Toegang 
Wachtwoord vergeten?
Het inlogproces is veranderd!

 Nieuws
 Foto's
 Competitie teams
 Training
 Activiteiten
 Over vereniging
 Bestuur en commissies


Belangrijke berichten
15 dec. Nieuwjaarsbal zaterdag 3 januari 2015
11 dec. 65 jaren jong still going strong
8 dec. 11 DECEMBER 2014 TOSS AVOND!!!
1 dec. Update "Instructie Verantwoord Alcohol Schenken"
26 nov. Gratis voor 65-plussers: Tossochtend plus lunch
31 okt. Opgeven kantinedienst 2015
15 okt. GRATIS TENNISLES VOOR LEDEN VAN TV SPARTA
15 okt. LEDENWERFACTIE SENIOREN en JEUGD 2015-2016
14 okt. Tennislessen 2014-2015
6 feb. Bardienst HELE jaar te bekijken!!
6 dec. Verplichte Instructie Verantwoord Alcoholgebruik
3 maa. Sponsorlijst TV-Sparta
Belangrijke KNLTB berichten
1 sep. Like ons op Facebook!
18 apr. Download de MijnKNLTB app voor je smartphone
IMG-20141209-WA0002 kl.jpg
20141209_214213 kl.jpg
_GVN9506-2.jpg
Meest recente foto's
Nieuwjaarsbal zaterdag 3 januari 2015
 Sibert van Leeuwen  Nieuws  26x gelezen
Beste leden van TV Sparta: U leest het hélemaal goed!! ZATERDAG 3 JANUARI 2015 NIEUWJAARSBAL BIJ TV SPARTA!! 
Maarrr.....omdat we op zaterdagavond 3 januari op bijna niemand hoeven te rekenen, hebben we besloten om het Nieuwjaarsbal 's middags te organiseren. En de BAL betekent niet dat de dansvoetjes van de vloer gaan maar dat de tennisBAL van links naar rechts en van onder naar boven gaat....liefst OVER het net en BINNEN de lijnen.....en we husselen en "tossen" alle deelnemers door elkaar: Van jong en oud, van oudere jongeren tot jongere ouderen, van tieners en twens tot 65 jaar en ouder, HD, DD en GD's door elkaar en voor de kleinsten zijn natuurlijk de minibaantjes open en is er na afloop Jip- en Janneke Champagne of andersoortige limonade....(Lees verder) 

 

 


Download bestanden
Uitnoding Nieuwjaarstoss 2015 341 KB (30x opgehaald)
maandag 15 december 2014, 14:34 uur 0 reacties (reageer)
65 jaren jong still going strong
 Sibert van Leeuwen  Nieuws  39x gelezen
Ondanks het bar slechte weer konden we donderdag 11 december toch een lunch serveren voor 40 leden en oud-leden die allemaal ruim de 65 jaar gepasseerd zijn....Dus echte "diehards" die niet opzij gaan voor een spatje regen. Spatje regen??...mwahhh...het kwam tussen 9 en 10 zo nu dan met bakken uit de hemel, regen hagel en windstoten, windkracht 5 uit het westen dus dan weet je het wel. Wég leuke idee...wég gezelligheid....niets bleek minder waar. Tussen elf minuten over half 10 en even acht minuten over half 12 werd er vrijwel continu getennist........(lees verder)
donderdag 11 december 2014, 14:31 uur 0 reacties (reageer)
Groot Succes Boni Munten Actie 738 euro
 Sibert van Leeuwen  Jeugd  31x gelezen

"Daar gaan we iets héél leuks mee doen voor de jeugd". Dimphy Evers, voorzitter van de Jeugd Commissie, is razend enthousiast. "Uiteindelijk zijn we in Nijkerk vierde geworden en konden we de voetballers van Sparta Nijkerk niet bijhouden, maar als we naar de omvang van onze vereniging kijken en met name het aantal jeugdleden dan hebben we het met een opbrengst van € 738,-- enorm goed gedaan!!!" (lees verder...)

