Toegang 
Wachtwoord vergeten?

 Nieuws
 Foto's
 Competitie teams
 Training
 Activiteiten
 Over vereniging
 Bestuur en commissies


Belangrijke berichten
19 maa. Tennis en lunch voor 65-plus op 15 April
19 feb. Algemene Leden Vergadering donderdag 9 april
11 feb. Kantine diensten inzien hele jaar!
1 dec. Update "Instructie Verantwoord Alcohol Schenken"
15 okt. GRATIS TENNISLES VOOR LEDEN VAN TV SPARTA
15 okt. LEDENWERFACTIE SENIOREN en JEUGD 2015-2016
14 okt. Tennislessen 2014-2015
6 dec. Verplichte Instructie Verantwoord Alcoholgebruik
3 maa. Sponsorlijst TV-Sparta 2014
Belangrijke KNLTB berichten
9 maa. Handig! Actueel baanoverzicht zonder inlog
9 maa. Koop ook kaarten voor de FED Cup in april!
Dames Do.JPG
_GVN2515.jpg
_GVN2512.jpg
Meest recente foto's
NOG GEEN NIEUWE PAS...LET OP!
 Gerrit van de Veen  Lidmaatschap TV Sparta  29x gelezen

De ledenadministratie geeft u alsnog een mogelijkheid uw nieuwe tennispas op te halen en wel op 1 april tussen 1900 en 2000u (geen grap helaas). Met uw oude pas kunt u dus niet meer afhangen c.q. het terrein en het clubgebouw binnenkomen!

zondag 22 maart 2015, 14:02 uur 0 reacties (reageer)
O.N.S. wint 21ste schooltennistoernooi
 Gerrit van de Veen  Jeugd  45x gelezen

21e Schooltennistoernooi T.V. Sparta weer een groot succes!

Op woensdag 18 maart organiseerde tennisvereniging Sparta alweer het 21e schooltennistoernooi voor de groepen 7 & 8. Dit jaar deden maar liefst 66 kinderen mee verdeeld over 6 scholen en 2 poules. Uiteindelijk mocht de Oranje Nassauschool zich na 81 wedstrijden de beste school noemen van Nijkerk. Zij mogen de wisselbeker mee naar huis nemen en deze een mooi plekje geven.

Een half uur voordat de wedstrijden zouden beginnen is nog niemand te bekennen op het complex van Sparta. Alleen de jeugdcommissie, kantinedienst en de scheidsrechters zijn bezig met de voorbereidingen voor een prachtige dag met veel tennis. Het was alleen nog wachten op de deelnemende kinderen met hun supporters.

Toen kwamen de eerste kinderen voorzichtig de baan op en voordat je het wist stond het clubgebouw vol met kinderen die niet konden wachten om te beginnen. Na een kleine introductie waarbij alle regels nogmaals uitgelegd werden en iedereen succes toegewenst kreeg kon het toernooi beginnen.

Tijdens de wedstrijden zijn diverse soorten tennissers bewonderd: er was iemand met een houten racket die op Björn Borg leek, iemand met de backhand van Roger Federer en iemand met de snoeiharde service van Serena Williams. Ook de supporters mochten er wezen. Iedereen werd met spandoeken, yells en gejuich aangemoedigd. De spelers en supporters leverden goed werk.

Ook de vrijwilligers waren hard aan het werk om alles in goede banen te leiden. Staat iedereen wel op de baan? Wordt er voldoende patat gemaakt? En worden de standen wel goed bijgehouden? Allemaal topwerk van de vrijwilligers, die we elk jaar hard nodig hebben om het toernooi goed te kunnen regelen. Lees meer

 _GVN2493.jpg


vrijdag 20 maart 2015, 14:18 uur 0 reacties (reageer)
Introductie ochtend nieuwe leden succes!
 Gerrit van de Veen  Lidmaatschap TV Sparta  44x gelezen

Zaterdagmorgen 14 mrt was het al vroeg bedrijvig in het clubhuis. Veel nieuwe leden waren op komen dagen om over het reilen en zeilen van de vereniging uitleg te krijgen. Onder een kopje koffie met wat lekkers werd dit een geanimeerde ochtend, veel vragen werden gesteld en vanuit de leden werden positieve ideeën aangedragen. En hierna had Lesly van NDO had een toss op touw gezet, dus al met al een geslaagde ochtend die in de toekomst zeker herhaald gaat worden!

