jaren geleden voor in de bloemen is gezet door de gemeente Nijkerk. We kunnen gerust vaststellen dat Gerard de laatste 10-12 jaar vrijwel dagelijks op het park te vinden is geweest en eigenlijk alle voorkomende werkzaamheden heeft verricht of in ieder geval begeleid. Aansturen van zijn eigen team maar ook de ontvangst van buitenfirma’s. Van alarmsystemen tot verstopte riolering, van grasmaaien tot lampen vervangen, van snoeiwerk tot onkruid wieden, alles zat er in en hij heeft er feitelijk nog geen genoeg van maar is naar zijn zeggen lang genoeg bestuurslid geweest.

De Algemene Leden Vergadering duurt ongeveer een uur, daarna heffen we het glas op Henk en Gerard.

IMC Open Jeugdtoernooi gaat verder als Bokkers Catering Open Jeugdtoernooi
Na de Algemene Leden Vergadering zullen we op gepaste wijze afscheid nemen van IMC en zullen we het contract met Bokkers Catering ondertekenen.

Alle banen zijn tijdens de jaarvergadering gesloten.

Met vriendelijke groet,

Sibert van Leeuwen
Voorzitter

Nieuwscategorieën

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 33 245 1749

Bezoekadres

Watergoorweg 52
3861 MA Nijkerk