Toegang 
KNLTB nr. of e-mail adres
Wachtwoord
Wachtwoord vergeten?

 Nieuws
 Foto's
 Competitie teams
 Training
 Activiteiten
 Over vereniging
 Bestuur en commissies


Belangrijke berichten
29 okt. TV Sparta op NOS Radio 1 maandag 3 november
15 okt. GRATIS TENNISLES VOOR LEDEN VAN TV SPARTA
15 okt. LEDENWERFACTIE TV SPARTA 2015-2016
13 okt. Grootse BONI JeugdSponsoractie
23 mei Alcohol schenktijden - belangrijk bericht!!
9 mei Alcoholbestuursreglement
6 feb. Bardienst HELE jaar te bekijken!!
12 nov. IP-Camera bij TV Sparta
6 jun. Baanreservering en reglement
14 maa. Kantineleiders gezocht
6 dec. Verplichte Instructie Verantwoord Alcoholgebruik
3 maa. Sponsorlijst TV-Sparta
Belangrijke KNLTB berichten
1 sep. Like ons op Facebook!
18 apr. Download de MijnKNLTB app voor je smartphone
IMG-20141025-WA0000-2.jpg
_GVN8341.JPG
_GVN8175.jpg
Meest recente foto's
Opgeven kantinedienst 2015
 Gerrit van de Veen  Bardienst Overzicht  9x gelezen
Het einde van het jaar gaat altijd met rasse schreden... goed om u dus bijtijds te waarschuwen om de bardiensten af te spreken voor het volgende jaar! De twee datums zijn zaterdag 6 dec van 0800-1200u en maandag 8 december 1800-2000u.
vrijdag 31 oktober 2014, 18:47 uur 0 reacties (reageer)
Verslag heren 1 Najaarscompetitie
 Gerrit van de Veen  Competitie  80x gelezen

Afgelopen vrijdag 24 oktober speelde TV Sparta Heren 1 de laatste en tevens beslissende wedstrijd in de 1e klasse voor de Najaarscompetitie. De Spartanen hadden nog 1 punt nodig om het kampioenschap binnen te halen, maar wisten dat dit nog een lastig karwei zou worden...

In de eerste competitiehelft bleek dat ALTA 1 uit Amersfoort de belangrijkste concurrent zou worden om het kampioenschap. Zowel Sparta als ALTA wonnen met 3-1 van LTC de Meent uit Bussum en met 3-1 van ATC Dronten. In de onderlinge confrontatie op het terrein van ALTA werd een 2-2 uit het vuur gesleept na meerdere spannende 3-setters.

Het leuke van deze Najaarscompetitie is dat je alle tegenstanders zowel uit als thuis treft. De invloed van het type ondergrond en daarmee het eventuele thuisvoordeel is hierdoor van ondergeschikt belang. Tevens weet je of je een 'minder-sociale' tegenstander treft, of dat het bier vast koud gezet kan worden en de hapjes in de pan gedaan kunnen worden.Op de laatste competitiedag ontving Sparta op de eigen Catsburgt tennisvereniging ALTA. Doordat Sparta in de tweede helft van de competitie een iets beter resultaat haalde dan ALTA, had het nog 1 punt nodig om de champagne te mogen ontkurken. Toch was dit nog allerminst zeker. Met 'viertjes' en 'vijfjes' in het team was ALTA een geduchte tegenstander. LEES VERDER>>>