 

vrijdag 20 maart 2015, 13:58 uur 0 reacties (reageer)
Coniferen on the road...
 Gerrit van de Veen  Nieuws  41x gelezen

Bij een van onze leden aan het Van Reenenpark ging de tuin op de schop en hoe... alles de container in wat niet meer oogde in het nieuwe plan van aanpak. Gelukkig was snel actie ondernomen om zo'n 15 stuks te redden van een groen destructie bedrijf en ging onze voorzitter samen met de vice voorzitter per auto en aanhanger op pad om deze een second life te geven op ons mooie en nu nog mooiere park. De koni-veren van de aanhanger hebben het gehouden gelukkig en de boompjes zijn afgelopen zaterdag achter baan 5 en 6 voor de geluidswal neergezet. Hoewel het nog even duurt voordat zij de noodzakelijke luwte gaan brengen, zijn we er nu al blij mee!

_GVN2342.jpg 

 

vrijdag 20 maart 2015, 13:43 uur 1 reactie (reageer)


Tennis en lunch voor 65-plus op 15 April
 Sibert van Leeuwen  Nieuws  40x gelezen

Na het enorme succes van de Tennis+Lunch van 11 December is het hoog tijd voor de tweede ronde. Het bestuur nodigt alle leden van 65 jaar en ouder uit om op 15 APRIL 's ochtends te komen tennissen en na afloop even te blijven eten. Inschrijven doen we niet aan, gewoon om een uur of 9 binnenlopen en als u dat niet redt draait u gewoon later op de ochtend mee. Alle vrouwen en mannen worden door elkaar gehusseld dus dat wordt vast weer een gezellige boel....(Lees verder...)

 

donderdag 19 maart 2015, 15:19 uur 0 reacties (reageer)
Stokkie stappie tikkie.......
 Sibert van Leeuwen  Nieuws  58x gelezen
"Stokkie stappie tikkie....." - die woorden gaf Jacco Eltingh gisteravond mee naar huis na de tennisclinic waar Gerard Tijmense en ondergetekende deel van uitmaakten. Naast nog een "handjevol" andere verenigingen uit Nederland was TV Sparta uitgenodigd om in de Bogstra en Kempers Tennis Academy in Doorn na te praten met Zorgverzekeraar Menzis en de KNLTB over de Menzis Zorgpolis die aantrekkelijke kortingen geeft aan KNLTB leden en veel doet aan het verder op de kaart zetten van het jeugd tennis in Nederland. En het GOEDE nieuws is...(Lees verder...)
woensdag 18 maart 2015, 11:13 uur 0 reacties (reageer)
Invitatie toernooi Jeugd
 Gerrit van de Veen  Jeugd  29x gelezen

Beste Jeugdleden,

 

28 maart houden wij het invitatietoernooi. Het toernooi waarbij je met een vriendje of vriendinnetje mee mag doen die geen lid is van T.V. Sparta.

Via onderstaande bijlage kunnen jullie het inschrijfformulier krijgen. Vul hem en lever hem snel in, want het gaat reuze gezellig worden!

Met sportieve groet,

De Jeugdcommissie

 Download bestanden
Invitatie toernooi 2015 206 KB (17x opgehaald)
zaterdag 14 maart 2015, 17:10 uur 0 reacties (reageer)
Laat ons niet alleen achter alstublieft....
 Sibert van Leeuwen  Nieuws  102x gelezen

Beste Leden van TV Sparta,

Afgelopen zondag hebben we kunnen genieten van een stralende tennisdag, met een weldadig zonnetje, mooie partijen en een vlekkeloze organisatie. Toen ik 's ochtends even op het park was viel het me onmiddellijk op hoe vrolijk het park was met violen en andere voorjaarsplantjes. En het terras? Gezellige zitjes en he-le-maal schoon.....

