Toegang 

 Nieuws
 Foto's
 Competitie teams
 Training
 Activiteiten
 Over vereniging
 Bestuur en commissies


Belangrijke berichten
4 mei Gratis koffie en thee donderdagavond 12 mei
3 mei Digitale prijslijst biedt mogelijkheden
3 mei Schrijf snel in voor KNLTB Najaarscompetitie!!
2 mei Vanaf maandag 9 mei wordt het park in de LED gezet
20 apr. GRATIS Padel Clinic in Zeewolde voor 30 leden
12 apr. Bestuurssamenstelling na Jaarvergadering
9 apr. Leden TV Sparta vragen om onderzoek naar Padel
8 maa. Roadshow KNLTB bij TV Sparta op 12 mei
8 maa. Algemene Ledenvergadering donderdag 7 april
7 maa. Bardiensten inzien 2016
22 jan. TV Sparta op weg naar verduurzaming
9 dec. Ledenwerfactie 2016-2017 van start
18 aug. Tennislessen NDO vanaf aug 2015
1 dec. Update "Instructie Verantwoord Alcohol Schenken"
6 dec. Verplichte Instructie Verantwoord Alcoholgebruik
3 maa. Sponsorlijst TV-Sparta 2015
Belangrijke KNLTB berichten
1 apr. Vernieuwd! MijnKNLTB app voor je smartphone
9 maa. Handig! Actueel baanoverzicht zonder inlog
20160420_125937-2.jpg
20160420_124458-2.jpg
20160420_124436-2.jpg
Meest recente foto's
Gratis koffie en thee donderdagavond 12 mei
 Sibert van Leeuwen  Nieuws  88x gelezen

Nog even ter herinnering: donderdagavond 12 mei is de KNLTB gastheer op ONZE lokatie in ONZE kantine voor een 20-tal tennisverenigingen / 50 bestuurders uit de omgeving van Nijkerk. Zie eerder bericht op de website. Op de agenda staat de presentatie van de KNLTB Club App.

Momenteel is de Kantine Commissie druk met het organiseren van een 'noodkantine' in de hal, waar vanaf de kraam koffie en thee en andere lekkernijen geschonken worden.

We hebben besloten om ter compensatie van het 'leed' dat u te wachten staat de koffie en thee GRATIS uit te schenken, voor de andere drankjes rekenen we het normale tarief.....De kantine zal NIET toegankelijk zijn vanaf 1900 uur tot ongeveer 2200 uur. Hopelijk ondervindt u er niet teveel last van. Kom gewoon lekker tennissen zoals altijd!!

Geerten en Sibert 

woensdag 4 mei 2016, 12:42 uur 0 reacties (reageer)
Digitale prijslijst biedt mogelijkheden
 Sibert van Leeuwen  Nieuws  101x gelezen
Afgelopen week is de digitale prijslijst geïnstalleerd, waarmee een eind is gekomen aan het verouderde systeem van handmatig aanpassen van de prijzen met plastic cijfers en letters. Dat systeem is inmiddels aan de plaatselijke antiquair verkocht. De digitale prijslijst is rechtstreeks gekoppeld aan de digitale kassa zodat als de prijzen in de kassa aangepast worden, dit onmiddellijk gekoppeld en dus zichtbaar is op de digitale prijslijst die aan de muur achter de bar hangt. Dat is dus hardstikke handig. Maar er is natuurlijk veel meer....(lees verder)


 
dinsdag 3 mei 2016, 16:34 uur 0 reacties (reageer)
Schrijf snel in voor KNLTB Najaarscompetitie!!
 Sibert van Leeuwen  Competitie  90x gelezen
Terwijl we nog midden in de voorjaarscompetitie zitten, moeten de aanmeldingen voor de najaarscompetitie van 2016 al weer in orde gemaakt worden. De aanvoerders van de bestaande teams hebben intussen een mail ontvangen met bijgevoegde aanmeldingsprocedure (voor woensdag 25 mei 2016 !!), maar uiteraard willen we graag iedereen die momenteel nog geen competitie speelt ook de mogelijkheid geven om een team om zich heen te verzamelen en je met dit team aan te melden voor deze competitie. De competitie zal worden gespeeld in september & oktober. Meer informatie over de exacte data, categoriën en benodigde aanmeldgegevens is te vinden in de tekst hieronder.........(lees verder). 
 
