Dankjewelavond voor vrijwilligers en sponsors werd weer groot feest!

19 november 2018

Afgelopen vrijdagavond 16 november heeft het bestuur van tennisvereniging Sparta de vrijwilligers en een aantal sponsors op een geweldige feestavond getrakteerd. Net als in voorgaande jaren kon het bestuur rekenen op een geweldige opkomst want vrijwel alle vrijwilligers gaven ook dit jaar gehoor aan de uitnodiging.

Met een “grand buffet” verzorgd door de firma Bokkers Catering en de muzikale omlijsting door de ras artiest Paul Backbier kwamen de aanwezigen niets tekort. Bovendien werd er uitvoerig genetwerkt en werd met elkaar “de stand van de vereniging” besproken. Al sinds de oprichting van de vereniging, in 1987, kan de vereniging rekenen op de steun van een groot vrijwilligerskorps. Sommige leden van de vereniging steken al 30 jaar de handen uit de mouwen. Daarnaast kan de vereniging rekenen op de steun van de jongere generaties.

Het bestuur doet haar uiterste best om het alle vrijwilligers naar de zin te maken, dus het programma van de vrijwilligersavond is alle jaren afgestemd op de leeftijdscategorie van 18 tot boven de 80. Geen verrassing dus dat de voetjes van zowel de oudere als de jongere generatie van de vloer gingen.

Paul Backbier (piano, saxofoon, gitaar én zang) gaf bovendien ruimte aan Martine Wintermans, Elena van de Broek en Else Wintermans om hun zangkunsten te vertonen. Voor herhaling vatbaar!!

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 33 245 1749

Bezoekadres

Watergoorweg 52
3861 MA Nijkerk