Toegang 

 Nieuws
 Foto's
 Competitie teams
 Training
 Activiteiten
 Over vereniging
 Bestuur en commissies


Belangrijke berichten
3 mei Schrijf snel in voor KNLTB Najaarscompetitie!!
7 maa. Bardiensten inzien 2016
22 jan. TV Sparta op weg naar verduurzaming
9 dec. Ledenwerfactie 2016-2017 van start
18 aug. Tennislessen NDO vanaf aug 2015
1 dec. Update "Instructie Verantwoord Alcohol Schenken"
6 dec. Verplichte Instructie Verantwoord Alcoholgebruik
3 maa. Sponsorlijst TV-Sparta 2015
Belangrijke KNLTB berichten
9 maa. Handig! Actueel baanoverzicht zonder inlog
Meisjes tm17 Kampioen 2016 (2)kl.jpg
mix-1 team zaterdag.jpg
_GVN4897-2kl.jpg
Meest recente foto's
NDO Tennistrainingen in zomerperiode
 Gerrit van de Veen  Tennislessen  46x gelezen
Lessen in de zomervakantie! In de zomervakantie gaan de “reguliere” lessen niet door. Wel is het mogelijk om af te spreken met ons om door te trainen of wat specifieker te trainen. Dit kan individueel of in een groepje.Wil jij dieper en specifieker ingaan op een van tevoren gekozen slag en leren hoe je deze kan gebruiken binnen wedstijden? Schrijf je dan in voor de thematraining!  (zie alle info in de bijlage!)

Download bestanden
NDO tennislessen zomer 2016 293 KB (47x opgehaald)
dinsdag 5 juli 2016, 09:10 uur 0 reacties (reageer)
Podiumplekken voor TV Spartaleden bij EKRIS Open
 Sibert van Leeuwen  Toernooien  210x gelezen

Afgelopen week werd op het park van NTC het EKRIS Open afgewerkt. Het gezellige en goed georganiseerde door helaas veel regen geteisterde toernooi leverde uiteindelijk aardig wat podiumplekken op voor leden van TV Sparta.

Herman van den Brink (1) en Stefan Kamphorst (2) in de HE5, Jur van de Beek en Jan van Veldhuizen (2) in HD6, Niels van den Akker en Michel Zomer (2) in HD7, Guus Stheins en Sibert van Leeuwen (1) in de HD7 35-plus, Paula van den Brink en Rowynn Marshall (2) in DD5, Sandra Boddeman/Nanny Muller (1) en Jannie van Slooten/ Heleen van Straalen (2) in DD8, Ageeth Bouw en Yvonne Epskamp (2) in DD6 35-plus, Mariska van Beek-Buitenhuis en Nannette Kruithof-Blom (1) in DD7 35-plus, Paul kamphorst en Janieke van Arkel (1) in GD6, Klaas Maarten van Slooten en Jannie van Slooten (1) in GD8, Andre Kruithof  en Nannette Kruithof-Blom (1) in GD6 35-plus en Stefan Kamphorst en Nienke Kas (1) in GD5.

Zeg maar gerust dat bij de helft van de gespeelde finales Spartanen op de baan stonden. Geweldig, allemaal van harte gefeliciteerd!!

Sibert

 

maandag 4 juli 2016, 10:09 uur 0 reacties (reageer)
Inschrijving voor clubkampioenschappen open
 Gerrit van de Veen  Toernooien  62x gelezen

Jannie Ordeman vz van de TC meldt dat inschrijven voor de clubkampioenschappen al mogelijk is. Datum 8 t/m 17 september. Nog even doen voordat de vakantieperiode aanbreekt, daarna is het kort dag blijkt ieder jaar! Gebruik deze link super makkelijk!

http://www.toernooi.nl/sport/tournament.aspx?id=3DF6A1DD-3F82-4552-9309-76429313DD29

maandag 20 juni 2016, 17:02 uur 0 reacties (reageer)
IMC toernooi prachtig verlopen!
 Gerrit van de Veen  Jeugd  120x gelezen

