Nieuw: Banen reserveren via de KNLTB ClubApp

09 juli 2020

Sinds 11 mei wordt er weer volop getennist op ons park. Om te kunnen tennissen was het verplicht om een baan te reserveren via de e-mail. Van veel leden hebben we reacties gehad dat dit erg prettig werkte. Daar zijn we blij mee, want onze vrijwilligers hebben de afgelopen periode meer dan 1100 reserveringen verwerkt in het afhangbord!

Het reserveren via de e-mail vraagt echter veel tijd van vrijwilligers en is niet altijd ideaal voor last-minute reserveringen. Daarnaast is het volgens de richtlijnen van de KNLTB vanaf 1 juli niet meer verplicht om vooraf online een baan te reserveren. We hebben daarom besloten, in navolging van ruim 1300 verenigingen in Nederland, om online reserveren via de website en KNLTB ClubApp mogelijk te maken.

Uiteraard blijft het ook gewoon mogelijk om ter plekke een baan af te hangen via het afhangbord in het clubhuis. Vooraf reserveren is dus niet meer verplicht, maar wel mogelijk. Reserveringen die al via de e-mail gemaakt zijn voor aankomende week blijven geldig. Over een aantal maanden zullen we evalueren hoe dit ervaren wordt.

Download de KNLTB ClubApp!
Via onze ClubApp kun je niet alleen een baan reserveren, maar blijf je ook op de hoogte van al het nieuws over onze vereniging. Daarnaast kun je een tennismaatje zoeken, de clubagenda inzien en vind je er alle uitslagen en standen van toernooien en competities. Download dus snel de app!

Een baan reserveren via de ClubApp: Hoe werkt dat?
Op onze website vind je een uitgebreide uitleg over het vooraf reserveren van een tennisbaan. Lees deze informatie goed door! Je vindt in het artikel onder andere een uitleg over het aanmaken van een account, de (nieuwe) regels omtrent banen reserveren en informatie over het uiterlijk 10 minuten van tevoren bevestigen van de reservering aan het afhangbord.

Mocht je nog vragen hebben of hulp nodig hebben, neem dan gerust contact met ons op via [email protected].

Nieuwscategorieën

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 33 245 1749

Bezoekadres

Watergoorweg 52
3861 MA Nijkerk

KVK-nummer

40095200