Toegang 
KNLTB nr. of e-mail adres
Wachtwoord
Wachtwoord vergeten?

 Nieuws
 Foto's
 Competitie teams
 Training
 Activiteiten
 Over vereniging
 Bestuur en commissies


Belangrijke berichten
22 apr. Musketiers vol op koers: 4-2 winst
15 apr. Musketiers zien stijgende lijn....!!!!
14 apr. Druk bezochte Ledenvergadering
28 maa. Bijeenkomst "Open Clubs"
28 maa. Spectaculaire Ledenwerfactie - JEUGD 2014
6 maa. Algemene Leden Vergadering donderdag 10 april 2014
6 feb. Bardienst HELE jaar te bekijken!!
15 jan. Drie Poorten Voorjaars Toernooi 2014!!
12 nov. IP-Camera bij TV Sparta
6 jun. Baanreservering en reglement
14 maa. Kantineleiders gezocht
6 dec. Verplichte Instructie Verantwoord Alcoholgebruik
3 maa. Sponsorlijst TV-Sparta
Belangrijke KNLTB berichten
1 sep. Like ons op Facebook!
18 apr. Download de MijnKNLTB app voor je smartphone
_GVN1235.JPG
_GVN1234.JPG
_GVN1233.JPG
Meest recente foto's
Digital versie Matchpoints
 Gerrit van de Veen  Matchpoints  2x gelezen

Deze twee digitale Matchpoints had u nog tegoed. De laatste van vorig jaar is me ontschoten om deze ook digitaal neer te zetten voor u.... hierbij rechtgetrokken. Het laatste nummer heeft u allen al op de mat gevonden, deze wordt per adres 1x bezorgd. Mocht dat door een of andere reden niet gebeurd zijn dan graag een mailtje naar : redactie@tvsparta.nl. dan wordt dat alsnog goedgemaakt. Ook voor vragen/opmerkingen over deze site kunt u stellen op dit Sparta adres.

Dus ook veel digitaal leesplezier op deze links: http://www.flashfolder.eu/XFolder.asp?Id=1135 en http://www.flashfolder.eu/XFolder.asp?Id=1144  

dinsdag 22 april 2014, 16:54 uur 0 reacties (reageer)
Musketiers vol op koers: 4-2 winst
 Sibert van Leeuwen  Competitie  9x gelezen
.....Na de verliespartijen tegen TC Weldam en TV Huizen werd het voor het Abrahammenteam toch langzamerhand tijd om wat puntjes op de spreekwoordelijke 'i' te zetten. Bijna eerste geworden in het eerste jaar, promotie gevraagd en gekregen in het tweede jaar, bijna weer gedegradeerd nĂ¡ het tweede jaar zou het derde jaar het jaar moeten worden van op zijn minst een stabiele middenmoter, een blijver, een team om rekening mee te houden, een team waar tegenstanders een uurtje vroeger voor naar bed gaan de avond ervoor. In de wetenschap dat Hooglanderveen net als De Musketiers 2 x verloren had, werd er volop aan 'kansberekening' gedaan......(lees verder)
dinsdag 22 april 2014, 15:53 uur 0 reacties (reageer)
Musketiers zien stijgende lijn....!!!!
 Sibert van Leeuwen  Competitie  48x gelezen
Na 2 competitiewedstrijden in de 2e klasse Heren 35-plus is er een stijgende lijn te bespeuren. Op 5 april, thuis tegen buurman TC Weldam, ging het team van de 6 oudere jongeren nog vrijwel kansloos ten onder: 0-6 werd het op de Catsburcht, met weliswaar 'leuke' partijen maar uiteindelijk met lege handen. Zaterdag 12 april ging het al stúkken beter, uit in Huizen, waar ze met 1 wedstrijdpunt in de kofferbak huiswaarts keerden: 5-1. Guus wist zijn Enkel te winnen, terwijl Sibert, Ed en Gert er eigenlijk alleen aan mochten ruiken. In de Dubbels waren Guus en Sibert binnen een half uur al klaar met hun wedstrijd: 6-0, 6-1. Ze zagen letterlijk alle hoeken van het veld, dat wil zeggen: de BALLEN zagen alle hoeken van het veld want waar de ballen vielen waren zij niet in de buurt. Heel anders verging het Ed en Gert (lees verder.....) 
 
