Toegang 

 Nieuws
 Foto's
 Competitie teams
 Training
 Activiteiten
 Over vereniging
 Bestuur en commissies


Belangrijke berichten
22 aug. Spartaantjes winnen prijzen bij NTC
22 aug. Groot onderhoud park dinsdag 23 augustus
18 aug. 4 of 5 banen gereserveerd vrijdagavond 2 september
17 aug. Niet vergeten de Clubkampioenschappen
16 aug. Dankjewel avond vrijdag 11 november 2016
3 mei Schrijf snel in voor KNLTB Najaarscompetitie!!
7 maa. Bardiensten inzien 2016
22 jan. TV Sparta op weg naar verduurzaming
9 dec. Ledenwerfactie 2016-2017 van start
18 aug. Tennislessen NDO vanaf aug 2015
1 dec. Update "Instructie Verantwoord Alcohol Schenken"
6 dec. Verplichte Instructie Verantwoord Alcoholgebruik
3 maa. Sponsorlijst TV-Sparta 2015
Belangrijke KNLTB berichten
9 maa. Handig! Actueel baanoverzicht zonder inlog
foto 4.JPG
foto 3.JPG
foto 2.JPG
Meest recente foto's
Spartaantjes winnen prijzen bij NTC
 Sibert van Leeuwen  Jeugd  180x gelezen

De moeder van Diane Visser glunderde zaterdag 20 augustus van oor tot oor toen ze me 's ochtends vertelde dat Diane de finale zou spelen in de MD 11-17 met Mirte Wintermans. En Mirte's moeder had een behoorlijke blos op de wangen toen ik haar bij NTC tegenkwam vlak voor de finale begon. De zon scheen uitbundig, dat dan ook weer, maar ook ik zou apiestrots zijn als mijn kind een tennisfinale zou spelen.

Het werd voor mij een zaterdag waarin ik mij in 4 delen moest splitsen, van de "bakker en de slager" via Sparta Nijkerk en NTC naar Veensche Boys en tot slot nog ergens een dik feest. Maar ik was er heel even, bij NTC, gedurende een deel van de eerste set en tot mijn groot en ieders genoegen is de winst naar Diane en Mirte gegaan met 6-4 en 6-4 op het Centre Court!!!

Eerder die dag speelde Idris Mertoglu, TV Sparta's clubkampioen, zijn finalepartij in de E 10-12 en het zal spannend geweest zijn met de eindstand van 5-4 en 4-2. Ook zijn moeder zag er stralend uit!!!

Uiteraard kregen opa Henk en oma Gerda van Lars van Steeg nog een high-five van me want zij keken naar de verrichtingen van kleinzoon Lars (geen lid bij TV Sparta...) die op de finaledag de eerste prijs pakte in de JD 11-14 en de tweede prijs in de JE 11-14. Dat tennissen heeft Lars dus niet van een vreemde!

Gefeliciteerd Spartaantjes!!!

Sibert van Leeuwen

maandag 22 augustus 2016, 15:28 uur 0 reacties (reageer)
Groot onderhoud park dinsdag 23 augustus
 Sibert van Leeuwen  Nieuws  4x gelezen

Op dinsdag 23 augustus OVERDAG vindt Groot Regulier Onderhoud plaats op alle 8 banen. Daarom bestaat de kans dat u even moet wachten om de baan op te kunnen of dat u gevraagd wordt om van baan te wisselen. Bij grote drukte vragen wij u als u een Dubbelpartij speelt slechts met 2 passen af te hangen, dus een half uur speeltijd. Naar verwachting zijn om 4 uur 's middags alle banen weer normaal bespeelbaar. En hoe!!!

De banen zullen er weer fantastisch bij liggen.

Ik ga ze 's avonds meteen uitproberen......hopelijk ontmoeten we elkaar.

Dank voor begrip en geduld, als altijd. Mede namens de Onderhouds Commissie:

Sibert van Leeuwen 

maandag 22 augustus 2016, 15:04 uur 0 reacties (reageer)
4 of 5 banen gereserveerd vrijdagavond 2 september
 Sibert van Leeuwen  Toernooien  180x gelezen

Op vrijdagavond 2 september reserveert de vereniging 4 of 5 banen voor de Personeelsvereniging van Kredietbank Nederland. De bank heeft ons tennispark uitgekozen omdat het lekker centraal in het land ligt. Voor het gebruik van ons park en de overige faciliteiten (sanitair, bar, terras) zijn met de bank afspraken gemaakt. Er wordt een tennistoernooitje georganiseerd en daarnaast wordt er wat gegeten. De organisatie en begeleiding is voorts in handen van een lid van onze vereniging, werkzaam bij de bank en lid van de Personeelsvereniging.

