Toegang 

 Nieuws
 Foto's
 Competitie teams
 Training
 Activiteiten
 Over vereniging
 Bestuur en commissies


Belangrijke berichten
15 maa. ALGEMENE LEDEN VERGADERING 12 APRIL 2017
15 maa. 23 maart tot 6 april banen 2-3-5-6 onbespeelbaar
14 maa. Geweldig Kamphorst Open Voorjaarstoernooi
23 feb. Kantinediensten 2e halfjaar 2017 inzien
23 feb. Kantinediensten 1e halfjaar 2017 inzien
1 jan. Kantinediensten overnemen 2017
26 nov. GRATIS naar Fortius Fysiotherapie voor alle leden
22 jan. TV Sparta op weg naar verduurzaming
1 dec. Update "Instructie Verantwoord Alcohol Schenken"
6 dec. Verplichte Instructie Verantwoord Alcoholgebruik
3 maa. Sponsorlijst TV-Sparta 2017
Belangrijke KNLTB berichten
9 maa. Handig! Actueel baanoverzicht zonder inlog
_GVN0867.jpg
_GVN0866.jpg
_GVN0865.jpg
Meest recente foto's
Super omstandigheden vernieuwen baan 3 en 6
 Gerrit van de Veen  TV Sparta Headlines  111x gelezen

Direct na het schooltennistoernooi werden de mouwen opgestroopt om de banen 3 en 6 onder handen te nemen. Fantastisch weer voor deze klus (goed gepland Gerard!). Een tijdelijke werkingang werd gemaakt op de hoek van baan 3 wat de aan-en afvoer van vooral de stapel oude matten makkelijk maakte. De drainage werd helemaal 'doorgelicht', daarbij kwamen enkele mankementen aan het licht die konden worden opgelost.

Egaliseren en nog eens egaliseren, aan- en opvullen van de lavalaag, nieuwe gaten maken voor de netpalen enz enz. Banen 2 en 5 zijn ook gesloten wegens de werkzaamheden, maar goed ook want er rollen toch anders heel wat ballen over de nieuwe ondergrond. Het lopen erop zal de laag onmiddellijk beschadigen. Door de goede omstandigheden is het misschien wel eerder klaar, hoopt iedereen!

_GVN0867.jpg

zondag 26 maart 2017, 22:11 uur 0 reacties (reageer)
Schooltoernooi perfekt verlopen!
 Gerrit van de Veen  Jeugd  111x gelezen

Schooltennistoernooi  2017.
Woensdag 22 maart was het weer tijd voor het jaarlijkse schooltennistoernooi. Op deze zeer zonnige dag streden 6 scholen met 11 teams in totaal 66 kids om de eerste plaats. Er werden veel  mooie en sportieve wedstrijden gespeeld onder leiding van diverse scheidsrechters die voor de kinderen de puntentelling bijhielden. Door het mooie weer waren er ook veel ouders en klasgenoten die de tennissers kwamen aanmoedigen.
Nadat de halve finales gespeeld waren streden de Oranje Nassau school tegen de Open Kring om de eerste en tweede plek.
Op de andere banen werd er gestreden om de plekken drie en vier door de scholen Holk en de Rehoboth.
Na de finales konden we de prijzen uitreiken aan:
1 Oranje Nassau school
2 Open Kring
3 School Holk
Speciaal was het dat dit jaar de Oranje Nassau school voor de derde keer op rij het schooltennistoernooi won. Hierdoor mogen ze de wisselbeker houden.
De Jeugdcommissie wil alle scholen, kids en publiek bedanken voor dit gezellige toernooi.
Maar een speciaal bedankje willen we naar alle vrijwilligers doen die de wedstrijden op de baan begeleidden en de dames en heren die achter de bar stonden.
Allemaal BEDANKT
Groetjes van de jeugdcommissie en tot volgend jaar, Dimphy Evers-Tijmense

DSCF6696.jpg

zondag 26 maart 2017, 22:07 uur 0 reacties (reageer)
80 jarige Tijmensen in finale voorjaarstoernooi
 Sibert van Leeuwen  Nieuws  76x gelezen
IMG_5794.jpg

BRON: DE STAD NIJKERK, LEZERSNIEUWS.... 