Heren2 35+ 3e   P1030845kl.jpg 
 

dinsdag 15 april 2014, 13:26 uur 0 reacties (reageer)
Druk bezochte Ledenvergadering
 Sibert van Leeuwen  Nieuws  40x gelezen
Donderdag 10 april namen maar liefst 35 leden de moeite om de Leden Vergadering te bezoeken. In het algemeen hebben we niet te klagen over belangstelling maar het totaal aantal blijft ook wel eens ónder de 30 leden hangen. Er is uitvoerig teruggeblikt op het verenigingsjaar 2013 en alvast wat vooruitgeblikt op het lopende verenigingsjaar. De Jaarkalender ziet er ook dit jaar weer 'vertrouwd' uit met als Breaking "oud" News de enorme belangstelling voor het De Drie Poorten Voorjaars Toernooi. Dat geeft de burger moed!! Hopelijk zet deze 'trend' zich door want 2013 was ook al beter dan 2012. De gezelligheid, het lage inschrijfgeld, het spelen in poules én de verzorging van de inwendige mens zullen het wel weer gedaan hebben. En uiteraard de warme aandacht voor alle deelnemers vanuit de Technische Commissie.....(LEES VERDER.....) 
maandag 14 april 2014, 16:34 uur 0 reacties (reageer)


Druk gedoe bij de vereniging
 Sibert van Leeuwen  Nieuws  42x gelezen

Afgelopen dagen was het weer een drukte van belang bij onze mooie vereniging. Maandagmorgen in alle vroegte was de firma Silica Nova present om het oude zand uit de banen 3 en 6 te halen. Indrukwekkend om te zien!! Het oude zand werd achter baan 4 en 5 gelegd zodat het hergebruikt kan worden voor de verbreding van het tegelpad achter die banen. Geen onvertogen woord natuurlijk op maandagavond toen van slechts 6 banen gebruikgemaakt kon worden. Helaas waren de weersomstandigheden dinsdag niet gunstig genoeg om de banen die dag met nieuw zand te vullen, daarom moest uitgeweken worden naar woensdag 9 april. De wachttijden op dinsdagavond waren helaas 'bovengemiddeld' maar familière als we met zijn allen zijn ('geven en nemen!!') heeft iedereen toch zijn of haar balletjes kunnen slaan....(lees verder...)

 

donderdag 9 april 2014, 22:08 uur 0 reacties (reageer)
Oranje competitie Jeugd verslag
 Gerrit van de Veen  Jeugd  56x gelezen

Siep, Ilkay Maarten en ik hadden de eerste plek bij de oranje competitie van zondag 2 maart gehaald. Dat betekent dat we de dag winnaar waren en alle 100 punten hadden gehaald!

Het was een leuke ochtend en we speelden goed.

We speelden uit bij NTC, dus het voelde echt Cool!

Van NTC kregen we drinken en snoep.

We hebben zin in de volgende ronde, zondagochtend 6 april moeten we uit spelen in Harderwijk, de Strokel.

Groeten Olivier van Veldhuizen

dinsdag 2 april 2014, 15:09 uur 1 reactie (reageer)
Schooltennisspektakel!!
 Gerrit van de Veen  Jeugd  73x gelezen
Rehobothschool wint 20e Schooltennistoernooi T.V. Sparta
Om één uur in de middag stonden 84 kinderen klaar om te gaan strijden wie dit jaar de beste tennisbasisschool zal zijn. Met een frisse wind, maar gelukkig wel droog, werd het startsein gegeven. Ook dit jaar waren er weer veel inschrijvingen voor het schooltennis. Er deden 8 basisscholen mee met 14 teams, totaal 84 kinderen. Dit alles zorgde ervoor dat er in 6,5 uur 136 wedstrijden gespeeld moesten worden.
Nadat alle poules afgelopen waren stonden de kinderen buiten in spanning af te wachten wie er door zou gaan naar de finale. Voordat de finalisten bekend werden gemaakt werden alle kinderen bedankt voor het meedoen en het sportieve gedrag van vandaag... lees meer>> 
_GVN0892.jpg

vrijdag 28 maart 2014, 19:52 uur 1 reactie (reageer)
Bijeenkomst "Open Clubs"
 Sibert van Leeuwen  Nieuws  56x gelezen

TV SPARTA is één van de 30 Gelderse sportverenigingen die op 6 april a.s. is uitgenodigd door de BVO's Vitesse, NEC en De Graafschap voor de bijeenkomst "Open Clubs" in Hotel Papendal in Arnhem.