Laat je peuk niet alleen.....maar toen ik gisteren en vandaag op het park kwam lag het terras weer bezaaid met peuken van allemaal keurige mensen die thuis never nooit een peuk zullen uittrappen op het terras. Er stonden ook zondag weer voldoende rookpalen en op iedere tafel stond een asbak (lees verder...)

woensdag 11 maart 2015, 11:49 uur 3 reacties (reageer)
Kamphorst Open ten einde
 Gerrit van de Veen  Toernooien  79x gelezen

Afgelopen twee weken was de club in de ban van het Kamphorst Open Voorjaars Toernooi. Maar het voorjaar liet zich pas in het laatste weekend van zijn zonnige kant zien... sAvonds was er nog al eens een forse Maartse bui en koude wind, maar alles werd goedgemaakt op de twee laatste dagen.' Zonovergoten vol terras, spannende en fraaie wedstrijden op hoog niveau, fantastische catering, banen die er gelikt bij lagen', dat waren onder meer de woorden van Jannie Ordeman, wedstrijdleider van het toernooi. 'Te samen met een geweldig goede organisatie door de TC kon dit toernooi niet meer stuk, succes verzekerd voor de toekomst. Nelie en Gert Kamphorst werden als hoofdsponsor en toernooi naamgever dan ook in de bloemen en in een niet te versmaden wijn gezet, Ton Leeuw den Bouter prijs de wijze waarop het bedrijf het sponsorschap had overgenomen. De spelers werden bedankt en de nummers 1 en 2 de prijzen uitgereikt. Henk Tijmense kon het niet laten de microfoon te grijpen en het dankwoord nog eens dunnetjes over te doen, hetgeen veel hilariteit opleverde! Bij een zonnetje dat nog net boven de bomen uitstak nam iedereen afscheid en keerde voldaan door spel en versnaperingen huiswaarts, volgend jaar zeker retour! Kijk op de foto pagina, volop foto's van zaterdag en zondag!! Kijk bij 'lees meer' naar de link van de winnaars!!

_GVN1697.jpg

maandag 9 maart 2015, 15:38 uur 0 reacties (reageer)
Snuffelstage KNLTB Districtsbestuur Gelderland
 Sibert van Leeuwen  Nieuws  74x gelezen

Op vrijdagmiddag 30 januari was Ruud Jager, Voorzitter van het KNLTB Districtsbestuur Gelderland op bezoek bij TV Sparta. Via netwerkjes binnen de KNLTB was mijn naam boven komen drijven als mogelijke kandidaat om zitting te nemen in het Districtsbestuur Gelderland.

Portefeuille: Breedtetennis. Geen voorganger, dus een "schone lei".

Ruud en ik waren er na een uurtje wel uit. Woensdagavond 11 maart draai ik in een bestuursvergadering mee en een maand of 2 later zal ik vermoedelijk een tweede vergadering meemaken. Vervolgens - als alles goed gaat, neem ik vanaf 27 mei 2015 officieel zitting in het Districtsbestuur (lees verder...)

donderdag 5 maart 2015, 13:26 uur
1 2 3 4 5 6 7 ...
 Nieuws 
Alle berichten

Nieuws per onderwerp:
 Bardienst Overzicht
 Competitie
 Jeugd
 Lidmaatschap TV Sparta
 Matchpoints
 Nieuws
 Sponsoring
 Sponsorlijst
 Tennislessen
 Toernooien
 Tossen
 TV Sparta Headlines
 KNLTB

Nieuws op datum:
Nieuws via RSS:
xml Nieuws
xml Reacties
Meer over RSS...


 Activiteiten 
8 April
 Toss ochtend 0900u

9 April
 Algemene Leden Vergadering 2000u banen dan gesloten

15 April
 65+ Toss ochtend met lunch en GRATIS 0900-1300

16 April
 tossavond 1930u

30 April
 Toss ochtend 0900u

 Competitie teams 
Senioren
 Dinsdag Dames
 Donderdag Dames
 Vrijdag Dames
 Vrijdag Gemengd
 Vrijdag Heren
 Zaterdag Gemengd
 Zaterdag Heren
 Zondag Gemengd

Junioren
 Zaterdag Gemengd
 Zondag Meisjes
 Zondag Gemengd