Open Kring wint 25e Schooltennistoernooi

10 april 2019

Wát een feest was het vanmiddag op de banen van T.V. Sparta! Het 25e schooltennistoernooi stond op het programma, waarbij de groepen 7&8 van Nijkerkse basisscholen de strijd met elkaar aan gingen om de felbegeerde wisselbeker mee naar huis te mogen nemen.

Onder stralende weersomstandigheden gingen 48 kinderen de baan op en probeerden in teamverband de meeste punten bij elkaar te spelen. Onder belangstelling van een groot publiek wisten de bassischolen De Open Kring Nijkerk en de Oranje Nassauschool de finale te behalen. De Koningslinde en Rehobothschool Nijkerk streden om de derde plaats.

De teams waren goed aan elkaar gewaagd en de beslissing viel dan ook pas in de laatste minuten. De Koningslinde ging met de derde prijs aan de haal en op baan 1 wist bassischool de Open Kring een minuut voor de bel de beslissende game te halen voor de eindoverwinning.

Het was prachtig om zoveel enthousiaste talenten op ons park te zien, die we graag ook weer terug zien bij T.V. Sparta. Deze talenten kunnen gebruik maken van een actie die je haast niet kan laten schieten: een lidmaatschap voor 2019 en 2020, 10 groepslessen en een waardebon van 40 euro voor een tennisracket. En dat alles voor maar 125 euro!

Graag willen we het 20-tal vrijwilligers bedanken voor hun inzet. Zonder hen was dit mooie event niet mogelijk! We kijken nu alweer uit naar woensdag 8 april 2020, wanneer het schooltennistoernooi voor de 26e keer georganiseerd wordt bij T.V. Sparta.

De foto's volgen!

Nieuwscategorieën

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 33 245 1749

Bezoekadres

Watergoorweg 52
3861 MA Nijkerk