De bijeenkomst wordt ondersteund door de Provincie Gelderland. de Gelderse Sport Federatie, NOC * NSF, de KNVB en de Stichting Meer Dan Voetbal. Er wordt gediscussieerd over de rol van (onze) sportvereniging(en) in de samenleving, over de rol van onze vrijwilligers binnen en buiten de sportvereniging en ook wordt de vraag gesteld of sportverenigingen in het midden van de samenleving staan en als dat niet het geval is: willen we dat, kunnen we dat en als we dat wel willen maar we weten niet hoe dat moet: hoe pakken we dat dan aan.

Onze penningmeester Henk van Steeg en ondergetekende zullen namens TV Sparta de bijeenkomst bijwonen en jullie "te zijner tijd" informeren over de uitkomst van de bijeenkomst en eventuele vervolgtrajecten.

Sibert van Leeuwen

vrijdag 28 maart 2014, 15:51 uur 0 reacties (reageer)
Spectaculaire Ledenwerfactie - JEUGD 2014
 Sibert van Leeuwen  Nieuws  65x gelezen

Ook dit jaar is er een mooie Ledenwerfactie op touw gezet voor de jeugd van Nijkerk.

Voor slechts € 100,-- (Honderd Euro) kunnen kinderen tot 17 jaar lid worden tot het eind van het kalenderjaar 2014 en zij krijgen daarvoor:

Lidmaatschap voor het gehele jaar 2014

12 Groepstennislessen 

Een tennisracket ter waarde van € 40,-- (Veertig Euro) - aan te schaffen bij Van Den Ham Sports in Nijkerk

DUS ZEGT HET VOORT ZEGT HET VOORT. Inschrijfformulieren liggen in de hal van De Catsburcht of zijn te downloaden via de website. Of je schiet simpelweg een lid van de Jeugd Commissie, het bestuur of iemand van NDO aan. Tennissen met je vriendjes en vriendinnetjes: HOE LEUK IS DAT!!!!

vrijdag 28 maart 2014, 15:39 uur 0 reacties (reageer)
Drie Poorten Toernooi geeindigd
 Gerrit van de Veen  Nieuws  91x gelezen

Afgelopen zondag zijn de finales van dit Vroege Voorjaarstoernooi gespeeld. Onder schitterende omstandigheden... beide zijden van het terras waren overvol van toeschouwers die van prachtige finalepartijen konden genieten. De TC heeft dit geweldig georganiseerd, de vele vrijwilligers die bijna dagelijks druk waren om de spelers en toeschouwers te verwennen worden hierbij dan ook van harte bedankt voor hun inspanningen. Niet te vergeten onze hoofdsponsor Drukkerij Drie Poorten en de subsponsoren, zonder jullie was het niet mogelijk geweest! Bekijkt u nog eens de honderden foto's en in de bijlage de winnaarslijst! (waaronder veel Spartanen!)


Download bestanden
Uitslagen Drie Poorten toernooi 2014 156 KB (96x opgehaald)
zondag 16 maart 2014, 13:22 uur 1 reactie (reageer)
1 2 3 4 5 6 7 ...
 Nieuws 
Alle berichten

Nieuws per onderwerp:
 Bardienst Overzicht
 Competitie
 Jeugd
 Lidmaatschap TV Sparta
 Matchpoints
 Nieuws
 Sponsoring
 Sponsorlijst
 Tennislessen
 Toernooien
 Tossen
 TV Sparta Headlines
 KNLTB

Nieuws op datum:
Nieuws via RSS:
xml Nieuws
xml Reacties
Meer over RSS...


 Activiteiten 
23 April
 Toss ochtend 0900

24 April
 competitie

25 April
 competitie

29 April
 Voek start en finish bij TVSparta

1 Mei
 toss-ochtend 0900u

6 Mei
 Competitie

8 Mei
 competitie

9 Mei
 Competitie

10 Mei
 Competitie

11 Mei
 competitie

13 Mei
 competitie

15 Mei
 competitie

16 Mei
 competitie

17 Mei
 Competitie

18 Mei
 competitie
 Competitie

20 Mei
 Competitie

22 Mei
 Competitie

 Competitie teams 
Senioren
 Dinsdag Dames
 Donderdag Dames
 Vrijdag Dames
 Vrijdag Gemengd
 Vrijdag Heren
 Zaterdag Gemengd
 Zaterdag Heren
 Zondag Gemengd
 Zondag Heren

Junioren
 Zaterdag Meisjes
 Zondag Meisjes
 Zondag Gemengd