Toegang 

 Nieuws
 Foto's
 Competitie teams
 Training
 Activiteiten
 Over vereniging
 Bestuur en commissies


Belangrijke berichten
22 mei Alle banen bezet ivm competitie
3 mei Schrijf snel in voor KNLTB Najaarscompetitie!!
7 maa. Bardiensten inzien 2016
22 jan. TV Sparta op weg naar verduurzaming
9 dec. Ledenwerfactie 2016-2017 van start
18 aug. Tennislessen NDO vanaf aug 2015
1 dec. Update "Instructie Verantwoord Alcohol Schenken"
6 dec. Verplichte Instructie Verantwoord Alcoholgebruik
3 maa. Sponsorlijst TV-Sparta 2015
Belangrijke KNLTB berichten
1 apr. Vernieuwd! MijnKNLTB app voor je smartphone
9 maa. Handig! Actueel baanoverzicht zonder inlog
Michelle van Beek kl.jpg
_GVN2686.jpg
foto 07.jpg
Meest recente foto's
IMC Open Jeugdtoernooi inschrijven kan nog!!
 Gerrit van de Veen  Jeugd  73x gelezen
Michelle van Beek is de ster op de poster van dit jaar, zij nodigt jullie vooral uit om mee te doen met dit leuke en ook leerzame toernooi!

Download bestanden
IMC poster 2016 172 KB (5x opgehaald)
vrijdag 27 mei 2016, 09:15 uur 0 reacties (reageer)
Sparta 1 competitie kampioen?
 Gerrit van de Veen  Competitie  293x gelezen
TV Sparta 1 mag voorzichtig dromen over kampioenschap

Er moeten nog twee wedstrijden worden gespeeld, maar het kampioenschap in de Landelijke 5e klasse lijkt dichterbij dan ooit voor Sparta 1. Met nog twee zondagen te spelen heeft Sparta alles in eigen hand. Desalniettemin zal het alle zeilen bij moeten zetten om de belangrijkste belager voor de titel, T.V. ’t Stort, achter zich te houden.Na twee jaar waarin Sparta meedeed om de bovenste plaatsen, maar steeds net naast de titel greep, gaat men dit jaar uit van het motto ‘3 keer is scheepsrecht’. De doelstelling voor dit seizoen was dan ook snel duidelijk: kampioen worden en promoveren naar de 4e klasse.De start van de competitie maakte echter snel duidelijk dat het dit jaar geen makkie zou worden. Op de eerste speeldag werd een moeizame 5-3 overwinning geboekt op A.L.T.V. Tepci, gevolgd door een zwaarbevochten 4-4 tegen T.V. Strokel. Na deze enigszins stroeve start werd de knop omgezet, en werden achtereenvolgens A.L.T.V. Daisy (7-1), L.T.V. Irminloo (8-0) en de Wezepse T.C. (8-0) aan de zegekar gebonden.

 

Aanstaande zondag staat een thuiswedstrijd op het programma tegen het laag geklasseerde L.T.V. Leusden. Bij een overwinning heeft Sparta alles in eigen hand, wanneer het op de laatste speeldag afreist naar Amersfoort om het op te nemen tegen directe concurrent T.V. ’t Stort. Promotie naar de Landelijke 4e klasse zou uniek zijn voor Sparta, en daarom kunnen zij alle steun goed gebruiken!

 

IMG_6844 Vincentkl.jpg

donderdag 26 mei 2016, 06:03 uur 5 reacties (reageer)
Magere 3-3 maar sfeer blijft goed bij Musketiers
 Sibert van Leeuwen  Competitie  58x gelezen

Zaterdag 21 mei hebben de Musketiers wat steekjes laten vallen en kwamen ze bij TV Hooglanderveen niet verder dan 3-3 waar vooraf gehoopt werd dat er minimaal een 4-2 winst in de fietstassen zou zitten. Vooraf waarschuwde de afwezige captain al voor een gezellig gelijkspel maar zijn woorden gingen het ene oor in en het andere oor uit. Omdat naaste concurrent Weldam niet verder kwam dan een 2-4 verlies tegen Dronten hebben de Musketiers nog steeds 'marge' maar zal vol aan de bak gegaan moeten worden in de twee resterende thuiswedstrijden (28 mei tegen Weldam en 4 juni tegen Dronten) om een plek te veroveren in The Hall Of Fame. Guus en Tyno verloren de singles maar die 2-0 werd door Gert en Eddy gelijkgetrokken want zij wonnen hun singles wel. Eddy moest het in 3 sets doen na de eerste met 6-1 te hebben weggegeven. Tussenstand 2-2. Eddy en Gert wonnen ook de dubbel, terwijl Guus en Tyno de winst uit handen moesten geven. Al met al werd het toch nog een mooie dag, perfect tennisweer en waren we zeer welkom bij een heel mooie en gezellige vereniging.

