Zomer Challenge

Doe mee aan de Zomer Challenge en tennis de hele zomer voor maar 50 euro!

Speel jij een teamsport en heb je een zomerstop, maar wil je toch graag fit blijven in de zomer? Of sport je vaak binnen en wil je in de zomer graag naar buiten? Dan dagen we jou en je vrienden uit voor de Zomer Challenge!

De Zomer Challenge is een compact lidmaatschap, voor jong en oud, waarbij je drie maanden onbeperkt kunt tennissen wanneer het jou uitkomt.

Zomer Challenge bij TV Sparta:

  • Deelnemen aan de Zomer Challenge kost slechts € 50,00

  • De actie loopt vanaf begin juni tot en met eind september.

  • Wil je na de zomermaanden lid worden? Dan kun je gebruikmaken van onze spectaculaire ledenwerfactie waarbij je voor € 199,00 twee jaar lid wordt, inclusief een aantal tennislessen in groepsverband en een waardebon van € 125,00 te besteden bij Van Duinkerken Sport. Als je hiervan gebruik maakt geven we je ook nog eens de laatste maanden van 2022 (t/m december) gratis tennissen cadeau!

  • Voor Zomer Challenge leden wordt ook een gratis toss-middag/avond georganiseerd door onze Nieuwe Leden Commissie. Meer informatie hierover volgt later.

Enthousiast geworden?

Download dan het inschrijfformulier onderaan deze pagina, vul jouw gegevens in en stuur het ingevulde formulier naar [email protected].

Zomer Challenge Inschrijfformulier 2022.docx

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 33 245 1749

Bezoekadres

Watergoorweg 52
3861 MA Nijkerk

KVK-nummer

40095200