Twee teams kampioen in Najaarscompetitie!

05 november 2018

De Najaarscompetitie 2018 zit er weer op. In totaal 12 Sparta-teams hebben de afgelopen weken weer hard gestreden om de punten!

De Catsburcht was de laatste weken goed gevuld op vrijdagavond. Maar liefst 12 seniorenteams hadden zich ingeschreven voor de vrijdagavondcompetitie, waardoor er een aantal weken zelfs 6 teams tegelijk thuis speelden. Ondanks dat niet alle teams hierdoor twee banen tot hun beschikking hadden, was de sfeer top en werden er talloze spannende wedstrijden gespeeld. Ook de weergoden waren de teams en supporters goed gezind, waardoor op bijna alle vrijdagavonden onder perfecte weersomstandigheden kon worden gespeeld.

Uiteindelijk zijn er twee teams kampioen geworden. Het team van captain Rowynn Marshall werd kampioen in de Hoofdklasse, het hoogste niveau op vrijdagavond. Op de laatste avond moest het team nog hard strijden voor de punten, maar werd een 3-1 overwinning over de streep getrokken, waarmee het kampioenschap binnen was. Het herenteam van captain Klaas Maarten van Slooten verloor de hele competitie maar 4 wedstrijden en werd zodoende dik verdiend kampioen in de 3e klasse. Gefeliciteerd!

Inmiddels zijn ook de voorbereidingen voor de Voorjaarscompetitie 2019 alweer begonnen. Binnenkort zullen hiervoor de uitnodigingen worden verstuurd.

Bekijk de foto's van de kampioenen!

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 33 245 1749

Bezoekadres

Watergoorweg 52
3861 MA Nijkerk