Met vriendelijke groet, Harrie Wintermans

dinsdag 3 mei 2016, 07:38 uur 0 reacties (reageer)
Vanaf maandag 9 mei wordt het park in de LED gezet
 Sibert van Leeuwen  Nieuws  86x gelezen

Beste Leden van TV Sparta

Maandag 9 mei start de firma Aerolux met de vervanging van de baanverlichting door LED verlichting. Het bestuur en de firma Aerolux zullen er alles aan doen om de overlast die dit mogelijk met zich meebrengt tot een minimum te beperken, maar we komen er niet onderuit om vooral overdag af en toe een baan te "blokkeren" om de mannen hun werk te laten doen.  

Let op: er kan 's avonds GEWOON getennist worden maar het zou kunnen zijn dat er gespeeld wordt onder een combinatie van "conventionele" en LED-verlichting en dat geeft wellicht een wat bijzondere lichtval op de banen. We noemen dat "Werk Onder Handen" en hopen dat alles binnen een week gepiept is.

Als altijd: We rekenen op uw begrip en danken u daar bij voorbaat voor.

Namens het Bestuur en de Onderhouds Commissie 

Sibert van Leeuwen 

maandag 2 mei 2016, 10:12 uur 0 reacties (reageer)


Aprilletje zo zoet...
 Gerrit van de Veen  Nieuws  73x gelezen

heeft nog we eens een witte hoed, April doet wat hij wil... om maar aan te geven dat het Hollandse echte voorjaar nog steeds moet beginnen! Dat merkten het zondag competitie jongensteam wel degelijk. Nienke Kas maakt deze prachtige shot op baan 1 met een dramatische wolkenlucht erboven in een prachtig ochtendlicht sneeuw/hagel op de grond, super shot!! Typisch Sparta o nie dan !

zondag 24 april 2016, 11:42 uur 0 reacties (reageer)
Tuin opnieuw aangelegd
 Gerrit van de Veen  Nieuws  139x gelezen

Onlangs heeft de tuin een nieuwe uitstraling gekregen. Na jaren lang plezier gehad te hebben werd het nu tijd voor echt groot onderhoud. Veel diep geworteld onkruid en dode planten en struiken werden verwijderd. Sommige planten konden goed hergebruikt worden zoals de hortensia's. Tuinbedrijf Arno van de Grootevheen uit Nijkerk klaarde deze behoorlijke klus, nu maar hopen op mooi weer met alleen snachts een buitje voor de groei...

foto 3 (1)kl.jpg

zaterdag 23 april 2016, 21:35 uur 0 reacties (reageer)
GRATIS Padel Clinic in Zeewolde voor 30 leden
 Sibert van Leeuwen  Nieuws  113x gelezen
De 30 leden die tijdens de Algemene Leden Vergadering aangegeven hebben mee te willen doen aan een Padel Clinic kunnen via een email bericht aangeven welke van de 3 zaterdagen hen het beste uitkomt: 14 mei, 21 mei of 28 mei. In overleg met Racketcentrum Zeewolde kiezen we vervolgens de "voorkeurs"dag uit dus de dag waarop de meesten kunnen, we delen de groep in drie kleinere groepen en vervolgens zijn we welkom van 9 tot 12 uur (1 uur per groep). 

De kosten worden gedragen door TV Sparta en Racketcentrum Zeewolde zorgt voor rackets en ballen en uiteraard is er een leraar aanwezig.

Graag zo spoedig mogelijk reageren naar sibertvanleeuwen@gmail.com of bellen met 06 51820042.

 

