Toegang 
Wachtwoord vergeten?
Het inlogproces is veranderd!

 Nieuws
 Foto's
 Competitie teams
 Training
 Activiteiten
 Over vereniging
 Bestuur en commissies


Belangrijke berichten
19 jan. Kamphorst Open Voorjaarstoernooi - Doe mee!!!
15 jan. Tennis bij winterse omstandigheden
3 jan. Tossen 2015
1 dec. Update "Instructie Verantwoord Alcohol Schenken"
15 okt. GRATIS TENNISLES VOOR LEDEN VAN TV SPARTA
15 okt. LEDENWERFACTIE SENIOREN en JEUGD 2015-2016
14 okt. Tennislessen 2014-2015
6 dec. Verplichte Instructie Verantwoord Alcoholgebruik
3 maa. Sponsorlijst TV-Sparta
Belangrijke KNLTB berichten
23 jan. Koop ook kaarten voor de FED Cup!
18 apr. Download de MijnKNLTB app voor je smartphone
Tennisvoorzitters bij Weldam 2014 a1.JPG
Tennisvoorzitters bij NTC 2014 a1.JPG
DSCF4363.jpg
Meest recente foto's
Toss-avond verplaatst
 Gerrit van de Veen  Tossen  10x gelezen
De aangekondigde toss-avond van donderdag 9 april is een week verschoven dus: 16 april. Dit ivm de Algemene Leden Vergadering die op do 9 april zal plaatsvinden.
donderdag 22 januari 2015, 10:56 uur 0 reacties (reageer)
Kamphorst Open Voorjaarstoernooi - Doe mee!!!
 Sibert van Leeuwen  Toernooien  51x gelezen
Van maandag 23 februari tot en met zondag 8 maart vindt bij TV Sparta het KAMPHORST OPEN VOORJAARSTOERNOOI 2015 plaats. Het Open Voorjaarstoernooi bij TV Sparta kent een rijke geschiedenis en is bijna aan haar ZILVEREN JUBILEUM toe. Het toernooi, wat altijd eind februari / begin maart plaatsvindt is voor vele tennissers dé opmaat voor het nieuwe tennis seizoen en kan alle jaren rekenen op een groot deelnemersveld. Gravelspelers en toernooispelers vinden het toernooi bij TV Sparta een uitgelezen kans om na de lange winter weer naar buiten te gaan en komen van heinde en verre naar ons mooie park: Veel deelnemers uit Hoevelaken, Stroe, Amersfoort, Hooglanderveen, Putten en Ermelo. Ook de Bunschoten-Spakenburgers en uiteraard de buren van NTC komen graag een balletje slaan.....
maandag 19 januari 2015, 11:41 uur 0 reacties (reageer)
Tennisverenigingen slaan handen ineen..
 Gerrit van de Veen  Nieuws  32x gelezen

Onlangs heeft de Stad Nijkerk uitgebreid stilgestaan bij de problematiek over de toekomst van tennis. Dit was vooral landelijk een hot item gezien de vele publicaties in de landelijke dagbladen. Hoe het lokaal gesteld is lezen we in dit artikel waarbij opvalt dat de voorzitters positief gestemd zijn. Heeft u het gemist in de krant? Hierbij kunt u het op uw gemak nog eens doorlezen!

 


Download bestanden
Artikel tennis in Stad Nijkerk jan 2015 102 KB (58x opgehaald)
zondag 18 januari 2015, 22:38 uur 0 reacties (reageer)
Tennis bij winterse omstandigheden
 Gerrit van de Veen  Nieuws  115x gelezen

De winter doet misschien af en toe van zich spreken! Hoewel het soms al voorjaar lijkt kan een incidenteel sneeuwbuitje flink roet in het eten gooien...