De banen en het clubhuis zijn niet exclusief gereserveerd. Op de resterende 3 of 4 banen kan gewoon gespeeld worden.

Wij danken u voor uw begrip en wensen de Kredietbank Nederland een fijne avond!

Sibert van Leeuwen

 

donderdag 18 augustus 2016, 10:09 uur 0 reacties (reageer)
Niet vergeten de Clubkampioenschappen
 Sibert van Leeuwen  Toernooien  122x gelezen

Van donderdag 8 tot en met zaterdag 17 September worden de TV Sparta Clubkampioenschappen gespeeld. Je kunt je nog inschrijven tot en met zondag 28 augustus.....

De Clubkampioenschappen zijn niet weg te denken uit de TV Sparta Jaarkalender. Omdat het een 'intern' toernooi is kent het toernooi een hoog 'ons kent ons' gehalte, je speelt met en tegen mensen die ook lid zijn van TV Sparta. Het is daarom ook een uitgelezen kans om je tenniskennisenkring uit te breiden. Daarnaast heb je alle gelegenheid om eens uit te proberen hoe goed je geworden bent na alle lessen die je van NDO hebt gehad!! 'Er staat een 8 op mijn pas maar volgens mij kan ik de 7 nu wel aan' - ik zeg DOEN!!! Want je speelt per slot van rekening voor eeuwige roem, zo werkt dat bij de Clubkampioenschappen....(lees verder) 

woensdag 17 augustus 2016, 11:45 uur 0 reacties (reageer)


Dankjewel avond vrijdag 11 november 2016
 Sibert van Leeuwen  Nieuws  146x gelezen
Voor iedereen die het afgelopen jaar "bijzondere diensten" heeft verricht voor de vereniging, organiseert het bestuur een Dankjewel avond.

Uiteraard zal er voldoende tijd en ruimte zijn om naast het "entertainment" gedeelte met elkaar te klessebessen en te netwerken en geheel volgens traditie zal een groots buffet onderdeel zijn van het programma. 

Persoonlijke uitnodigingen worden in de komende weken verzonden. 

Tijdens de Dankjewel avond zijn de banen en het clubhuis exclusief gereserveerd voor de vrijwilligers van de vereniging.

Namens het bestuur

Sibert van Leeuwen 


dinsdag 16 augustus 2016, 07:42 uur 0 reacties (reageer)
Onderhoud gaat door..
 Gerrit van de Veen  Nieuws  105x gelezen

Of we een mooie zomer hebben valt over te discussiëren...  nat in ieder geval en dat heeft zijn weerslag op het park: onkruid tiert welig onder deze omstandigheden. Vooral de paden om het terrein en de reclamedoeken die behoorlijk onder de algen zaten werden onder handen genomen. De tuin werd gezuiverd buitenverlichting aan het gebouw van LED voorzien enz enz , met dank aan de kanjers: Henk, Sibert, Gerard, Co, Ruud, Ton Nico, Geerten, Dirk !!

dinsdag 9 augustus 2016, 12:04 uur 0 reacties (reageer)
NDO Tennistrainingen in zomerperiode
 Gerrit van de Veen  Tennislessen  98x gelezen
Lessen in de zomervakantie! In de zomervakantie gaan de “reguliere” lessen niet door. Wel is het mogelijk om af te spreken met ons om door te trainen of wat specifieker te trainen. Dit kan individueel of in een groepje.Wil jij dieper en specifieker ingaan op een van tevoren gekozen slag en leren hoe je deze kan gebruiken binnen wedstijden? Schrijf je dan in voor de thematraining!  (zie alle info in de bijlage!)

Download bestanden
NDO tennislessen zomer 2016 293 KB (87x opgehaald)
dinsdag 5 juli 2016, 09:10 uur 0 reacties (reageer)
Podiumplekken voor TV Spartaleden bij EKRIS Open
 Sibert van Leeuwen  Toernooien  247x gelezen

Afgelopen week werd op het park van NTC het EKRIS Open afgewerkt. Het gezellige en goed georganiseerde door helaas veel regen geteisterde toernooi leverde uiteindelijk aardig wat podiumplekken op voor leden van TV Sparta.

