Toegang 
KNLTB nr. of e-mail adres
Wachtwoord
Wachtwoord vergeten?

 Nieuws
 Foto's
 Competitie teams
 Training
 Activiteiten
 Over vereniging
 Bestuur en commissies


Belangrijke berichten
21 aug. In Memoriam Gisella Marshall
16 aug. Graffiti kustenaars aan de slag
26 mei Dankjewelavond voor vrijwilligers 31 oktober 2014
23 mei Alcohol schenktijden - belangrijk bericht!!
9 mei Alcoholbestuursreglement
28 maa. Spectaculaire Ledenwerfactie - JEUGD 2014
6 feb. Bardienst HELE jaar te bekijken!!
12 nov. IP-Camera bij TV Sparta
6 jun. Baanreservering en reglement
14 maa. Kantineleiders gezocht
6 dec. Verplichte Instructie Verantwoord Alcoholgebruik
3 maa. Sponsorlijst TV-Sparta
Belangrijke KNLTB berichten
1 sep. Like ons op Facebook!
18 apr. Download de MijnKNLTB app voor je smartphone
_GVN4806.JPG
_GVN4804.JPG
_GVN4808.JPG
Meest recente foto's
In Memoriam Gisella Marshall
 Sibert van Leeuwen  Nieuws  316x gelezen
Vandaag ontvingen bestuur en leden van TV Sparta het droevige bericht van het overlijden van 

 Gisella Marshall

In de eerste Matchpoint van 2011 schreef Gisella dat zij vanwege haar ziekte afscheid moest nemen van de Jeugd Commissie. Dat besluit viel haar zwaar, maar zij beloofde dat ze zo veel als mogelijk naar haar geliefde tennisclub zou blijven komen om in ieder geval naar de verrichtingen van haar man Anthony en hun kinderen Beau en Rowynn te kijken. En dat deed ze. Vaak in bijzijn van haar ouders Jan en Wil van ’t Hof, of in gezelschap van één of meer van de tientallen tennisvrienden die zij bij de vereniging had.

Gisella heeft enorm veel voor onze vereniging betekend, vooral als lid van de Jeugd Commissie heeft ze samen met anderen tal van aktiviteiten georganiseerd.

Van half werk hield ze niet en als er een radertje in het jeugdcommissiewerk dreigde vast te lopen was ze er als de kippen bij om alles vlotjes te laten verlopen.

Een perfectioniste, een doorzetster die de lat altijd hoog had en nooit van opgeven wilde weten.

Vrolijk, goedlachs, toegewijd, zorgzaam, toegankelijk. Zo zal zij in onze herinnering voortleven.

Het bestuur en leden van TV Sparta wensen Gisella's dierbaren enorm veel sterkte toe in deze moeilijke tijd.

_GVN9653.jpg

Sibert van Leeuwen

 

 

donderdag 21 augustus 2014, 16:18 uur 0 reacties (reageer)
Graffiti kustenaars aan de slag
 Gerrit van de Veen  Nieuws  101x gelezen

Het oefenbaantje naast bij het clubgebouw zal nooit meer de aanblik van vroeger hebben... Deze hoek die ook een visitekaartje van de club is, werd al sinds heugenis ontsierd door aan het hek hangende reclameborden. Ook sprak de ruimte niet meer aan bij de jeugdige spelers. Het bestuur heeft dan ook besloten om dit gedeelte van het park een facelift te geven. De borden worden verwijderd en de muren worden door twee vakmensen onder handen genomen. Daniel van de Haterd en Bob van de Veen zijn daar afgelopen vrijdag begonnen en de korte muur laat al duidelijk de professionele uitstraling naar buiten zien, lees meer....

_GVN4804.JPG

zaterdag 16 augustus 2014, 16:16 uur 1 reactie (reageer)
Matchpoint nr2 Zomer
 Gerrit van de Veen  Matchpoints  49x gelezen

Via onderstaande link kunt u de MP al weer bekijken, thuis of nog op de camping, gewoon blijven genieten... De papieren versie komt in de bus over enkele dagen.

www.flashfolder.eu/XFolder.asp?Id=1150

 

woensdag 13 augustus 2014, 12:32 uur 0 reacties (reageer)
Open dag Sportpark Watergoor zaterdag 30 augustus
 Sibert van Leeuwen  Nieuws  56x gelezen

Alle verenigingen van "Sportpark Watergoor" zijn in 2014 een aantal keren met elkaar in overleg geweest. Een van de agendapunten was de organisatie van een "Sportdag" waarbij kinderen én volwassenen uit (de omgeving van) Nijkerk in één dag met sportverenigingen van Sportpark Watergoor kennis zouden moeten kunnen maken. Voor 2014 is ZATERDAG 30 AUGUSTUS uit de bus komen rollen, niet direct de meest ideale datum maar wel een goeie datum om proef te draaien voor een herhaling van een open dag in het voorjaar van 2015.

