Toegang 
Wachtwoord vergeten?

 Nieuws
 Foto's
 Competitie teams
 Training
 Activiteiten
 Over vereniging
 Bestuur en commissies


Belangrijke berichten
19 feb. Algemene Leden Vergadering donderdag 9 april
11 feb. Kantine diensten inzien hele jaar!
1 dec. Update "Instructie Verantwoord Alcohol Schenken"
15 okt. GRATIS TENNISLES VOOR LEDEN VAN TV SPARTA
15 okt. LEDENWERFACTIE SENIOREN en JEUGD 2015-2016
14 okt. Tennislessen 2014-2015
6 dec. Verplichte Instructie Verantwoord Alcoholgebruik
3 maa. Sponsorlijst TV-Sparta 2015
Belangrijke KNLTB berichten
9 maa. Handig! Actueel baanoverzicht zonder inlog
9 maa. Koop ook kaarten voor de FED Cup in april!
DSCF6337.jpg
DSCF6336.jpg
DSCF6335.jpg
Meest recente foto's
VOEK Toertocht 2e Paasdag en Koningsdag
 Sibert van Leeuwen  Nieuws  31x gelezen
Ook in 2015 is de Toerfietsclub VOEK ("Vooruit Op Eigen Kracht") weer te gast bij TV Sparta. De vrijage dateert inmiddels alweer van zo'n 5 jaar geleden en het bestuur, commissieleden en leden van VOEK zijn tevreden over de samenwerking. Men voelt zich bij TV Sparta echt thuis. Nog hoor ik deelnemers aan de slotrit in september 2014 over het zonovergoten terras waar het heerlijk toeven was na 100 kilometer in de benen. Andermaal bleek die dag - de finaledag van de Clubkampioenschappen - dat fietsers en tennissers het uitstekend met elkaar kunnen vinden!! Enne.....ronselen mag!! Nodig toerfietsers gerust uit om eens een balletje bij ons te komen slaan....!!

Dit jaar start en eindigt de VOEK op Tweede Paasdag 5 april, Koningsdag 27 april, Hemelvaartsdag 14 mei en de slotzaterdag 26 september. 

Sibert

zondag 5 april 2015, 12:36 uur 0 reacties (reageer)
Voorjaars competitie van start voor Musketiers
 Sibert van Leeuwen  Nieuws  26x gelezen
Zaterdag 4 april was de 'kick-off' van de competitie voor Heren # 1 35-plus 3e klasse beter bekend als 'DE MUSKETIERS...één voor allen, allen voor één....: Captain Sibert van Leeuwen en zijn trouwe maatjes Guus Stheins, Ed Vedder, Tyno Koelewijn, Arie vd Kamp en Gert Vermeer......Doelstelling 2015: kampioen worden. Resultaat tegen 't Harde: Guus, Sibert en Ed winnen hun single, Tyno moet helaas een verliespartij noteren. Met een 1-3 voorsprong de dubbels in....maar ach germ, na 2 zinderende 3-setters Tyno/Guus en Sibert/Ed gaan we met een 3-3 huiswaarts. Waar gaat het om? Winnen is zó leuk, maar het was vooral gezellig en uitermate sportief. Dan maar géén kampioen??? Het seizoen is nog jong! Blijf ons volgen!! Volgende week thuis tegen Poseidon, aanvang 11.00 uur. Guus, Arie, Gert en Sibert zijn de Musketiers van die dag.....
 
1 T.V. Epe 11100551
2 A.T.C. Dronten 21010333
2 A.T.C. Swifterbant 21010333
2 L.T.C. 't Harde 31010333
2 T.V. Poseidon 31010333
2 T.V. Sparta 11010333
2 T.V. Strokel 31010333
8 T.V. I.T.L. 21001115

Fijne Paasdagen!

zondag 5 april 2015, 10:49 uur 0 reacties (reageer)
O.N.S. wint 21ste schooltennistoernooi
 Gerrit van de Veen  Jeugd  58x gelezen

21e Schooltennistoernooi T.V. Sparta weer een groot succes!

Op woensdag 18 maart organiseerde tennisvereniging Sparta alweer het 21e schooltennistoernooi voor de groepen 7 & 8. Dit jaar deden maar liefst 66 kinderen mee verdeeld over 6 scholen en 2 poules. Uiteindelijk mocht de Oranje Nassauschool zich na 81 wedstrijden de beste school noemen van Nijkerk. Zij mogen de wisselbeker mee naar huis nemen en deze een mooi plekje geven.

Een half uur voordat de wedstrijden zouden beginnen is nog niemand te bekennen op het complex van Sparta. Alleen de jeugdcommissie, kantinedienst en de scheidsrechters zijn bezig met de voorbereidingen voor een prachtige dag met veel tennis. Het was alleen nog wachten op de deelnemende kinderen met hun supporters.