 IMC Open Jeugdtoernooi 2016
Zondag 19 juni waren de finales van het IMC Open Jeugdtoernooi.
De hele week hadden de jeugdige spelers van TV Sparta, en uit de omgeving, hun best gedaan om een zo goed mogelijk resultaat te behalen. 
Het toernooi werd dit jaar voor de zevende keer georganiseerd en gesponsord door Nico Fiegen van IMC Computer Products. Op de finaledag was het een drukte van belang op het sportpark. Voor de kinderen stond er een poffertjeskraam met gratis poffertjes en de Sportsfactory was druk bezig met het bespannen van rackets. Dat de jeugdafdeling van Sparta het in de regio niet slecht doet bleek wel bij de prijsuitreiking. Mirte Wintermans en Dymar Evers wonnen de gemengd dubbel 11-17 en Dymar won daarnaast met Maiko Kas ook nog eens de jongens dubbel 11-17. Een prachtige overwinning bij de meisjes enkel 11 t/m 17: Vivian Voskuil zij ging daar met het 'goud' van door. Bij de jongste categorie jongens enkel groen 10-12 won Idris Mertoglu de beker.
Van de KNLTB heeft Sparta de complimenten ontvangen voor de perfecte organisatie en is daarmee beloond met dat zij volgend jaar van dit toernooi een ranglijsttoernooi mogen maken. Dit zal ongetwijfeld tot meer deelnemers leiden omdat dan naast de ranking ook punten te behalen zijn voor de nationale ranglijst. Voor de Spartanen een mooie uitdaging om zich met de toppertjes uit de regio te meten. (Namens de IMC organisatie Wim Krijkamp)

ZIE ONDER LEES MEER NOG DRIE FOTO'S en kijk op de fotopagina voor alle winnaars

 

_GVN4875-2kl.jpg


Download bestanden
Uitslagen IMC 2016 18 KB (48x opgehaald)
maandag 20 juni 2016, 16:21 uur 0 reacties (reageer)


Mooie prijzen van COAVA voor as fam toernooi!!
 Gerrit van de Veen  Toernooien  59x gelezen

Het prachtige nieuwe koffierestaurant op de hoek Verlaat-Plein, waar je niet alleen koffie kunt beleven maar ook kan brunchen en gigantisch lekker ijs kan eten en bonbons, heeft voor het aanstaande familietoernooi al twee prachtige prijzen gesponsord: een familie brunch voor twee personen voor de winnaar en als tweede prijs een ijstaart! Je kan niet wachten tot het toernooi begint, heeft u zich al opgegeven? nog niet oei oei snel doen he!

maandag 20 juni 2016, 14:50 uur 0 reacties (reageer)
Gerard Tijmense ontvangt vrijwilligerscompiment
 Gerrit van de Veen  Nieuws  284x gelezen

In een stampvolle De Stuw in Hoevelaken hebben drie supervrijwilligers een extra compliment ontvangen van de Gemeente Nijkerk. Een van hen was onze eigen totaal verraste Gerard! Veel familieleden waren daar ook aanwezig... Wethouder Marly Klein interviewde hem over zijn activiteiten. Gerard even nuchter als altijd vond het allemaal maar gewoon... maar wij weten wel beter!! Hij werd onder luid applaus in de bloemen gezet en ontving bovendien een enveloppe met inhoud. In hem bedanken wij natuurlijk al onze vrijwilligers zonder jullie kunnen we niet functioneren. Maar deze keer Gerard, van harte gelukgewenst met deze waardering, volkomen terecht en verdiend!!

zie ook link naar website De Stad Nijkerk: http://stadnijkerk.nl/deel-je-nieuws-artikel/gemeente-bedankt-vrijwilligers-135440  

vrijdag 17 juni 2016, 22:02 uur 3 reacties (reageer)
Jeugdclubkampioenen bekend
 Gerrit van de Veen  Jeugd  164x gelezen
Vanaf 1 juni t/m 11 juni hebben de jeugdleden van Sparta hard gestreden om Kampioen te worden.
Er werden weer vele spannende wedstrijden gespeeld en er is gevochten voor elk punt. Alle jeugdleden zijn allemaal erg vooruitgegaan in het tennis. Super mooi om te zien.
De jeugdcommissie  heeft  genoten van de mooie wedstrijden en bovenal sportiviteit op de baan. TOPPERS zijn jullie allemaal, groetjes de JC

Hier onder in de bijlage vind je alle uitslagen! In de fotorubriek staan heeeel veel foto's van de prijsuitreiking....

