Toegang 
KNLTB nr. of e-mail adres
Wachtwoord
Wachtwoord vergeten?

 Nieuws
 Foto's
 Competitie teams
 Training
 Activiteiten
 Over vereniging
 Bestuur en commissies


Belangrijke berichten
26 mei Dankjewelavond voor vrijwilligers 31 oktober 2014
23 mei Alcohol schenktijden - belangrijk bericht!!
9 mei Alcoholbestuursreglement
28 maa. Spectaculaire Ledenwerfactie - JEUGD 2014
6 feb. Bardienst HELE jaar te bekijken!!
12 nov. IP-Camera bij TV Sparta
6 jun. Baanreservering en reglement
14 maa. Kantineleiders gezocht
6 dec. Verplichte Instructie Verantwoord Alcoholgebruik
3 maa. Sponsorlijst TV-Sparta
Belangrijke KNLTB berichten
1 sep. Like ons op Facebook!
18 apr. Download de MijnKNLTB app voor je smartphone
_GVN4444.JPG
_GVN4443.JPG
_GVN4442.JPG
Meest recente foto's
Jeugd Clubkampioenschappen van start
 Sibert van Leeuwen  Jeugd  73x gelezen
Van maandag 23 juni tot en met zaterdag 28 juni worden TV Sparta's Jeugd Club Kampioenschappen georganiseerd. Er hebben zich 60 speelsters en spelers ingeschreven en de Jeugd Commissie is al weken druk met de voorbereidingen van dit toernooi. Net als in voorgaande jaren zal er een mini-beroepje gedaan worden op de senioren om héél af en toe een pasje op de plaats te maken. Zo zijn er op alle middagen een aantal wedstriiden ingepland en ook in de vroege avonduren zijn zo nu en dan een (zeer beperkt) aantal banen in gebruik door de junioren. Volg vanuit uw luie stoel de website van www.toernooi.nl om het programma te bekijken. Gezien de zeer goede ervaringen met het een week geleden afgesloten IMC Jeugd Toernooi is het inmiddels wel duidelijk dat onze seniorleden als het echt nodig is graag ruim baan geven aan de jeugd. Waarvoor dank!!
www.toernooi.nl/sport/matches.aspx?id=045D3E4C-BB60-4EE9-9027-181DD8D45865&d=20140625

Lees verder......

 

zondag 22 juni 2014, 23:10 uur 0 reacties (reageer)
Geweldige deelnemerslijst IMC Toernooi
 Sibert van Leeuwen  Nieuws  211x gelezen
Zijn ze érg veel veranderd in de afgelopen 6 jaar? Op de foto zit Nico Fiegen van IMC Computer Products B.V. te stralen tussen Jannie Ordeman en Wim Krijkamp in, we noteren het jaar 2009 en de foto is gemaakt naar aanleiding van de "kick-off" van het IMC Open Jeugd Toernooi dat dit jaar voor de 6e keer op rij bij TV Sparta georganiseerd wordt. Het toernooi kan ieder jaar rekenen op een geweldige belangstelling en is na een bescheiden "dipje" in 2013 eigenlijk weer hélemaal terug bij het enorme succes van de eerste editie: 22 onderdelen, 122 inschrijvingen, 144 spelertjes.......en dát heeft weer de nodige consequenties....(LEES VERDER>>>) 
_GVN3619 IMC kl.jpg 

dinsdag 5 juni 2014, 15:07 uur 0 reacties (reageer)
Introductiepassen blijken pootjes te hebben
 Sibert van Leeuwen  Nieuws  109x gelezen

De wonderen zijn de wereld nog niet uit......op maandagavond 2 juni kwamen we erachter dat de 4 introductiepassen uit de kassalade zijn gelopen. Nooit geweten dat introductiepassen konden lopen!!!

Het zou natuurlijk ook nog kunnen dat een lid van TV Sparta ze per ongeluk niet heeft teruggegeven bij de bar en dat ze ergens in een wasmachine meedraaien. In het laatste geval vragen wij u de passen weer even in te leveren. Ze zijn in ieder geval geblokkeerd en op dit moment niet bruikbaar.

donderdag 3 juni 2014, 09:35 uur 0 reacties (reageer)
Gratis koffie en thee.......
 Sibert van Leeuwen  Nieuws  160x gelezen
....dat was de geste van het bestuur aan de leden van TV Sparta die maandag 26 mei kwamen tennissen. En dat waren er niet ál te veel, want het kwam de hele maandagavond met BAKKEN uit de hemel....maar natuurlijk waren er een paar "échte" Spartanen die het niet konden laten. Zij werden met stomheid gadesgeslagen door afgevaardigden van de KNLTB en door een tiental tennisverenigingen uit de omgeving. Zij vergaderden - met ons - in de kantine en dus was de kantine tot 20,30 uur even niet te gebruiken. Nog wat geleerd maandagavond? Nog wat opgestoken? LEES VERDER......
dinsdag 27 mei 2014, 09:37 uur 0 reacties (reageer)


Dankjewelavond voor vrijwilligers 31 oktober 2014
 Sibert van Leeuwen  Nieuws  103x gelezen
Het bestuur zal de vrijwilligers van de vereniging op vrijdagavond 31 oktober 2014 op gepaste wijze bedanken voor het vele werk wat in 2014 gedaan is (en nog gedaan moet en zal worden)....dus schrijf vast in de agenda: 31 oktober 2014.