Bij Tennisvereniging Sparta werden zondag 12 maart de finalewedstrijden afgewerkt van het 25e vroege voorjaarstoernooi, beter bekend als het Kamphorst Open Voorjaarstoernooi. En zoals beloofd werden de wedstrijden in het finale weekend gespeeld onder een strakke lentezon. Op zaterdag vonden de laatste poulewedstrijden plaats en werden enkele halve finalewedstrijden gespeeld. Langs de baan stond de firma Van Duinkerken Sports en Kamperen paraat om rackets te bespannen of van een nieuw gripje te voorzien en werd het aanwezige publiek getrakteerd op overheerlijke pannekoeken. Gedurende de 2 volle speelweken voorafgaand aan het finaleweekend werd er uitstekend voor de inwendige mens gezorgd door het Hapjesteam van de tennisvereniging. Uiteindelijk kende het toernooi met 200 deelnemers een hoog 'We komen volgend jaar zeker terug!!' gehalte. De maar liefst 80 jarige Henk Tijmensen speelde samen met dochter Ilona de finale van de GD 8, echtgenote Joke speelde ook een finale met dezelfde dochter in de DD 8 terwijl later zoon Erik zijn HD finale won in de HD5 25+. Echte tennisfamilie! Daar zijn er veel van, maar om als 80 jarige een tennisfinale te spelen is toch wel bijzonder. Tijmensen weet nog niet van ophouden. 
 

dinsdag 21 maart 2017, 22:04 uur 0 reacties (reageer)
ALGEMENE LEDEN VERGADERING 12 APRIL 2017
 Sibert van Leeuwen  Nieuws  115x gelezen

Beste Leden van TV Sparta,

De Algemene Leden Vergadering 2017 zal gehouden worden op WOENSDAG 12 APRIL, AANVANG 20.00 UUR

De agenda, Financiële stukken en Jaarverslagen liggen vanaf eind maart ter inzage in De Catsburcht. Tijdens de vergadering zijn de banen GESLOTEN.

Als altijd hoopt het bestuur op een grote opkomst.

Namens het bestuur:

Nienke Kas, Secretaris

Sibert van Leeuwen, Voorzitter

woensdag 15 maart 2017, 07:10 uur 1 reactie (reageer)


23 maart tot 6 april banen 2-3-5-6 onbespeelbaar
 Sibert van Leeuwen  Nieuws  111x gelezen

Beste Leden van TV Sparta, 

Op donderdag 23 maart is het eindelijk zover: NA 17 JAAR TROUWE DIENST is het de hoogste tijd om de banen 3 en 6 te vervangen. De pool is versleten, de waterdoorlating onvoldoende.

De gemiddelde levensduur van een kunstgras baan is 10 tot 12 jaar, dus hebben we minimaal 5 jaar langer op deze banen kunnen spelen dan verwacht werd. Als de weersomstandigheden gunstig zijn zal de klus in ongeveer 2 weken geklaard zijn, mogelijk sneller. Maar 'conservatief'gaan we er vanuit dat de banen pas op 6 april weer bespeelbaar zijn. Het bestuur heeft in overleg met het bedrijf dat de banen vervangt besloten om zolang als noodzakelijk de banen 2 en 5 buiten gebruik te stellen. Op die manier werkt het makkelijker, sneller en voorkomen we dat er schade ontstaat aan het 'werk in wording'. Dat doet natuurlijk even pijn, want alle avonden zijn alle 8 banen vol in gebruik.....Het bestuur hoopt op uw begrip....