_GVN4443.jpg

 


Download bestanden
Uitslagen jeugd clubkampioenschappen 2016 15 KB (39x opgehaald)
vrijdag 17 juni 2016, 11:08 uur 0 reacties (reageer)
Rolstoel gesponsord door fa Meyra BV!
 Gerrit van de Veen  Nieuws  153x gelezen

Helaas moeten wij constateren dat een blessure iedereen kan overkomen... altijd zijn er helpende handen in de buurt om de geblesseerde het zo comfortabel mogelijk te maken. Maar met heel pijnlijke situaties is het zwaar werk iemand te vervoeren naar het clubhuis. Gelukkig hebben wij enige tijd geleden een opvouwbare rolstoel in ontvangst mogen nemen. Gert Woudenberg heeft deze voor 'een zacht prijsje' kunnen regelen bij zijn werkgever fa. Meyra BV.

We zijn hier reuze blij mee, maar toch hopen we deze stoel maar weinig nodig te hebben! Hij zal in de hal van het clubhuis neergezet worden zodat hij altijd beschikbaar en bereikbaar is!

Ria Schreuders en Gert Woudenberg.jpg

dinsdag 14 juni 2016, 10:53 uur 0 reacties (reageer)
Opgeven activiteitenkamp Jeugd
 Gerrit van de Veen  Jeugd  72x gelezen

1 en 2 juli organiseren wij weer een kamp voor de jeugd! Er zal weer een grote tent staan om in te slapen en er zullen leuke activiteiten op de planning staan. In de bijlage hieronder kun je het inschrijfformulier vinden. Stuur deze ingevuld op naar jeugd@tvsparta.nl of doe deze uitgeprint in de jeugdcommissie bus.

Wij kijken er al weer naar uit, jij ook !?!

 

 


Download bestanden
Uitnodiging Jeugdkamp 2016 88 KB (67x opgehaald)
woensdag 8 juni 2016, 19:51 uur 0 reacties (reageer)
Opgeven familietoernooi nog mogelijk!!
 Gerrit van de Veen  Toernooien  42x gelezen
Zondagmiddag 4 sept wordt er een leuk familietoernooi georganiseerd. Lijkt nog ver weg, maar noteer het vast voor direct na de vakantie periode en geef jezelf nu al op, zie hieronder in de bijlagen!!

Download bestanden
Familie toernooi 225 KB (180x opgehaald)
Familie toernooi 2016 poster 364 KB (152x opgehaald)
woensdag 8 juni 2016, 10:23 uur 0 reacties (reageer)
1 2 3 4 5 6 7 ...
 Nieuws 
Alle berichten

Nieuws per onderwerp:
 Bardienst Overzicht
 Competitie
 Jeugd
 Lidmaatschap TV Sparta
 Matchpoints
 Nieuws
 Sponsoring
 Sponsorlijst
 Tennislessen
 Toernooien
 Tossen
 TV Sparta Headlines
 KNLTB

Nieuws op datum:
Nieuws via RSS:
xml Nieuws
xml Reacties
Meer over RSS...


 Activiteiten 
 Competitie teams 
Senioren
 Dinsdag Dames
 Donderdag Dames
 Vrijdag Dames
 Vrijdag Gemengd
 Vrijdag Heren
 Zaterdag Gemengd
 Zaterdag Heren
 Zondag Gemengd

Junioren
 Zaterdag Gemengd
 Zondag Meisjes
 Zondag Gemengd
 Zondag Jongens