Het ziet er naar uit dat alle verenigingen van Sportpark Watergoor de hekken en deuren op zaterdag 30 augustus tussen ongeveer 10 uur 's ochtends en 3 uur 's middags openzetten en zich individueel presenteren aan belangstellenden, door middel van een demowedstrijd, een presentatie, een clinic, een proefles.....nog niet helemaal zeker is of belangstellenden via een speciale route en in spelvorm een rondgang langs de verenigingen kunnen maken. Sommige verenigingen hebben slechts een beperkt aantal uren beschikbaar voor deze activiteit (LEES VERDER....)

 

maandag 12 augustus 2014, 14:18 uur 0 reacties (reageer)


Enthousiaste Voorjaarscompetitie Jeugd
 Gerrit van de Veen  Jeugd  39x gelezen
Ook dit was onder de hoede van de JC, wat een enthousiasme van de organisatie en begeleidende ouders enz!! De jeugd heeft de toekomst, dus TV Sparta heeft de toekomst. Maar dit gaat niet vanzelf, alleen met gemotiveerde mensen er om heen kan dit slagen. Veel van de seniorleden zijn er nauwelijks van doordrongen dat dit het bestaansrecht van de vereniging is, laat u eens verrassen door naar hun prestaties te gaan kijken !! Vincent stuurde het verslag dat u in de bijlage vindt en Cas Onland en zijn team schreef een leuk verslag over woensdag wedstrijden. Graag ontvangen we meer van door de jeugd geschreven belevenissen! Cas bedankt hoor!

Download bestanden
Verslag voorjaars jeugdcomp 2014 69 KB (62x opgehaald)
Comp verslag wo middag 65 KB (39x opgehaald)
dinsdag 29 juli 2014, 11:57 uur 0 reacties (reageer)
Dakreparaties uitgevoerd
 Gerrit van de Veen  Nieuws  28x gelezen

In de week van 21 juli was het ook smoorheet... daar waar de mussen van het dak gevallen waren, gingen de mannen van de firma Van Dasselaar en Kamphorst juist het dak op... Al geruime tijd was er water in grote hoeveelheden gedruppeld op de vloer van de kantine. Rara waar kwam dat vandaan, er waren geen beschadigingen aan de dakbedekking te vinden. Jan 'Das' kwam al gauw met de reden, condens onder het dak, dat niet weg kan... rampzalig dus. Dit water liep naar binnen, er moest dus stevig gereconstrueerd worden door de fa Kamphorst. Verrot houtwerk weghalen en vervangen en door Van Dasselaar een extra isolatielaag met afdekking over het hele dak... Men liep met geitenwollen sokken op het dak tegen beschadiging, met deze tropische omstandigheden is dat alleen voor de echte bikkels weggelegd... Alles was aan het einde van de week weer keurig voor elkaar, juist op tijd want kort erna vielen er tropische regens boven Nijkerk die voor veel overlast in de stad zorgden, 'zo hou je altijd werk' was het nuchtere commentaar van Jan Das... Gerard bedankt voor je vaderlijke zorg aan hen besteed!

_GVN4443.JPG

_GVN4442.JPG

dinsdag 29 juli 2014, 11:19 uur 0 reacties (reageer)
Oorverdovende stilte op de banen...
 Gerrit van de Veen  Nieuws  39x gelezen

Geerten Zoetelief was getuige van gevederd bezoek aan ons park. Nu vliegt daar wel meer voorbij, maar in deze periode van tropische hitte waarbij alle mussen van het dak waren gevallen (wat een zooitje) was dit toch bijzonder, 'duif is doood' zei Toon Hermans in zijn beroemde conference, maar deze (nog) niet. Na een fraaie scheervlucht  over de baan landde hij met precisie op het net, doe dat eens na. Keek rond en zag dat het in orde was op het park, alles lag eer keurig bij, was het een KNLTB-drone misschien? Toen Geerten hem als echte 'struukduker' hem had geplaat en naar zijn pasje vroeg smeerde hij hem... Zo houdt de bond het eea in de gaten dus, maar goed dat het park elektronisch is beschermd, of moet er ook nog een groot net over de banen?