Heren2 35+ 3e   P1030845kl.jpg 

maandag 23 mei 2016, 11:00 uur 0 reacties (reageer)
Alle banen bezet ivm competitie
 Sibert van Leeuwen  Competitie  33x gelezen

Beste Leden van TV Sparta

Op zondag 29 mei VANAF 10.00 uur en op vrijdagavond 3 juni zijn ALLE banen in gebruik door competitie teams. Het is helaas niet anders.  

Wij hopen dat vrijspelers zich hier in kunnen schikken.

Bestuur en TC

zondag 22 mei 2016, 14:33 uur 0 reacties (reageer)


LED-verlichting banen in gebruik genomen!
 Gerrit van de Veen  Nieuws  58x gelezen

Donderdagavond 12 mei is bij TV Sparta de LED verlichting officieel in gebruik genomen. Voorzitter Sibert van Leeuwen vond het een tactisch moment om tijdens de grote bijeenkomst over de club-APP een kleine pauze in te lassen en de officiële handeling uit te voeren. Met het omdraaien van de schakelaar switchten de lampen zonder vertraging op volle  sterkte aan. Luid applaus klonk op de banen en in het clubhuis! Een gedenkwaardig moment op weg naar volledige duurzaamheid. Het projectteam Gerard Tijmense, Henk van Steeg en Gerrit van de Veen kregen als dank voor hun voorbereidende werk een vloeibare versnapering uitgereikt.

foto 04.jpg

dinsdag 17 mei 2016, 09:13 uur 0 reacties (reageer)
Club-APP demonstratie
 Gerrit van de Veen  Nieuws  19x gelezen
Een 50-tal vertegenwoordigers van tennisverenigingen uit de regio waren aanwezig om zich te laten informeren over de KNLTB Club App, een nieuwe feature van de tennisbond die er toe zal bijdragen dat leden van tennisverenigingen onderling én met de vereniging op een betrekkelijk eenvoudige manier met elkaar kunnen communiceren over baanreservering, tennismaatje zoeken, bardienst regelen, competitie-uitslagen invullen en bijhouden en tal van andere mogelijkheden. Introductie zal geleidelijk plaatsvinden in de loop van 2016 en 2017. Het was een prachtige avond alle banen bezet, een uitstekend moment om ook de vereniging te profileren. Bovendien was voor alle spelers gratis koffie en thee te krijgen in de hal waar een mooie kraam was neergezet bezet door vakkundig personeel (Co!) 

_GVN2667.jpg

_GVN2678.jpg


dinsdag 17 mei 2016, 09:03 uur 0 reacties (reageer)
Indeling PADEL Clinic Zeewolde
 Sibert van Leeuwen  Nieuws  143x gelezen

Geheel gesorteerd op basis van "beschikbaarheid" is de volgende indeling gemaakt:

Op 14 mei Hetty Kruithof, Jeanette Speelman, Nannette Kruithof, Betsie Hogeveen, Tyno Koelewijn, Ria Schreuders, Henriette Kas, Geerten Zoetelief

Op 21 mei Nanny Muller, Bertus Muller, Foeke Bleeker, Dimphy Evers, Jannie Ordeman, Harrie vd Klein, Ton ten Pierik, Vincent van 't Veld

Op 28 mei Marjan vd Brink, Herman vd Brink, Paula vd Brink, Rowyn Marshall, Paul Kamphorst, Stefan Kamphorst, Nelie Kamphorst, Koos Drent, André de Groot

AANVANG ALLE DAGEN 9 UUR, EINDE 10 UUR. ADRES EIKENLAAN 92 ZEEWOLDE. TIP: VERTREK OM 8.30 UIT NIJKERK EN HOUDT REKENING MET DE OPENING VAN DE SLUIS EN BRUG.....JULLIE WORDEN TER PLAATSE OPGEVANGEN DOOR EEN HEUSE PADEL LERAAR, ONDERGROND KUNSTGRAS, DUS GEWONE TENNISKLEDING NET ZOALS THUIS.....

Ballen en Padel rackets wordt voor gezorgd, alle kosten zijn voor TV Sparta BEHALVE de consumpties die je ter plaatse na afloop eventueel nuttigt....

VEEL PLEZIER!!!

Sibert

woensdag 11 mei 2016, 07:53 uur 1 reactie (reageer)
Geflatteerde uitslag, verdiend gewonnen
 Sibert van Leeuwen  Competitie  94x gelezen
De Musketiers hebben zaterdag 7 mei goede zaken gedaan tegen I.T.L.Lelystad. Voor de derde keer sinds de oprichting van het team werden we bijzonder hartelijk ontvangen door deze keer Willem Daenen, Peter Kuis, Pieter Bakker en Ronald Wiersema. 

