Zaterdag 27 oktober: Halloweentoernooi

18 september 2018

Geopende doodskisten, enorme spinnen, heksen, hoofden op sterk water aan de bar, Dracula’s graf, bloederige handafdrukken en ga zo maar door. Tijdens Halloween wordt bij TV Sparta het spectaculaire Halloweentoernooi georganiseerd! Speciaal voor deze dag worden de tennisbanen omgedoopt tot ‘graveyards’. In de meest angstaanjagende outfits wordt ’s middags een balletje geslagen, waarna er een huiveringwekkend halloween-buffet volgt en er prijzen worden uitgereikt voor de meest griezelige outfit! 
 
Een kleurrijk schouwspel, tennissende theaterstukken in prachtige Halloween outfits. Serveren met een pij aan of met een heksenjurk met te grote rode pruik en wrattenneus half voor je ogen. Peentjes zweten, of de beul die zijn zeis op de rug had gebonden. Vreselijke open wonden en bloederige littekens… Het publiek kijkt door een kier naar de wedstrijden. De heksensoep staat ondertussen al lekker te pruttelen, maar ook de zwarte spaghetti ontbreekt niet op het menu… Als de volle maan door de bomen schijnt kunnen de tenniswolven aanschuiven voor het diner van de avond!
 
In 2018 komt het Halloweentoernooi terug! Noteer 27 oktober vast in uw agenda, want het gaat weer een onvergetelijke dag worden! 

DE INSCHRIJFLIJSTEN HANGEN IN DE HAL!

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

033-2451749

Bezoekadres

Watergoorweg 52
3861 MA Nijkerk