De "Dankjewelavond" kan alle jaren rekenen op een grote belangstelling en we gaan er dan ook vanuit dat dat dit jaar niet anders zal zijn. Persoonlijke uitnodigingen worden later verstuurd.

Jullie gastvrouw en -heer: het bestuur van TV Sparta

maandag 26 mei 2014, 14:00 uur 0 reacties (reageer)
Alcohol schenktijden - belangrijk bericht!!
 Sibert van Leeuwen  Nieuws  168x gelezen

Beste leden van TV Sparta,

De gemeenteraad van Nijkerk heeft op 27 februari 2014 de nieuwe Drank- en Horeca Verordening vastgesteld. Er zijn in de verordening o.a. regels opgenomen voor de zogenaamde "paracommerciële horecabedrijven in eigen beheer" - zoals sportkantines. 

Het bestuur van TV Sparta heeft op maandag 19 mei 2014 besloten om de volgende schenktijden voor TV Sparta in te voeren:

Maandag t/m vrijdag van 13.00 tot 17.00 uur en van 19.00 tot 24.00 uur; afbouw niet later dan vanaf 23.30 uur

Zaterdag en zondag van 13.00 tot 22.00 uur

De schenktijden zullen goed zichtbaar in de Catsburcht worden opgehangen (Lees verder....)

vrijdag 23 mei 2014, 09:07 uur 0 reacties (reageer)
Zomeren bij Sparta...
 Gerrit van de Veen  Nieuws  134x gelezen

Met dit prachtige weer (en wanneer niet) is het genieten op het terras bij TV Sparta! De competitie loopt op zijn eind, vakanties voor de boeg... Even napraten over de wedstrijd, koppie koffie en wat lekkers, je hoeft er niet voor naar het Plein. Prachtige tuinsets en windschermen langs het hele gebouw, stak blauwe lucht en vrolijk wapperende parasols. huiselijker kan haast niet, o kijk Johan Kok maait het gras, de geur waait deze kant op, vogelgefluit niet van de lucht. Tja zomaar een momentje echt TV Sparta!

 

 

donderdag 22 mei 2014, 13:54 uur 3 reacties (reageer)
Jeugdclubkampioenschappen
 Gerrit van de Veen  Jeugd  141x gelezen
Nienke Kas stuurde de informatie in over de Jeugdclubkampioenschappen. In de bijlage lees je er alles over, meedoen he!

Download bestanden
Jeugdclubkampioenschappen 2014 254 KB (126x opgehaald)
donderdag 15 mei 2014, 11:00 uur 0 reacties (reageer)
Bewoners Watergoor vergaderen bij TV Sparta
 Sibert van Leeuwen  Nieuws  123x gelezen

Op vrijdagavond 23 mei a.s. is er een tweede "bewonersoverleg" gepland in de accommodatie van TV Sparta. deze bijeenkomst is een vervolg op de bijeenkomst van 24 februari die bij de hockeyclub gehouden is. Bestuurders van HCN, Topsquash, de Nijeboulers, de schaats- en skeelervereniging (SSVN), de fietscrossclub, Samenspel, NSFC en uiteraard TV Sparta zullen aanwezig zijn. Het initiatief is genomen door HCN. Onderwerpen die besproken worden zijn de uitbreiding van HCN met een extra veld, een later dit jaar te organiseren sport- en speldag voor m.n. de jeugd van de verenigingen, mogelijkheden onderzoeken of bepaalde aktiviteiten gezamenlijk kunnen worden geregeld.... (lees verder)

vrijdag 12 mei 2014, 15:51 uur 0 reacties (reageer)
Alcoholbestuursreglement
 Sibert van Leeuwen  Nieuws  145x gelezen

Beste leden van TV Sparta,

Volgende week zal het bestuur van TV Sparta het "Alcoholbestuursreglement" op een aantal details wijzigen en ondertekenen. Nieuw elementen in het reglement zijn o.a. (1) het opnieuw vaststellen van de uren waarop bij onze vereniging alcohol wordt geschonken (de "schenktijden") (2) het vastleggen dat er geen alcohol wordt verstrekt aan mensen onder de 18 jaar en (3) dat iedere barmedewerker de Instructie Verantwoord Alcohol ("IVA") gevolgd heeft. De komende weken kunnen we er op rekenen dat we op details gecontroleerd zullen worden. Dat kunt u o.a. lezen via deze link:

www.nijkerk.eu/actueel/nieuws_3433/item/frisvalley-besteedt-extra-aandacht-aan-naleving-alcoholregels-in-horeca_25216.html

(lees verder)

vrijdag 9 mei 2014, 07:29 uur 0 reacties (reageer)
1 2 3 4 5 6 7 ...
 Nieuws 
Alle berichten

Nieuws per onderwerp:
 Bardienst Overzicht
 Competitie
 Jeugd
 Lidmaatschap TV Sparta
 Matchpoints
 Nieuws
 Sponsoring
 Sponsorlijst
 Tennislessen
 Toernooien
 Tossen
 TV Sparta Headlines
 KNLTB

Nieuws op datum:
Nieuws via RSS:
xml Nieuws
xml Reacties
Meer over RSS...


 Activiteiten 
 Competitie teams 
Senioren
 Dinsdag Dames
 Donderdag Dames
 Vrijdag Dames
 Vrijdag Gemengd
 Vrijdag Heren
 Zaterdag Gemengd
 Zaterdag Heren
 Zondag Gemengd
 Zondag Heren

Junioren
 Zaterdag Meisjes
 Zondag Meisjes
 Zondag Gemengd