Geslaagde Bubbles & Balls avond!

05 november 2018

Vrijdagavond 2 november vond er bij Sparta een nieuw evenement plaats. Na weken van voorbereiding werd voor de eerste keer Bubbels en Balls georganiseerd; een fair speciaal voor de dames! Al vroeg in de middag melden de eerste standhouders zich bij de Catsburcht en begonnen met het opzetten van hun kraam. Om 19.00 uur stond alles klaar en was de kantine veranderd in een kleine winkelstraat. Er waren leuke stands met kleding, bloemen, bakspullen, sieraden, lingerie, knutselspullen, kinderspullen/bedrukkingen, leuke dingen voor in huis en tuin én natuurlijk wijn.

Op drie banen werd getosst door onze sportievelingen en de rest van de dames kon zich vermaken met shoppen, een wijnproeverij en lekkere hapjes gesponsord door Keurslager Tim de Gier. Na de toss begon de bingo waar iedereen gráág aan mee wilde doen. Er werden namelijk allerlei mooie prijzen aangeboden door de standhouders. Na drie spannende bingorondes waren alle prijzen uitgedeeld en gingen alle dames tevreden naar huis.

We kijken dan ook terug op een geslaagde avond en hopen deze volgend jaar nogmaals te kunnen organiseren! Graag willen wij de standhouders nogmaals bedanken voor hun deelname: Livera, Wijnhandel de Moor, Het kitchen kluisje, Bymar, Wilma Whitehouse, Creatief kattenkopje, Sieraden bij Ilona, Richelle Mode en Bloem en Cadeau bij Rianne.

Groeten, Dimphy, Anja en Herma

Bekijk de foto's in het foto-album!

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 33 245 1749

Bezoekadres

Watergoorweg 52
3861 MA Nijkerk