woensdag 10 december 2014, 10:37 uur 0 reacties (reageer)
11 DECEMBER 2014 TOSS AVOND!!!
 Sibert van Leeuwen  Toernooien  49x gelezen

Het bestuur doet een dringend beroep op de leden van TV Sparta om toss-avonden wat vaker te bezoeken. Uit onderzoek blijkt dat veel leden denken dat Toss avonden saai zijn en dat je alleen maar speelt met en tegen mensen die beneden of boven je niveau zijn. Niets is minder waar......!!! De Toss Commissie doet er alles aan om spelers en speelsters van gelijke sterkte met en tegen elkaar te laten spelen. MAAR LET OP: Uiteraard is het ook leuk om zo nu en dan WEL met of tegen iemand te spelen die onder of boven je niveau is want het is natuurlijk fantastisch om (LEES VERDER.....)

maandag 8 december 2014, 09:16 uur 0 reacties (reageer)


Update "Instructie Verantwoord Alcohol Schenken"
 Sibert van Leeuwen  Nieuws  54x gelezen

Beste Leden van TV Sparta,

Veruit de meerderheid van de seniorleden heeft inmiddels de "IVA" (Instructie Verantwoord Alcohol Schenken) gevolgd en het certificaat zit keurig in een ordner achter de bar. HELAAS HELAAS zijn er nog altijd leden die wél bardienst verrichten naar die NIET over IVA beschikken. Met name de leden die bardienst verrichten tijdens de middag - en avonduren willen wij verzoeken om nu toch SNEL actie te nemen....(LEES VERDER....)

maandag 1 december 2014, 11:11 uur 0 reacties (reageer)
Sponsoren Club van 100 schenkt TRI-tennis
 Gerrit van de Veen  Sponsoring  32x gelezen
Club van 100-sponsoren schenkt TRI-tennis
Vrijdag 14-11 was het druk op de mini-baan: kort daarvoor was de nieuwe tenniswand (TRI-tennis) geplaatst. Al gauw waren er verscheiden mensen bezig met het slaan op doek. De jeugd is er gek van, de ouderen kijken nog wat de kat uit de boom. Maar zeker is als je het geprobeerd hebt, je steeds weer terugkomt!
De Tri-tennis® bestaat uit een speelveld van weerbestendig zeil dat aan veren in een gegalvaniseerd metalen frame hangt. Wanneer men de bal tegen het speelveld slaat zal de bal altijd met dezelfde snelheid terugkomen, ongeacht de snelheid waarmee de bal geslagen wordt. Wanneer de bal geslagen is, heeft men voldoende tijd om zich voor te bereiden op de volgende slag. Lees verder..

_GVN9511.JPG

donderdag 27 november 2014, 17:31 uur 0 reacties (reageer)
Gratis voor 65-plussers: Tossochtend plus lunch
 Sibert van Leeuwen  Tossen  61x gelezen
Het bestuur heeft het genoegen om alle leden van 65 jaar en ouder uit te nodigen voor een gezellige toss ochtend. Dames dubbels, heren dubbels én gemengde dubbels....we husselen alles door elkaar en maken er een gezellige ochtend van.
 
DATUM: DONDERDAG 11 DECEMBER 2014.
 
(LEES VERDER........)

woensdag 26 november 2014, 20:31 uur 0 reacties (reageer)
Bijzonder geslaagd MATCHPOINT TOERNOOI
 Sibert van Leeuwen  Toernooien  76x gelezen

Op zaterdag 15 november was er weer een ouderwets gezellig matchpoint toernooi. Met zo’n 50 deelnemers was het lekker druk. Rond 2 uur werd er begonnen met dit dubbeltoernooi waar toch wel een aantal verrassende combinaties aan deelnamen. Alles en iedereen speelde door elkaar, DD's tegen GD's, HD's tegen DD's en zo verder. "Gezelligheid staat voorop" opende Jannie Ordeman dit tennisbal. Er waren 6 banen in gebruik voor de wedstrijden, die 25 minuten duurden. Tussen de wedstrijden door had je dan even de tijd om op adem te komen, de bardienst (bedankt, want jullie hadden het beoorlijk druk) bezig te houden en/of gezellig wat bij te praten (Lees Verder....)

