Heinerman Padel gaat padellessen verzorgen bij TV Sparta

03 juli 2024


Beste leden van TV Sparta,
 
Met genoegen delen we jullie mee dat met ingang van 13 juli 2024 Heinerman Padel de padellessen bij TV Sparta gaat verzorgen.
 
Onze dank gaat nu eerst uit naar NDO, die een aantal maanden geleden te kennen heeft gegeven de padellessen niet langer te kunnen verzorgen. Vooral het gebrek aan capaciteit heeft daar de doorslag in gegeven. In de afgelopen periode zijn de padellessen desalniettemin doorgegaan, soms met kunst- en vliegwerk en met hangen en wurgen. Chapeau NDO!
 
NDO blijft binnen TV Sparta de tennislessen verzorgen, terwijl Heinerman Padel de padellessen voor haar rekening neemt. Beide doen dat "exclusief", dus Heinerman Padel zal bij ons geen tennislessen verzorgen en NDO zal geen padellessen meer verzorgen.
 
Heinerman Padel stelt zich aan jullie voor in het weekend van 13 en 14 juli 2024. De laatste padellessen door NDO vinden plaats tot en met 12 juli.
 
Het bestuur ziet uit naar een prettige samenwerking met Heinerman Padel en de continuering van de samenwerking met NDO, die komende september 12,5 jaar bij onze vereniging actief is, een koperen jubileum!
 
In onderstaand bericht stelt Heinerman Padel zich alvast aan jullie voor: 
 
 
Hi Padeller !

Met veel enthousiasme laten we jullie weten dat Heinerman Padel vanaf juli 2024 de padellessen verzorgt op jullie mooie vereniging. Om jullie kennis te laten maken met de padelschool organiseren we daarom kennismakingslessen in het weekend van 13 & 14 juli. Voor deze lessen kan je individueel opgeven, maar ook in een groepje. Opgeven voor deze lessen kan via de volgende website pagina: https://www.heinermantennis.nl/tv-sparta-padel/

Wil je naast de kennismakingslessen ook deze zomervakantie nog jouw padelskills verbeteren? Hiervoor hebben wij het ‘holiday pakket’.  Dit lespakket bestaat uit 4 lessen van 50 minuten, met aan het einde een afsluitend toernooi. Meer info en aanmelden kan via: https://www.heinermantennis.nl/padel-holiday-pakket-tv-sparta/

Wij hebben er enorm veel zin in. Tot op de padelbaan!

Met sportieve groeten,
Heinerman Padel
 
 

Nieuwscategorieën

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 33 245 1749

Bezoekadres

Watergoorweg 52
3861 MA Nijkerk

KVK-nummer

40095200