Toen kwamen de eerste kinderen voorzichtig de baan op en voordat je het wist stond het clubgebouw vol met kinderen die niet konden wachten om te beginnen. Na een kleine introductie waarbij alle regels nogmaals uitgelegd werden en iedereen succes toegewenst kreeg kon het toernooi beginnen.

Tijdens de wedstrijden zijn diverse soorten tennissers bewonderd: er was iemand met een houten racket die op Björn Borg leek, iemand met de backhand van Roger Federer en iemand met de snoeiharde service van Serena Williams. Ook de supporters mochten er wezen. Iedereen werd met spandoeken, yells en gejuich aangemoedigd. De spelers en supporters leverden goed werk.

Ook de vrijwilligers waren hard aan het werk om alles in goede banen te leiden. Staat iedereen wel op de baan? Wordt er voldoende patat gemaakt? En worden de standen wel goed bijgehouden? Allemaal topwerk van de vrijwilligers, die we elk jaar hard nodig hebben om het toernooi goed te kunnen regelen. Lees meer

 _GVN2493.jpg


vrijdag 20 maart 2015, 14:18 uur 0 reacties (reageer)
Introductie ochtend nieuwe leden succes!
 Gerrit van de Veen  Lidmaatschap TV Sparta  59x gelezen

Zaterdagmorgen 14 mrt was het al vroeg bedrijvig in het clubhuis. Veel nieuwe leden waren op komen dagen om over het reilen en zeilen van de vereniging uitleg te krijgen. Onder een kopje koffie met wat lekkers werd dit een geanimeerde ochtend, veel vragen werden gesteld en vanuit de leden werden positieve ideeën aangedragen. En hierna had Lesly van NDO had een toss op touw gezet, dus al met al een geslaagde ochtend die in de toekomst zeker herhaald gaat worden!

 

vrijdag 20 maart 2015, 13:58 uur 0 reacties (reageer)


Coniferen on the road...
 Gerrit van de Veen  Nieuws  59x gelezen

Bij een van onze leden aan het Van Reenenpark ging de tuin op de schop en hoe... alles de container in wat niet meer oogde in het nieuwe plan van aanpak. Gelukkig was snel actie ondernomen om zo'n 15 stuks te redden van een groen destructie bedrijf en ging onze voorzitter samen met de vice voorzitter per auto en aanhanger op pad om deze een second life te geven op ons mooie en nu nog mooiere park. De koni-veren van de aanhanger hebben het gehouden gelukkig en de boompjes zijn afgelopen zaterdag achter baan 5 en 6 voor de geluidswal neergezet. Hoewel het nog even duurt voordat zij de noodzakelijke luwte gaan brengen, zijn we er nu al blij mee!

_GVN2342.jpg 

 

vrijdag 20 maart 2015, 13:43 uur 1 reactie (reageer)
Tennis en lunch voor 65-plus op 15 April
 Sibert van Leeuwen  Nieuws  60x gelezen

Na het enorme succes van de Tennis+Lunch van 11 December is het hoog tijd voor de tweede ronde. Het bestuur nodigt alle leden van 65 jaar en ouder uit om op 15 APRIL 's ochtends te komen tennissen en na afloop even te blijven eten. Inschrijven doen we niet aan, gewoon om een uur of 9 binnenlopen en als u dat niet redt draait u gewoon later op de ochtend mee. Alle vrouwen en mannen worden door elkaar gehusseld dus dat wordt vast weer een gezellige boel....(Lees verder...)

 

donderdag 19 maart 2015, 15:19 uur 1 reactie (reageer)
Stokkie stappie tikkie.......
 Sibert van Leeuwen  Nieuws  74x gelezen
"Stokkie stappie tikkie....." - die woorden gaf Jacco Eltingh gisteravond mee naar huis na de tennisclinic waar Gerard Tijmense en ondergetekende deel van uitmaakten. Naast nog een "handjevol" andere verenigingen uit Nederland was TV Sparta uitgenodigd om in de Bogstra en Kempers Tennis Academy in Doorn na te praten met Zorgverzekeraar Menzis en de KNLTB over de Menzis Zorgpolis die aantrekkelijke kortingen geeft aan KNLTB leden en veel doet aan het verder op de kaart zetten van het jeugd tennis in Nederland. En het GOEDE nieuws is...(Lees verder...)
woensdag 18 maart 2015, 11:13 uur 0 reacties (reageer)
Invitatie toernooi Jeugd
 Gerrit van de Veen  Jeugd  40x gelezen

Beste Jeugdleden,

 

28 maart houden wij het invitatietoernooi. Het toernooi waarbij je met een vriendje of vriendinnetje mee mag doen die geen lid is van T.V. Sparta.