 

_DSC3586.jpg

 

dinsdag 18 november 2014, 07:51 uur 1 reactie (reageer)
Eindejaarsfeest jeugd was weer geslaagd...
 Gerrit van de Veen  Jeugd  69x gelezen
Eindejaarsfeest Het gemaskerde bal

Zaterdag 8 November begon om 5 uur het gemaskerde bal van TV Sparta Nijkerk. Toen iedereen er was begonnen we met de groepsfoto, na een paar keer proberen was de foto eindelijk goed. Na de foto gingen we heerlijk gourmetten, dit verliep zonder al te veel problemen. Natuurlijk is een tennis feest niks als er niet getennist wordt, dit deden we dan ook na het gourmetten. Terwijl de kinderen aan het tennissen waren, zetten de jeugdcommissie alvast het volgende spel klaar. Na ongeveer anderhalf uur tennissen werd iedereen weer naar binnen geroepen. De jeugdcommissie had weer een origineel spel bedacht, namelijk: BINGO! Maar niet zomaar bingo, maar bingo met levensgrote bingokaarten. Helaas had de jeugdcommissie niet genoeg pennen voor iedereen, dus moesten we bij elk nummer een voorwerp zoeken. Even een voorbeeld, bij nummer 1 hoorde een tennisbal, degene die nummer 1 op zijn kaart had moest dus zo snel mogelijk een tennisbal zoeken en die op nummer 1 leggen, lees verder!>

dinsdag 11 november 2014, 19:43 uur 1 reactie (reageer)
Kunstgras bij de oefenmuur!
 Gerrit van de Veen  Nieuws  49x gelezen

Woensdag 6 nov waren tapijtleggers van de firma Silica Nova druk met het aanleggen van de kunstgrasmat bij de mooie oefenmuur. Van de voren had Co van Loenen met collega de tegels langs de rand van het asfalt geëgaliseerd en aan de straatkant lager gelegd om daar precies de mat tegen de trottoirband aan te kunnen leggen... over nadenken gesproken! Op de knietje alle hoekjes afsnijden en alles op maat maken was een behoorlijke klus. Daarna de losse delen verlijmen, waarbij ze bijna met de buik over de baan tijgerden... Vakwerk dus, zeker daarna alles met zand inborstelen zodat alles mooi vlak komt te liggen en het gras bij de eerste de beste storm niet over het hek waait.  Weer mooi voor elkaar, Gerard Tijmense bedankt voor de begeleiding en plannen!

_GVN8911.jpg

dinsdag 11 november 2014, 19:42 uur 0 reacties (reageer)
1 2 3 4 5 6 7 ...
 Nieuws 
Alle berichten

Nieuws per onderwerp:
 Bardienst Overzicht
 Competitie
 Jeugd
 Lidmaatschap TV Sparta
 Matchpoints
 Nieuws
 Sponsoring
 Sponsorlijst
 Tennislessen
 Toernooien
 Tossen
 TV Sparta Headlines
 KNLTB

Nieuws op datum:
Nieuws via RSS:
xml Nieuws
xml Reacties
Meer over RSS...


 Activiteiten 
 Competitie teams 
Senioren
 Dinsdag Dames
 Donderdag Dames
 Vrijdag Dames
 Vrijdag Gemengd
 Vrijdag Heren
 Zaterdag Gemengd
 Zaterdag Heren
 Zondag Dames
 Zondag Gemengd
 Zondag Heren

Junioren
 Zaterdag Meisjes
 Zondag Meisjes
 Zondag Gemengd
 Zondag Jongens