Zomer Challenge

Doe mee aan de Zomer Challenge en tennis de hele zomer voor maar 50 euro!

Speel jij een teamsport en heb je een zomerstop, maar wil je toch graag fit blijven in de zomer? Of sport je vaak binnen en wil je in de zomer graag naar buiten? Dan dagen we jou en je vrienden uit voor de Zomer Challenge!

De Zomer Challenge is een compact lidmaatschap, voor jong en oud, waarbij je drie maanden onbeperkt kunt tennissen wanneer het jou uitkomt.

Zomer Challenge bij TV Sparta:

  • Senioren betalen voor de Zomer Challenge slechts € 50,00

  • Jeugd t/m 17 jaar betaalt voor de Zomer Challenge € 30,00

  • De actie loopt vanaf begin juni tot en met eind september.

  • Wil je na de zomermaanden lid worden? Dan mag je ook de rest van het jaar gratis tennissen! Daarbovenop kun je in januari 2022 gebruikmaken van onze spectaculaire ledenwerfactie waarbij je voor € 199,00 twee jaar lid wordt, inclusief een aantal tennislessen in groepsverband en een waardebon van € 125,00 te besteden bij Van Duinkerken Sport & Kamperen. Voor jeugd geldt een bedrag van € 125,00 voor een lidmaatschap van twee jaar, een aantal tennislessen in groepsverband en een waardebon van € 50,00 te besteden bij Van Duinkerken Sport & Kamperen.

  • Zomer Challenge leden krijgen ook een gratis tennisles! Meer informatie hierover volgt later.

Enthousiast geworden?

Download dan het inschrijfformulier onderaan deze pagina, vul jouw gegevens in en stuur het ingevulde formulier naar [email protected].

Zomer Challenge Inschrijfformulier.docx

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 33 245 1749

Bezoekadres

Watergoorweg 52
3861 MA Nijkerk