Neemt u notitie van de volgende procedure:

  • De kantinedienst die u wellicht moet draaien in deze periode: als de banen NIET door winterse omstandigheden zijn gesloten bent u verplicht af te tekenen in het logboek op de bar ten teken dat u geweest ben, dit om onnodige boetebrieven te voorkomen! Als u hier leest dat de banen onbespeelbaar zijn vervalt de kantinedienst. Bij twijfel neem contact op met de coördinator, zie hieronder.
  • Ook het volgen van tennislessen valt onder deze procedure!
  • Net als in eerdere jaren houden wij u zoveel mogelijk op de hoogte van de bespeelbaarheid van de banen op deze site. U vindt hem terug boven in bij de 'belangrijke berichten'.
  • LEES VERDER in 'lees meer'
  • Huidige situatie:
  • za 24-1 banen niet bespeelbaar door sneeuw
  • zo 25-1 banen niet bespeelbaar door vastgevroren sneeuwkoek,

  • maandag 26-1 banen bespeelbaar

  • _GVN6779.jpg 

 


donderdag 15 januari 2015, 17:47 uur 0 reacties (reageer)


Grote opkomst Nieuwjaarstoss
 Sibert van Leeuwen  Nieuws  58x gelezen

Afgelopen zaterdag 3 januari werd al weer voor de 5e keer de Nieuwjaarstoss georganiseerd. "Binnenlopen vanaf 13.00 uur", stond er op de uitnodiging........dank je de koekoek zullen veel leden gedacht hebben, we hebben er zin in!! Toen ik zelf even voor 1 uur binnenliep was de zaal al half vol. "Wanneer kunnen we beginnen??" Er is als vanouds gezellig én fanatiek getennist, het park inclusief de minibanen was volledig bezet. Velen hadden aan de oproep gehoor gegeven om nog wat overgebleven lekkernijen mee te nemen. De vereniging zelf had voor voldoende bubbles gezorgd zodat een gezamenlijke toost uitgebracht kon worden op een nieuw uitdagend jaar, waar ledenwerving en vooral -behoud weer hoog op de agenda staan. Dank aan eenieder die dit mini-evenementje weer mogelijk hebben gemaakt, zoals Geurie en Jan als tossdame en -heer, Joke en Wil voor het verzorgen van heerlijke hapjes, Nico voor de gróóte hoeveelheid kippenvleugeltjes en uiteraard de kantinedienst die ook een overuurtje maakte. Even over 6 uur was het weer uit met de pret maar kon eenieder terugkijken op een heerlijke middag.

Rest mij jullie allen - ook degenen die er om wat voor reden dan ook niet bij waren - een gelukkig en gezond 2015 toe te wensen. Dat doe ik namens het bestuur van TV Sparta, Gerard, Gerrit en Geerten, Henk, Henriette, Jannie en Dimphy. Tot gauw!!

Sibert

maandag 5 januari 2015, 12:26 uur 0 reacties (reageer)
Wigo Huis In 't Veld overleden
 Sibert van Leeuwen  Nieuws  80x gelezen
Op 28 december 2014 is de voormalig voorzitter van NTC Wigo Huis In 't Veld overleden. Leden van TV Sparta die Wigo gekend hebben zullen hem herinneren als een uitermate aardige en kundige man die samen met anderen het voortouw nam om NTC na een moeilijke periode weer tot bloei te brengen. Wat straalde hij tijdens de feestelijkheden rond het 100-jarig bestaan van de club en - een paar jaar later - toen de 4 nieuwe Advance Red Court banen in gebruik werden genomen. Leden van NTC zullen Wigo enorm gaan missen. Een bijzonder aardige, toegankelijke, kundige man die veel voor NTC gedaan heeft en met wie het voor het bestuur van TV Sparta altijd bijzonder prettig samenwerken was. Wij wensen Wigo's familie en vrienden veel sterkte in de komende tijd
 
 

maandag 5 januari 2015, 11:14 uur 0 reacties (reageer)
Tossen 2015
 Gerrit van de Veen  Tossen  56x gelezen

Geurie Berlang mailde ons de nieuwe avond toss data door, noteer in uw agenda!

maandag 12 januari, dinsdag 17 februari, woensdag 11 maart, donderdag 9 april. Aanvang 1930, doe lekker mee op deze gezellige avonden, alle speelsterkten dus voor iedereen!