woensdag 20 april 2016, 14:09 uur 0 reacties (reageer)
Van de Kamp pakt punten voor Musketiers
 Sibert van Leeuwen  Competitie  64x gelezen
Na de ouverture en winst tegen Nieuwland hebben De Musketiers andermaal een overwinning op zak. Onder het motto "één voor allen allen voor één" én onder het motto "uit tegen Swifterbant is wel een eindje weg, maar met de punten in de kofferbak duurt de thuisreis maar half zo lang" gingen we niet alleen op pad maar ook de strijd aan. Het waren in 2015 al taaie rakkers, dus we moesten op onze hoede zijn. Voor de verandering startten we met de dubbels zodat iedereen meteen kon spelen. De in topvorm verkerende Arie van de Kamp en het solide spel van Eddy Vedder zorgden op de uit-de-wind-baan voor een klinkende 3-6 1-6 tegen Jan en Robert en tegelijkertijd speelden Guus Stheins en Sibert van Leeuwen op de in-de-wind-baan een redelijk strakke maar ook spannende 3-6 6-7 tegen Martijn en Jan. Eddy ging vervolgens als een raket langs Robert met een 1-6 en 0-6 en moesten er nog 3 enkels worden afgewerkt met een 0-3 voorsprong. Guus gaf goed partij tegen de uitstekend spelende Jan Budding in een 3-setter 5-7 6-1 6-1 terwijl Sibert vrijwel tegelijkertijd volledig door de mand viel tegen de andere Jan en binnen 3 kwartier helemaal uitgesliced was: Wégwezen jij met 6-0 6-0. Beetje grote mond na de eerste speeldag haha!! Dát zal hem leren!!!! En dus was het aan Arie van de Kamp die al vrij lang (hoe lang?) geen officiële single meer had gewonnen en graag een stapje terug deed en de "3e" single voor zijn rekening nam. In een heroïsch gevecht tegen Martijn sleepte Arie de 2-4 winst naar binnen met een 7-5 4-6 4-6 en hij glunderde van oor tot oor. Goed voor het zelfvertrouwen!! Andermaal bleek Swifterbant een prettige tegenstander met een gezellige 3e helft. Het spreekt voor zich dat de thuisreis een "makkie" was en er werd nog nét geen "olé olé" gezongen maar de spirit zit er bij de Musketiers goed in. Voor het vijfde jaar op rij alweer, in ongewijzigde samenstelling. Zaterdag 23 april thuis tegen Strokel. Aanvang 11.30 uur.
maandag 18 april 2016, 20:18 uur 3 reacties (reageer)
Foto's van competitie teams gevraagd
 Gerrit van de Veen  Competitie  39x gelezen
Beste competitie spelers, bladerend door alle competitie teams valt mij de nog vele lege plekken op waar de teamfoto moet staat. Het mailtje naar alle leden hierover was blijkbaar aan dovenmans oren gericht want er is geen reactie op gekomen. Dus graag nogmaals aandacht hiervoor, foto van uw mobiel, liefst liggend (de foto wel te verstaan...) opsturen naar redactie@tvsparta.nl dat kan toch iedereen!!
donderdag 14 april 2016, 10:21 uur 0 reacties (reageer)
Uitnodiging 65+ toss met gratis lunch
 Gerrit van de Veen  Tossen  29x gelezen
Gratis voor 65-plussers: Tossochtend plus lunch
                            woensdag 20 april 2016
                            
Wij nodigen alle leden van 65 jaar en ouder uit voor een gezellige Tossochtend.
Damesdubbels,   herendubbels   en gemengddubbels…………………         We husselen alles door elkaar en maken er een gezellige ochtend van. 
Vanaf  9.00 uur komt u binnen, levert uw KNLTB-pas in bij de Toss-commissie en geniet van een kopje koffie of thee met iets lekkers.
Rond 10.0 uur starten we met de Toss en om 12.30 uur staat de broodmaaltijd klaar.
 Deelname is gratis en u hoeft zich niet van te voren op te geven.
Zit u op dit moment niet zo lekker in uw tennisvel, maar vindt u het wel gezellig, kom dan gerust langs om een boterham mee te eten. Hoe meer zielen hoe meer vreugd.
Tot 20 april !!!!!
Jan, Joke, Riet en Wil

donderdag 14 april 2016, 10:00 uur 1 reactie (reageer)
1 2 3 4 5 6 7 ...
 Nieuws 
Alle berichten

Nieuws per onderwerp:
 Bardienst Overzicht
 Competitie
 Jeugd
 Lidmaatschap TV Sparta
 Matchpoints
 Nieuws
 Sponsoring
 Sponsorlijst
 Tennislessen
 Toernooien
 Tossen
 TV Sparta Headlines
 KNLTB

Nieuws op datum:
Nieuws via RSS:
xml Nieuws
xml Reacties
Meer over RSS...


 Activiteiten 
12 Mei
 KNLTB Roadshow KNLTB Club App - Kantine tot 22 uur dicht koffie en andere drankjes in de hal

18 Mei
 toss ochtend

 Competitie teams 
Senioren
 Dinsdag Dames
 Donderdag Dames
 Vrijdag Dames
 Vrijdag Gemengd
 Vrijdag Heren
 Zaterdag Gemengd
 Zaterdag Heren
 Zondag Gemengd

Junioren
 Zaterdag Gemengd
 Zondag Meisjes
 Zondag Gemengd
 Zondag Jongens