Kamphorst Open Voorjaarstoernooi weer groot succes!

09 maart 2020

Geheel in stijl is het Kamphorst Open Voorjaarstoernooi ook in 2020 tot een zeer succesvol einde gekomen. "Geheel in stijl", want de deelnemers trotseerden ook dit voorjaar weer harde wind, slagregens en slechts een zeer sporadisch waterig zonnetje. Bijna traditioneel is de finalezondag een dag met een lentezonnetje en niet zelden is het terras op zijn minst goed gevuld. Uit de wind in de zon, onder een dekentje, dat zat er dit jaar helaas bijna niet in: het was zondag 8 maart simpelweg geen terrasweer, hoewel sommige partijen op een handvol diehard toeschouwers konden rekenen.

Was het buiten aan de frisse kant, binnen was het Spartaans warm en gezellig met een goedlopende bar, overweldigende hoeveelheden lekkere hapjes en een goedgemutste organisatie die de finaledag in goede banen leidde. En niet alleen de finaledag: 2 weken lang een vlekkeloze organisatie en het "hapjesteam" is bekend in de wijde omgeving van Nijkerk! Winnen is belangrijk maar als er onverhoopt niet gewonnen wordt, maken de hapjes weer een boel goed. “Geen onvertogen woord” meldde toernooileider Jannie Ordeman na afloop. "Sommige deelnemers werkten in de stromende regen hun partijen af".

Jannie nam na jaren trouwe dienst afscheid van de organisatie van het voorjaarstoernooi, maar zal in de toekomst best nog eens achter de tafel plaatsnemen. Dat geldt ook voor Hillie Cozijnsen, die het na 18 jaar trouwe dienst wel mooi genoeg vindt. Beide dames werden in de bloemen gezet door Dimphy Evers-Tijmense, voorzitter van de Technische Commissie.

Bloemen en mooie woorden waren er ook voor de naamdrager van het toernooi, de firma Kamphorst. Na 6 jaar de firmanaam aan het vroege voorjaarstoernooi verbonden te hebben is het tijd voor een andere naamgever. De kersverse Sponsorcommissie van de vereniging is er al druk mee in de weer. Namens de nieuwe commissie sprak Ed Vedder lovende woorden voor Nelie Kamphorst, die de commissie minimaal 10 jaar trouw is geweest.

Het vroege voorjaarstoernooi bij TV Sparta bestaat al bijna 30 jaar en kent een trouw deelnemersveld. Deelnemers uit de wijde omtrek beschouwen het toernooi dan ook als de ideale opmaat voor de KNLTB Voorjaarscompetitie.

Nieuwscategorieën


Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit nieuwsbericht
Om te kunnen reageren dien je ingelogd zijn. Inloggen

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 33 245 1749

Bezoekadres

Watergoorweg 52
3861 MA Nijkerk