ZOWEL OVERDAG ALS 'S AVONDS GELDT DAT U BIJ DUBBELSPEL - TIJDENS DE DUUR VAN DE WERKZAAMHEDEN - SLECHTS MET 2 PASSEN AFHANGT, DUS KUNT U ER NA EEN HALF UUR AFGEHAALD WORDEN. U DOET DIT DUS OOK ALS U ALS EERSTE HET PARK BETREEDT!! 

En vanaf uiterlijk 6 april zijn we de trotse eigenaar van 2 nieuwe banen!! 

Sibert van Leeuwen

woensdag 15 maart 2017, 06:51 uur 0 reacties (reageer)
Geweldig Kamphorst Open Voorjaarstoernooi
 Sibert van Leeuwen  Toernooien  159x gelezen
Het Kamphorst Open Voorjaarstoernooi dat de afgelopen 14 dagen bij TV Sparta werd afgewerkt kende alleen maar winnaars. Tijdens de 25e editie werden er geen wedstrijden afgelast, was er weliswaar zo nu en dan veel wind en moest met name zondag 5 maart met een zuidwester gespeeld worden, er waren al met al alleen maar blije gezichten met een hoge waardering voor de organiserende Technische Commissie, de Kantinedienst, de Onderhouds Commissie, Kamphorst Bouwservice als Hoofdsponsor en uiteraard de overige sponsoren die zorgden voor een mooie prijzenpot voor toernooiwinnaars en de gelukkigen die YES!! konden roepen als het rad van avontuur het juiste nummer en de juiste kleur had opgeleverd. Het rad van avontuur was dit toernooi een plastic zak (niet eens een emmer!!) waarin honderden lootjes een goed heenkomen gezocht hadden. "Ja wij komen ook volgend jaar weer terug" hoorde ik uit vele monden, want dit toernooi is de IDEALE opmaat naar de KNLTB Voorjaarscompetitie die de eerste week van april weer van start gaat. Feitelijk betekent dit toernooi voor ons het definitieve einde van de winter: WE GAAN DE WEI WEER IN" 
dinsdag 14 maart 2017, 15:56 uur 0 reacties (reageer)
Nieuwe clubpas ophalen!
 Gerrit van de Veen  Lidmaatschap TV Sparta  143x gelezen

De nieuwe ledenpas van de KNLTB is weer aangekomen bij de ledenadministratie. Zij melden dat dit op de volgende tijdstippen kan gebeuren:

Zaterdag 11 maart 1000-1200u, dinsdag 14 maart 1930-2030u, woensdag 15 maart 1930-2030u en woensdag 22 maart 1930-2030u

 

zaterdag 4 maart 2017, 08:42 uur 0 reacties (reageer)
Kantinediensten 2e halfjaar 2017 inzien
 Gerrit van de Veen  Bardienst Overzicht  90x gelezen
Ab van Plaggenhoef heeft voor u een makkelijk overzicht gemaakt per kwartaal. Hierin kunt u makkelijk bladeren om eventueel een vervanging/ruiling voor uw dienst te vinden! Het bericht blijft bovenin de site staan als 'belangrijk bericht'. Het tweede halfjaar is te vinden in het volgende bericht op deze site.

Download bestanden
Kantinediensten 2017 3e kwartaal 3.4 MB (67x opgehaald)
Kantinediensten 2017 4e kwartaal 2.8 MB (47x opgehaald)
donderdag 23 februari 2017, 14:35 uur 0 reacties (reageer)
Kantinediensten 1e halfjaar 2017 inzien
 Gerrit van de Veen  Bardienst Overzicht  116x gelezen
Ab van Plaggenhoef heeft voor u een makkelijk overzicht gemaakt per kwartaal. Hierin kunt u makkelijk bladeren om eventueel een vervanging/ruiling voor uw dienst te vinden! Het bericht blijft bovenin de site staan als 'belangrijk bericht'. Het tweede halfjaar is te vinden in het vorige bericht op deze site.