20140713_135400.jpg

dinsdag 29 juli 2014, 11:04 uur 1 reactie (reageer)
Parkonderhoud 12-7
 Gerrit van de Veen  Nieuws  45x gelezen

Wat een activiteiten bij Sparta, zijn het nu toernooien voor jeugd en senioren, dan wel het realiseren van een fantastisch terras, jeugdbanen, alles bruist van energie. Commissieleden die in hun vrije tijd en op de achtergrond vele uren in deze activiteiten steken verdienen een terechte pluim van de leden onder het motto "niet praten maar doen''. Deze leus uit mijn Luchtmachttijd, van het nu nog steeds op Leeuwarden vliegende 322-squadron, staat mij altijd helder voor de geest ... Maar goed ik dwaal af... nu weer de Onderhoudscommissie, ondersteund met veel vrijwilligers die op de email oproep hadden gereageerd! Geweldig!! Stilstand is achteruitgang, ook zo iets dat zeker voor onderhoud geldt. Gerard Tijmense zond foto's van 'voor' en 'na', bekijk ze in de fotogalerij! Die oprukkende natuurlijk op ons park is mooi, maar niet tussen de tegels en door de hekken... Harry van 't Veld, toepasselijke naam hierbij(!), legde o.a. het gevecht met de lianen in dit oerwoud vast, een nat voorhoofd en klotsende oksels maar wel met die lach erbij,  zo pakken we dat aan bij TV Sparta!!

_DSC5300.jpg

voor meer foto's : 'lees meer'

dinsdag 29 juli 2014, 10:23 uur 1 reactie (reageer)
Jeugdkampement bij Sparta
 Gerrit van de Veen  Jeugd  53x gelezen

Wat als hoogtepunt voor de jeugd bestempeld mag worden is wel het jeugdkamp. MASH-achtige taferelen op het grasveld bij het clubgebouw: een grote legertent met Rode Kruis tekens erop, daarin een massa luchtbedden en slaapzakken. En keet schoppen natuurlijk, super spannend! De JC is als enthousiaste club natuurlijk weer tijden druk geweest met de organisatie, dat is niet niks daar er heel veel gebeurd aan het begin van de zomer! En waar je kijkt, lachende gezichten bij jong en oud, hoewel... ik zie op de foto's een gedaante op een trapskelter die (gezien zijn 'atletische' vormen), op Rene Ordeman lijkt maar die er toch behoorlijk doorheen zit... Alles voor het goede doel natuurlijk: de jeugd weer een oergezellig uitje te bezorgen! Dat is weer volledig geslaagd, al ben ik er niet bijgeweest, de foto's in de fotogalerij spreken boekdelen! Bedankt JC en verdere ondersteuning! Lees het echte kampverslag in de bijlage en kijk op de fotogalerij...

_DSC5333.jpg

 

_DSC5360.jpg

 

 


Download bestanden
Kamperverslag 2014 28 KB (48x opgehaald)
dinsdag 29 juli 2014, 10:00 uur 0 reacties (reageer)
Jeugd Clubkampioenschappen weer super verlopen
 Sibert van Leeuwen  Jeugd  105x gelezen
Van maandag 23 juni tot en met zaterdag 28 juni werden TV Sparta's Jeugd Club Kampioenschappen georganiseerd. Er hadden zich 60 speelsters en spelers ingeschreven en de Jeugd Commissie is weken hiervoor druk met de voorbereidingen van dit toernooi geweest. Net als in voorgaande jaren werd er een mini-beroepje gedaan op de senioren héél af en toe een pasje op de plaats te maken. Zo waren er op alle middagen een aantal wedstriiden ingepland en ook in de vroege avonduren waren er zo nu en dan een (zeer beperkt) aantal banen in gebruik door de junioren. Gezien de zeer goede ervaringen met het een week daarvoor afgesloten IMC Jeugd Toernooi is het inmiddels wel duidelijk dat onze seniorleden als het echt nodig is graag ruim baan geven aan de jeugd. Waarvoor dank!! Lees het verslag van de JC in de bijlage!

 


Download bestanden
Uitslagen Jeugdclubkampioenschappen 2014 17 KB (42x opgehaald)
Verslag JC Jeugdclubkampioenschappen 2014 12 KB (37x opgehaald)
zondag 22 juni 2014, 23:10 uur 0 reacties (reageer)
1 2 3 4 5 6 7 ...
 Nieuws 
Alle berichten

Nieuws per onderwerp:
 Bardienst Overzicht
 Competitie
 Jeugd
 Lidmaatschap TV Sparta
 Matchpoints
 Nieuws
 Sponsoring
 Sponsorlijst
 Tennislessen
 Toernooien
 Tossen
 TV Sparta Headlines
 KNLTB

Nieuws op datum:
Nieuws via RSS:
xml Nieuws
xml Reacties
Meer over RSS...


 Activiteiten 
6 September
 Kind- Oudertoernooi 1400-1830u

13 September
 Hap-Klap Goede Doel Toernooi 0900-1800u

15 September - 27 September
 Clubkampioenschappen Senioren

 Competitie teams 
Senioren
 Dinsdag Dames
 Donderdag Dames
 Vrijdag Dames
 Vrijdag Gemengd
 Vrijdag Heren
 Zaterdag Gemengd
 Zaterdag Heren
 Zondag Gemengd
 Zondag Heren

Junioren
 Zaterdag Meisjes
 Zondag Meisjes
 Zondag Gemengd