Terras vanaf woensdag 19 mei weer (beperkt) open!

14 mei 2021


Goed nieuws! 😀 Terrassen op sportlocaties mogen vanaf woensdag 19 mei open van 6.00 tot 20.00 uur onder voorwaarden: maximaal 50 personen op een terras, en maximaal 2 personen aan een tafel op 1,5 meter afstand (tenzij dit mensen zijn uit eenzelfde huishouden). Dit betekent dat we ons terras overdag weer kunnen openen voor een gezellig drankje voor of na het tennissen!

Vanaf woensdag 19 mei worden alle kantinediensten 's ochtends en 's middags hervat zoals gepland. Avonddiensten vervallen tot we weer langer open mogen zijn.

Op het terras worden tafels ingericht voor 2 personen. Houd je hier ook aan, want er zijn al een paar keer BOA's op het park geweest ter controle. De kantine is alleen geopend voor bestellingen en het terugbrengen van glazen, kopjes, flesjes etc. Ook bij regen is het niet toegestaan om in de kantine te komen.

Voor nieuwe leden zullen we, zodra dit weer kan, een moment inplannen om meer informatie te geven over het vervullen van kantinediensten. Voor vragen kun je contact opnemen met [email protected].

Veel plezier! ☕🍹

Nieuwscategorieën

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 33 245 1749

Bezoekadres

Watergoorweg 52
3861 MA Nijkerk