Download bestanden
Kantinediensten 2017 1e kwartaal 3.4 MB (90x opgehaald)
Kantinediensten 2017 2e kwartaal 2.9 MB (50x opgehaald)
donderdag 23 februari 2017, 14:31 uur 0 reacties (reageer)
Kamphorst Open Voorjaarstoernooi van start
 Sibert van Leeuwen  Toernooien  270x gelezen

Jubilerend Kamphorst Open Voorjaars Toernooi opent tennis seizoen bij TV Sparta in Nijkerk (bron: De Stad Nijkerk Digitaal, lezersnieuws)

Voor de 25e keer op rij wordt bij TV Sparta in Nijkerk het 'Vroege Voorjaars Toernooi' gespeeld, een tennistoernooi in de buitenlucht dat de laatste jaren door het leven gaat als het Kamphorst Open Voorjaars Toernooi.Als je je oor te luisteren legt bij de al wat oudere leden van TV Sparta en je begint over 'vrogger' dan kom je steevast uit op fraaie anecdotes en sterke verhalen over het bijzondere Vroege Voorjaars Toernooi. Altijd gespeeld in de laatste week van februari en de eerste dagen van maart, doen de weergoden altijd waar ze zin in hebben. De anecdotes en sterke verhalen gaan niet alleen over gigantische regenbuien, er werd vrijwel ieder jaar wel eens gespeeld in een natte sneeuwbui en niet zelden kwam het voor dat er 's middags een dik pak sneeuw moest worden weggeveegd om 's avonds de banen op te kunnen gaan. Geweldige verhalen, bijna 'de Elfstedentocht in Sparta's tennisland'.

Maar als tegenhanger van al die winterse ellende kwam het volgens de verhalen net zo vaak voor dat het op het terras in-de-zon-uit-de-wind heerlijk toeven was.

Zonder uitzondering kan de toernooileiding rekenen op een geweldige belangstelling uit de regio en daarbuiten. Omdat TV Sparta op 8 'allweather banen' (met LED-verlichting) speelt kan het toernooi uiteindelijk altijd doorgaan en heeft het vooral ook aantrekkingskracht op tennissers die een aantal maanden binnen hebben gespeeld en zich willen voorbereiden op de KNLTB voorjaarscompetitie (lees verder...)


woensdag 22 februari 2017, 10:09 uur 0 reacties (reageer)
1 2 3 4 5 6 7 ...
 Nieuws 
Alle berichten

Nieuws per onderwerp:
 Bardienst Overzicht
 Competitie
 Jeugd
 Lidmaatschap TV Sparta
 Matchpoints
 Nieuws
 Sponsoring
 Sponsorlijst
 Tennislessen
 Toernooien
 Tossen
 TV Sparta Headlines
 KNLTB

Nieuws op datum:
Nieuws via RSS:
xml Nieuws
xml Reacties
Meer over RSS...


 Activiteiten 
23 Maart - 6 April
 Banen 2,3,5,6 buitengebruik

29 Maart
 toss ochtend

6 April
 Voorjaarscompetitie

7 April
 Voorjaarscompetitie

8 April
 Voorjaarscompetitie

9 April
 Voorjaarscompetitie

10 April
 tossavond 1930u

11 April
 Voorjaarscompetitie

13 April
 toss ochtend
 Voorjaarscompetitie

14 April
 Voorjaarscompetitie

15 April
 Voorjaarscompetitie

17 April
 Voorjaarscompetitie

18 April
 Voorjaarscompetitie

20 April
 Voorjaarscompetitie

21 April
 Voorjaarscompetitie

26 April
 toss ochtend speciaal voor 65+ met gratis lunch

27 April
 Voek vertrekt/aankomst TVSparta

 Competitie teams 
Senioren
 Donderdag Dames
 Vrijdag Dames
 Vrijdag Gemengd
 Vrijdag Heren
 Zaterdag Gemengd
 Zaterdag Heren
 Zondag Gemengd

Junioren
 Zondag Gemengd