Via onderstaande bijlage kunnen jullie het inschrijfformulier krijgen. Vul hem en lever hem snel in, want het gaat reuze gezellig worden!

Met sportieve groet,

De Jeugdcommissie

 Download bestanden
Invitatie toernooi 2015 206 KB (41x opgehaald)
zaterdag 14 maart 2015, 17:10 uur 0 reacties (reageer)
Laat ons niet alleen achter alstublieft....
 Sibert van Leeuwen  Nieuws  151x gelezen

Beste Leden van TV Sparta,

Afgelopen zondag hebben we kunnen genieten van een stralende tennisdag, met een weldadig zonnetje, mooie partijen en een vlekkeloze organisatie. Toen ik 's ochtends even op het park was viel het me onmiddellijk op hoe vrolijk het park was met violen en andere voorjaarsplantjes. En het terras? Gezellige zitjes en he-le-maal schoon.....

Laat je peuk niet alleen.....maar toen ik gisteren en vandaag op het park kwam lag het terras weer bezaaid met peuken van allemaal keurige mensen die thuis never nooit een peuk zullen uittrappen op het terras. Er stonden ook zondag weer voldoende rookpalen en op iedere tafel stond een asbak (lees verder...)

woensdag 11 maart 2015, 11:49 uur 3 reacties (reageer)
Kamphorst Open ten einde
 Gerrit van de Veen  Toernooien  91x gelezen

Afgelopen twee weken was de club in de ban van het Kamphorst Open Voorjaars Toernooi. Maar het voorjaar liet zich pas in het laatste weekend van zijn zonnige kant zien... sAvonds was er nog al eens een forse Maartse bui en koude wind, maar alles werd goedgemaakt op de twee laatste dagen.' Zonovergoten vol terras, spannende en fraaie wedstrijden op hoog niveau, fantastische catering, banen die er gelikt bij lagen', dat waren onder meer de woorden van Jannie Ordeman, wedstrijdleider van het toernooi. 'Te samen met een geweldig goede organisatie door de TC kon dit toernooi niet meer stuk, succes verzekerd voor de toekomst. Nelie en Gert Kamphorst werden als hoofdsponsor en toernooi naamgever dan ook in de bloemen en in een niet te versmaden wijn gezet, Ton Leeuw den Bouter prijs de wijze waarop het bedrijf het sponsorschap had overgenomen. De spelers werden bedankt en de nummers 1 en 2 de prijzen uitgereikt. Henk Tijmense kon het niet laten de microfoon te grijpen en het dankwoord nog eens dunnetjes over te doen, hetgeen veel hilariteit opleverde! Bij een zonnetje dat nog net boven de bomen uitstak nam iedereen afscheid en keerde voldaan door spel en versnaperingen huiswaarts, volgend jaar zeker retour! Kijk op de foto pagina, volop foto's van zaterdag en zondag!! Kijk bij 'lees meer' naar de link van de winnaars!!

_GVN1697.jpg

maandag 9 maart 2015, 15:38 uur 0 reacties (reageer)
1 2 3 4 5 6 7 ...
 Nieuws 
Alle berichten

Nieuws per onderwerp:
 Bardienst Overzicht
 Competitie
 Jeugd
 Lidmaatschap TV Sparta
 Matchpoints
 Nieuws
 Sponsoring
 Sponsorlijst
 Tennislessen
 Toernooien
 Tossen
 TV Sparta Headlines
 KNLTB

Nieuws op datum:
Nieuws via RSS:
xml Nieuws
xml Reacties
Meer over RSS...


 Activiteiten 
22 April
 comp jeugd

23 April
 comp thuis
 comp jeugd

24 April
 comp thuis ochtend
 comp thuis avond
 comp jeugd

25 April
 comp jeugd
 comp thuis

26 April
 comp thuis

27 April
 Voek vertrek en aankomst TVSparta

28 April
 comp thuis

29 April
 comp jeugd

30 April
 comp jeugd
 Toss ochtend 0900u
 comp thuis

1 Mei
 comp jeugd
 comp thuis avond

6 Mei
 Toss ochtend 0900u

9 Mei
 comp jeugd
 comp thuis

10 Mei
 comp thuis

13 Mei
 comp jeugd

14 Mei
 Voek vertrek en aankomst TVSparta

15 Mei
 comp thuis avond
 comp jeugd

16 Mei
 comp thuis
 comp jeugd

17 Mei
 comp thuis

 Competitie teams 
Senioren
 Dinsdag Dames
 Donderdag Dames
 Vrijdag Dames
 Vrijdag Gemengd
 Vrijdag Heren
 Zaterdag Gemengd
 Zaterdag Heren
 Zondag Gemengd

Junioren
 Zaterdag Gemengd
 Zondag Meisjes
 Zondag Gemengd