Clubkampioenschappen

 
 
De clubkampioenschappen. De naam zegt het al. Een intern toernooi, waarin je strijdt voor het hoogst haalbare, de eeuwige roem! Er wordt in alle disciplines en rankings gespeeld en juist daarom is het een enorm goede leerschool voor iedereen. Ben je nog maar net begonnen? Dan zijn de clubkampioenschappen uitermate geschikt om veel ervaring en kennis op te doen, en bovendien leer je ook andere leden van de vereniging kennen! Ben je al wat verder? Dan is het een geweldige uitdaging om eens te spelen tegen iemand met een hogere ranking, die je ongetwijfeld een moeilijke wedstrijd bezorgt en misschien wel van de baan mept. 
 
De clubkampioenschappen voor senioren gaan in 2018 helaas niet door i.v.m. te weinig inschrijvingen.
 
De jeugdclubkampioenschappen voor de jeugd vonden plaats van zaterdag 23 juni t/m vrijdag 29 juni. Alle resultaten zijn hier terug te vinden: https://www.toernooi.nl/sport/tournament.aspx?id=5E2DBEC4-6E25-44C9-A217-55F8D3D89997
 
 
Sinds jaar en dag wordt er door jong en oud gestreden voor de titel 'beste van de club'. Onderstaand vindt u alle foto's en kampioenen van de afgelopen jaren.
 
Foto's:
 
Uitslagen en winnaars:

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 33 245 1749

Bezoekadres

Watergoorweg 52
3861 MA Nijkerk