donderdag 30 oktober 2014, 19:26 uur 1 reactie (reageer)
Drukte op de banen
 Gerrit van de Veen  Competitie  9x gelezen
Zondagmorgen 2 november de weersverwachting is nog goed...na ontbijtje met eitje even de benen strekken bij Sparta, balletje slaan, bakkie koffie, kortom een heerlijke zondag start! Schrikt u dan niet, want van 0900-1200u zijn er al 6 banen bezet voor de Jeugdcompetitie Oranje. Dus gewoon nog twee over om u helemaal uit te leven!
donderdag 30 oktober 2014, 19:21 uur 0 reacties (reageer)
TV Sparta op NOS Radio 1 maandag 3 november
 Sibert van Leeuwen  Nieuws  45x gelezen
Al met al werd het weer een bijzondere belevenis woensdag 29 oktober bij TV Sparta. De verenigingsadviseur van de KNLTB met TV Sparta in zijn rayon, Marco van Holten, was een dag eerder door Nik Wouters van NOS Radio 1 benaderd om aan luisterend Nederland iets te vertellen over de problemen die de KNLTB de laatste jaren ondervindt bij het op peil houden van het KNLTB ledenbestand. En of hij hem wellicht ook in contact kon brengen met een tennisvereniging die op NOS Radio 1 zou willen vertellen hoe die vereniging in de afgelopen jaren de "crisis" heeft doorstaan......CHECK!! - snel schakelen bracht Marco van Holten (KNLTB) en Nik Wouters naar TV Sparta op Sportpark Watergoor. Op baan 1 werd kennisgemaakt met Bert Meskes, Jan de Groot, Henk Tijmensen en Gijs van den Tweel, die graag voor de microfoon kwamen en voor de "achtergrondgeluiden" zorgden. Uiteraard haalde Jan de Groot weer diverse trucs tevoorschijn, totdat hem duidelijk werd dat het om radio opnamen ging en er dus geen camera bij was........Daartussendoor kwamen Marco van Holten en ondergetekende aan het woord en was uiteraard ook Gerard Tijmense van de partij..........(lees verder)
woensdag 29 oktober 2014, 15:46 uur 0 reacties (reageer)


Gezellig za-middag toernooi
 Gerrit van de Veen  Toernooien  35x gelezen
Zaterdag 15 november wordt 's middags een gezellig dubbeltoernooi gehouden, het vanouds bekende MatchPoint toernooi. Dit stond en staat altijd al bekend om gezelligheid, lekker spelen en een warme maaltijd! Met na afloop een  leuke verloting, loten a 0,50 per lot, en Stamppotbuffet!

Je kunt nog intekenen op de lijst in de hal van het clubgebouw tot 5 november.

Aanvang 13.45u, kosten € 7 euro per persoon.

donderdag 23 oktober 2014, 11:32 uur 0 reacties (reageer)
Kamphorst Bouwservice nieuwe Hoofdsponsor
 Gerrit van de Veen  Sponsoring  44x gelezen
Met het vertrek van De Drie Poorten als hoofdsponsor van onze club heeft de sponsor commissie Gert en Nelie Kamphorst bereid gevonden de opengevallen plek in te nemen.  Afgelopen zomer was men al snel bereid om ons voorjaarstoernooi van een nieuwe naam te voorzien: Kamphorst Open Voorjaars Toernooi.

Het heeft daarna niet lang geduurd of Kamphorst Bouwservice was ook bereid de rest van het sponsorpakket over te nemen. Daar zijn we als sponsorcommissie razend blij mee, vooral omdat het een meerjarige overeenkomst is geworden. Het wordt dus even wennen, maar de komende drie jaar spelen we in februari dus het Kamphorst Open Voorjaars Toernooi. Er is in elk geval een grote overeenkomst tussen onze sponsor en onze mooie tennissport. Met een goede service kom je heel ver.

Ton de Leeuw den Bouter

 

vrijdag 17 oktober 2014, 08:57 uur 0 reacties (reageer)
GRATIS TENNISLES VOOR LEDEN VAN TV SPARTA
 Sibert van Leeuwen  Nieuws  99x gelezen
Beste leden van TV Sparta,

In het kader van de Ledenwerfactie 2015-2016 biedt NDO aan alle seniorleden een gratis tennisles aan, individueel of als u dat wilt met 2 personen. Mooi moment om uw backhand, volley, forehand slice of service te verbeteren. De les duurt een half uur en u regelt zelf de dag en het tijdstip met NDO. 

Heeft u belangstelling voor gratis les?

Mail dan uw gegevens (naam, telefoonnummer, leeftijd en beschikbare tijden) naar Niels, via niels@ndoweb.nl. De gratis tennisles actie loopt van 2 november 2014 tot en met 31 maart 2015.

woensdag 15 oktober 2014, 09:45 uur 0 reacties (reageer)
LEDENWERFACTIE TV SPARTA 2015-2016
 Sibert van Leeuwen  Nieuws  121x gelezen
TV SPARTA organiseert dit najaar wederom een bijzonder aantrekkelijke ledenwerfactie voor senioren. Ondanks het grote succes van de jubileumactie die de vereniging in 2011 organiseerde (ongeveer 75 nieuwe leden) is het - 3 jaar later - noodzaak een nieuwe actie te starten. Deze lijkt in veel opzichten op de actie van 2011. De actie houdt in dat nieuwe leden zich voor minimaal TWEE JAAR aan de vereniging binden.

