Kantinedienstplanning 2019

22 november 2018

Het is weer bijna zover, de kantinedienstplanning voor 2019!

Voor het indelen van de kantinediensten van 2019 gaan we ook dit jaar weer een tweetal zittingen houden in ons clubgebouw, welke plaatsvinden op:

Zaterdag 15 december van 08.00 tot 12.00 uur
Maandag 17 december van 19.00 tot 21.00 uur


U krijgt op volgorde van binnenkomst een oranje kaart met nummer (links onderin) uitgereikt, hierop kunt u alvast uw naam,voorletters en telefoonnummer invullen.

Als u kantinediensten voor een ander lid komt regelen, denk er dan wel aan dat u op de hoogte bent van de eventuele verhinderingen. (vakanties, werk, verjaardagen, enz.)

Aangezien wij ook komend jaar naar verwachting weer een flink aantal mensen tekort komen om alle diensten te vervullen doen wij weer een dringend beroep op u om een (extra) vierde dienst te draaien.

Dus: neem een extra dienst voor uw rekening, de kantine zal anders mogelijk op bepaalde momenten helaas gesloten blijven!!!

Hierbij nog het verzoek om niet voor een hele groep tegelijk te gaan plannen, dit levert nogal wat irritatie op bij enkele medeleden die netjes persoonlijk een dienst komen plannen. Wij vragen hiervoor uw begrip!

Enkele aandachtspunten: 
  • Agenda 2019 meenemen
  • Op mondelinge verzoeken, e-mail of brief wordt niet gereageerd
  • De boete en afkoopregeling blijven ook in 2019 van kracht
  • Voor het vervullen van de kantinediensten is een dienstreglement opgesteld. (zie o.a. het logboek achter de bar in de kantine.)
Om misverstanden te voorkomen kan men met vragen over reeds geplande kantinediensten alleen per e-mail communiceren met de kantinecommissie ([email protected]).

Wij verzoeken u de toegewezen diensten later te controleren met de nieuwe weeklijsten van 2019 en eventuele fouten door te geven.

Heeft u een uitnodiging gehad, terwijl u bent vrijgesteld voor het draaien van kantinediensten, wilt u dit dan even aan ons doorgeven?

De kantinecommissie: Ab en Elzo

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 33 245 1749

Bezoekadres

Watergoorweg 52
3861 MA Nijkerk