 

zaterdag 3 januari 2015, 13:06 uur 0 reacties (reageer)
100 euro voor u en 50 euro voor de clubkas
 Sibert van Leeuwen  Nieuws  63x gelezen

Het eind van het jaar is weer het moment om over uw zorgverzekering na te denken. Menzis is partner van de KNLTB en heeft dit jaar wederom een mooi aanbod voor tennisverenigingen en haar leden. U steunt onze vereniging én u ontvangt zelf € 100 welkomstbonus.

De voordelen:

- Nieuw bij Menzis? Per polis ontvangt u €100 euro welkomstbonus.

– 6% korting op Basisverzekering

– 8% korting op aanvullende verzekeringen

– Extra vergoedingen voor sportieve mensen. Onder andere voor braces, sportmedisch advies en podotherapie

En als extra voordeel ontvangt onze club €50 euro bonus per lid dat via onze site een polis bij Menzis afsluit. En dat is goed voor de clubkas! Klik daarom op onderstaande link om je premie te berekenen en af te sluiten.

http://www.menzis.nl/web/Knltb.htm?utm_source=Menzis_Zanox_KNLTB&utm_medium=affiliate&utm_campaign=2153754 

maandag 22 december 2014, 10:52 uur 0 reacties (reageer)
Nieuwjaarsbal 3 januari 2015 vanaf 1300 uur
 Sibert van Leeuwen  Nieuws  126x gelezen
Beste leden van TV Sparta: U leest het hélemaal goed!! ZATERDAG 3 JANUARI 2015 NIEUWJAARSBAL BIJ TV SPARTA!! 
Maarrr.....omdat we op zaterdagavond 3 januari op bijna niemand hoeven te rekenen, hebben we besloten om het Nieuwjaarsbal 's middags te organiseren. En de BAL betekent niet dat de dansvoetjes van de vloer gaan maar dat de tennisBAL van links naar rechts en van onder naar boven gaat....liefst OVER het net en BINNEN de lijnen.....en we husselen en "tossen" alle deelnemers door elkaar: Van jong en oud, van oudere jongeren tot jongere ouderen, van tieners en twens tot 65 jaar en ouder, HD, DD en GD's door elkaar en voor de kleinsten zijn natuurlijk de minibaantjes open en is er na afloop Jip- en Janneke Champagne of andersoortige limonade....(Lees verder) 

 

 


Download bestanden
Uitnoding Nieuwjaarstoss 2015 341 KB (115x opgehaald)
maandag 15 december 2014, 14:34 uur 2 reacties (reageer)
65 jaren jong still going strong
 Sibert van Leeuwen  Nieuws  75x gelezen

Ondanks het bar slechte weer konden we donderdag 11 december toch een lunch serveren voor 40 leden en oud-leden die allemaal ruim de 65 jaar gepasseerd zijn....Dus echte "diehards" die niet opzij gaan voor een spatje regen. Spatje regen??...mwahhh...het kwam tussen 9 en 10 zo nu dan met bakken uit de hemel, regen hagel en windstoten, windkracht 5 uit het westen dus dan weet je het wel. Wég leuke idee...wég gezelligheid....niets bleek minder waar. Tussen elf minuten over half 10 en even acht minuten over half 12 werd er vrijwel continu getennist........(lees verder)

DSCF4357.jpg

donderdag 11 december 2014, 14:31 uur 0 reacties (reageer)
1 2 3 4 5 6 7 ...
 Nieuws 
Alle berichten

Nieuws per onderwerp:
 Bardienst Overzicht
 Competitie
 Jeugd
 Lidmaatschap TV Sparta
 Matchpoints
 Nieuws
 Sponsoring
 Sponsorlijst
 Tennislessen
 Toernooien
 Tossen
 TV Sparta Headlines
 KNLTB

Nieuws op datum:
Nieuws via RSS:
xml Nieuws
xml Reacties
Meer over RSS...


 Activiteiten 
17 Februari
 toss avond 1930u

 Competitie teams 
Senioren
 Dinsdag Dames
 Donderdag Dames
 Vrijdag Dames
 Vrijdag Gemengd
 Vrijdag Heren
 Zaterdag Gemengd
 Zaterdag Heren
 Zondag Dames
 Zondag Gemengd
 Zondag Heren

Junioren
 Zaterdag Meisjes
 Zondag Meisjes
 Zondag Gemengd
 Zondag Jongens