Coronatoegangsbewijs in de kantine

24 september 2021


Vanaf 25 september vervalt de 1.5 meterregel, maar er gelden nog wel enkele voorwaarden om de verspreiding van het coronavirus te beperken. Zo is voor het gebruik maken van de horeca een coronatoegangsbewijs nodig, ook op sportlocaties.

De afgelopen periode hebben we veel verschillende fases meegemaakt. Daar zijn we samen goed doorheen gekomen. Het organiseren van de nieuwe fase is een grote uitdaging voor onze vereniging, maar we rekenen erop dat alle leden verantwoordelijk zullen omgaan met de nieuwe maatregelen. Graag vragen we jullie begrip en medewerking voor onderstaande voorwaarden.

  • Voor het nuttigen van een drankje/hapje binnen in de kantine, zowel staand als zittend, is een coronatoegangsbewijs nodig.
  • Voor het afhalen van drankjes/hapjes aan de bar en het nuttigen daarvan op het terras of langs de baan is geen coronatoegangsbewijs nodig. Ook voor het gebruik van toiletten, kleedkamers en afhangbord is dit niet nodig.
  • Het bestuur zal steekproefsgewijs controleren op het naleven van de maatregelen. We vragen iedereen nadrukkelijk om hier verantwoordelijk mee om te gaan. Eventuele boetes zijn voor rekening van de overtreder.
  • Met de CoronaCheck-app kan iedereen het coronatoegangsbewijs ophalen. Je krijgt een QR-code als je volledig bent gevaccineerd, een geldig herstelbewijs hebt of een negatieve testuitslag hebt van maximaal 24 uur oud.

Nieuwscategorieën

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 33 245 1749

Bezoekadres

Watergoorweg 52
3861 MA Nijkerk

KVK-nummer

40095200