Herman van den Brink (1) en Stefan Kamphorst (2) in de HE5, Jur van de Beek en Jan van Veldhuizen (2) in HD6, Niels van den Akker en Michel Zomer (2) in HD7, Guus Stheins en Sibert van Leeuwen (1) in de HD7 35-plus, Paula van den Brink en Rowynn Marshall (2) in DD5, Sandra Boddeman/Nanny Muller (1) en Jannie van Slooten/ Heleen van Straalen (2) in DD8, Ageeth Bouw en Yvonne Epskamp (2) in DD6 35-plus, Mariska van Beek-Buitenhuis en Nannette Kruithof-Blom (1) in DD7 35-plus, Paul kamphorst en Janieke van Arkel (1) in GD6, Klaas Maarten van Slooten en Jannie van Slooten (1) in GD8, Andre Kruithof  en Nannette Kruithof-Blom (1) in GD6 35-plus en Stefan Kamphorst en Nienke Kas (1) in GD5.

Zeg maar gerust dat bij de helft van de gespeelde finales Spartanen op de baan stonden. Geweldig, allemaal van harte gefeliciteerd!!

Sibert

 

maandag 4 juli 2016, 10:09 uur 0 reacties (reageer)
Inschrijving voor clubkampioenschappen open
 Gerrit van de Veen  Toernooien  93x gelezen

Jannie Ordeman vz van de TC meldt dat inschrijven voor de clubkampioenschappen al mogelijk is. Datum 8 t/m 17 september. Nog even doen voordat de vakantieperiode aanbreekt, daarna is het kort dag blijkt ieder jaar! Gebruik deze link super makkelijk!

http://www.toernooi.nl/sport/tournament.aspx?id=3DF6A1DD-3F82-4552-9309-76429313DD29

maandag 20 juni 2016, 17:02 uur 0 reacties (reageer)
IMC toernooi prachtig verlopen!
 Gerrit van de Veen  Jeugd  153x gelezen

 IMC Open Jeugdtoernooi 2016
Zondag 19 juni waren de finales van het IMC Open Jeugdtoernooi.
De hele week hadden de jeugdige spelers van TV Sparta, en uit de omgeving, hun best gedaan om een zo goed mogelijk resultaat te behalen. 
Het toernooi werd dit jaar voor de zevende keer georganiseerd en gesponsord door Nico Fiegen van IMC Computer Products. Op de finaledag was het een drukte van belang op het sportpark. Voor de kinderen stond er een poffertjeskraam met gratis poffertjes en de Sportsfactory was druk bezig met het bespannen van rackets. Dat de jeugdafdeling van Sparta het in de regio niet slecht doet bleek wel bij de prijsuitreiking. Mirte Wintermans en Dymar Evers wonnen de gemengd dubbel 11-17 en Dymar won daarnaast met Maiko Kas ook nog eens de jongens dubbel 11-17. Een prachtige overwinning bij de meisjes enkel 11 t/m 17: Vivian Voskuil zij ging daar met het 'goud' van door. Bij de jongste categorie jongens enkel groen 10-12 won Idris Mertoglu de beker.
Van de KNLTB heeft Sparta de complimenten ontvangen voor de perfecte organisatie en is daarmee beloond met dat zij volgend jaar van dit toernooi een ranglijsttoernooi mogen maken. Dit zal ongetwijfeld tot meer deelnemers leiden omdat dan naast de ranking ook punten te behalen zijn voor de nationale ranglijst. Voor de Spartanen een mooie uitdaging om zich met de toppertjes uit de regio te meten. (Namens de IMC organisatie Wim Krijkamp)

ZIE ONDER LEES MEER NOG DRIE FOTO'S en kijk op de fotopagina voor alle winnaars

 

_GVN4875-2kl.jpg


Download bestanden
Uitslagen IMC 2016 18 KB (73x opgehaald)
maandag 20 juni 2016, 16:21 uur 0 reacties (reageer)
1 2 3 4 5 6 7 ...
 Nieuws 
Alle berichten

Nieuws per onderwerp:
 Bardienst Overzicht
 Competitie
 Jeugd
 Lidmaatschap TV Sparta
 Matchpoints
 Nieuws
 Sponsoring
 Sponsorlijst
 Tennislessen
 Toernooien
 Tossen
 TV Sparta Headlines
 KNLTB

Nieuws op datum:
Nieuws via RSS:
xml Nieuws
xml Reacties
Meer over RSS...


 Activiteiten 
4 September
 Familie toernooi

8 September - 17 September
 Clubkampioenschappen

 Competitie teams 
Senioren
 Dinsdag Dames
 Donderdag Dames
 Vrijdag Dames
 Vrijdag Gemengd
 Vrijdag Heren
 Zaterdag Gemengd
 Zaterdag Heren
 Zondag Gemengd

Junioren
 Zaterdag Gemengd
 Zondag Meisjes
 Zondag Gemengd
 Zondag Jongens