Voor € 199,00 krijgt men 2 jaar lidmaatschap en men ontvangt daarvoor 8 tennislessen in groepsverband en een racket ter waarde van € 100 - op te halen bij Van Den Ham Sports. Het KNLTB Lidmaatschapsgeld is voor rekening van de vereniging.

Onderdeel van de actie is dat aan alle leden van TV Sparta een gratis tennisles wordt aangeboden door NDO, individueel of indien wenselijk met 2 personen.

De actie in 2011 was een groot succes; het merendeel van de aanmelders in 2011 is nog steeds lid van de vereniging. De nieuwe actie zal dit najaar in de plaatselijke pers verschijnen. Een flyer kan onderdeel uitmaken van de actie. Op de zaterdagen 1 en 15 november staan TV Sparta leden bij de BONI supermarkten in het kader van de munten-actie. Mooie momenten om deze ledenwerf actie nóg meer bekendheid te geven.

Beste leden van TV Sparta: Zegt het voort! Kent u mensen die nog twijfelen? Neem ze eens mee naar de vereniging, sla eventueel een balletje met ze en trek ze over de streep!!

Sibert van Leeuwen

ps aanmeldformulier in de bijlage:

1: uitprinten, invullen, en deponeren in de brievenbus in de hal van het clubgebouw, OF:

2: uitprinten, invullen, scannen en digitaal opsturen naar ledenadministratie@tvsparta.nl, OF:

3: uitprinten, invullen, per post opsturen naar TVSparta,tav Ledenadministratie, Postbus 1129, 3860 BC Nijkerk


Download bestanden
Ledenwerfactie TVSparta 2015 225 KB (68x opgehaald)
woensdag 15 oktober 2014, 09:22 uur 0 reacties (reageer)
Geslaagde Toss-avond met verrassende uitslagen
 Sibert van Leeuwen  Nieuws  69x gelezen
Dinsdagavond 14 oktober 2014 gaat de geschiedenisboeken in als een bijzonder geslaagde toss-avond. Met Hennie Engel achter de toss-tafel kwamen alle belangstellenden ruimschoots aan hun trekken. Aanvankelijk waren er slechts 3 banen gereserveerd, maar vanaf een uur of 8 confisceerde Hennie er 2 banen bij tot een totaal van 5. "Eigenlijk hoop ik dat we in de toekomst alle banen kunnen reserveren voor toss", zei Hennie me tussen 2 partijen in. We zullen als bestuur nog eens kijken welke varianten er mogelijk zijn.....(lees verder)
dinsdag 14 oktober 2014, 23:41 uur 1 reactie (reageer)
Tennislessen 2014-2015
 Gerrit van de Veen  Tennislessen  55x gelezen
In de bijlage vindt u de opgave van NDO aangaande de periode 2014-2015. Dit formulier zal blijvend zichtbaar zijn onder: 'Over Vereniging' , daarna 'lid worden TV Sparta'.

Download bestanden
Tennislessen 2014-2015 287 KB (77x opgehaald)
dinsdag 14 oktober 2014, 14:52 uur 0 reacties (reageer)
1 2 3 4 5 6 7 ...
 Nieuws 
Alle berichten

Nieuws per onderwerp:
 Bardienst Overzicht
 Competitie
 Jeugd
 Lidmaatschap TV Sparta
 Matchpoints
 Nieuws
 Sponsoring
 Sponsorlijst
 Tennislessen
 Toernooien
 Tossen
 TV Sparta Headlines
 KNLTB

Nieuws op datum:
Nieuws via RSS:
xml Nieuws
xml Reacties
Meer over RSS...


 Activiteiten 
2 November
 World Tour Oranje jeugd competitie 0900-1200u

6 November
 Toss ochtend 0900u

8 November
 Einde Jaars Toernooi Jeugd 1700-2130u

12 November
 Toss avond 1930u

14 November
 Jeugd Toss met NTC 1900

15 November
 Matchpointtoernooi 1345u met STAMPOTBUFFET EN VERLOTING

26 November
 Toss ochtend 0900u

 Competitie teams 
Senioren
 Dinsdag Dames
 Donderdag Dames
 Vrijdag Dames
 Vrijdag Gemengd
 Vrijdag Heren
 Zaterdag Gemengd
 Zaterdag Heren
 Zondag Dames
 Zondag Gemengd
 Zondag Heren

Junioren
 Zaterdag Meisjes
 Zondag Meisjes
 Zondag Gemengd
 Zondag Jongens