Heren2 35+ 3e   P1030845kl.jpg
 
Nadat de heerlijke koffie en aardbeientaart een goed heenkomen hadden gevonden moesten Guus en Sibert een monstergevecht leveren tegen respectievelijk Willem en Peter. Ongeveer gelijk begonnen en ongeveer gelijk klaar, allebei een 3-setter na de eerste set te hebben moeten opgeven. Guus zegevierde uiteindelijk in 7-5 1-6 3-6 en Sibert in 6-4 2-6 0-6 en dat lijken "makkies" maar dat waren het niet. Geen Love-Games, bijna alle games hadden een 40-40 tussenstand. En dan die hitte!!! Pffff.....Ondertussen had Gert minder moeite met Ronald (2-6 0-6) en Arie speelde een strakke geconcentreerde 3-6 2-6 tegen Pieter.

De dubbels gingen uiteindelijk ook naar Guus en Arie (tegen Willem en Peter) en Sibert en Gert (tegen Ronald en Pieter) en de oorzaak was duidelijk. "Geen chemie vandaag tussen Peter en mij", wist Willem kort maar krachtig uit te leggen. "Ik sloeg vandaag geen bal", was het antwoord van Pieter.
 
De 2 achtergebleven Musketiers Tyno en Ed volgden de verrichtingen "op afstand". De 2 scoorden ergens in Limburg een biertje toen de eerste tussenstand bekend was. Onduidelijk is of bij iedere volgende tussenstand opnieuw een bier genuttigd werd. Vermoedelijk niet. Zoiets doen Musketiers niet.
Fier aan kop, 4 gespeeld, 4 gewonnen, 18-6 is het doelsaldo.

zondag 8 mei 2016, 06:51 uur 0 reacties (reageer)
Digitale prijslijst biedt mogelijkheden
 Sibert van Leeuwen  Nieuws  146x gelezen
Afgelopen week is de digitale prijslijst geïnstalleerd, waarmee een eind is gekomen aan het verouderde systeem van handmatig aanpassen van de prijzen met plastic cijfers en letters. Dat systeem is inmiddels aan de plaatselijke antiquair verkocht. De digitale prijslijst is rechtstreeks gekoppeld aan de digitale kassa zodat als de prijzen in de kassa aangepast worden, dit onmiddellijk gekoppeld en dus zichtbaar is op de digitale prijslijst die aan de muur achter de bar hangt. Dat is dus hardstikke handig. Maar er is natuurlijk veel meer....(lees verder)


 
dinsdag 3 mei 2016, 16:34 uur 0 reacties (reageer)
Schrijf snel in voor KNLTB Najaarscompetitie!!
 Sibert van Leeuwen  Competitie  153x gelezen
Terwijl we nog midden in de voorjaarscompetitie zitten, moeten de aanmeldingen voor de najaarscompetitie van 2016 al weer in orde gemaakt worden. De aanvoerders van de bestaande teams hebben intussen een mail ontvangen met bijgevoegde aanmeldingsprocedure (voor woensdag 25 mei 2016 !!), maar uiteraard willen we graag iedereen die momenteel nog geen competitie speelt ook de mogelijkheid geven om een team om zich heen te verzamelen en je met dit team aan te melden voor deze competitie. De competitie zal worden gespeeld in september & oktober. Meer informatie over de exacte data, categoriën en benodigde aanmeldgegevens is te vinden in de tekst hieronder.........(lees verder). 
 
Met vriendelijke groet, Harrie Wintermans

dinsdag 3 mei 2016, 07:38 uur 0 reacties (reageer)
1 2 3 4 5 6 7 ...
 Nieuws 
Alle berichten

Nieuws per onderwerp:
 Bardienst Overzicht
 Competitie
 Jeugd
 Lidmaatschap TV Sparta
 Matchpoints
 Nieuws
 Sponsoring
 Sponsorlijst
 Tennislessen
 Toernooien
 Tossen
 TV Sparta Headlines
 KNLTB

Nieuws op datum:
Nieuws via RSS:
xml Nieuws
xml Reacties
Meer over RSS...


 Activiteiten 
1 Juni - 11 Juni
 Clubkampioenschappen Jeugd

8 Juni
 toss ochtend

13 Juni - 19 Juni
 IMC Open Jeugd Toernooi

17 Juni
 Sportmarathon

23 Juni
 toss ochtend

 Competitie teams 
Senioren
 Dinsdag Dames
 Donderdag Dames
 Vrijdag Dames
 Vrijdag Gemengd
 Vrijdag Heren
 Zaterdag Gemengd
 Zaterdag Heren
 Zondag Gemengd

Junioren
 Zaterdag Gemengd
 Zondag Meisjes
 Zondag Gemengd
 Zondag Jongens