Hoogtepunten Algemene Ledenvergadering 2024

19 april 2024


Hieronder de belangrijkste punten uit de Algemene Ledenvergadering van 18 april 2024:

  • De leden van TV Sparta zijn akkoord gegaan met een contributieverhoging per 1 januari 2025 naar 175 euro. De verhoging van 3% ten opzichte van 2024 is een direct gevolg van de stijgende kosten en kan beschouwd worden als een inflatiecorrectie.
  • Aart van Dasselaar is aangesteld als nieuwe voorzitter van de onderhoudscommissie. Hij neemt de plek in van Kim van Domselaar die 5 jaar lang met volle inzet zijn diensten beschikbaar heeft gesteld aan de vereniging.
  • Ben Hiemstra en Gea van den Ham zijn aangesteld als vertrouwenscontactpersonen binnen TV Sparta. Zij zijn het eerste aanspreekpunt voor tennissers, ouders, toeschouwers, commissieleden, vrijwilligers, en/of bestuursleden met een klacht of een vraag met betrekking tot de algemeen geldende gedragsregels. Kijk hier voor meer informatie.
  • Tijdens de ALV is door de voorzitter een toelichting gegeven op een aantal kleine wijzigingen in de statuten en het huishoudelijk reglement. Deze worden herschreven naar het model van de KNLTB. Mogelijkheid tot inzage in de wijzigingen en toestemming van de leden is verplicht. Alle leden worden hierover nog verder ge├»nformeerd per e-mail.

Nieuwscategorieën

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 33 245 1749

Bezoekadres

Watergoorweg 52
3861 MA Nijkerk

KVK-nummer

40095200