Toegang 
Wachtwoord vergeten?

 Nieuws
 Foto's
 Competitie teams
 Training
 Activiteiten
 Over vereniging
 Bestuur en commissies


Belangrijke berichten
11 feb. Kantine diensten inzien hele jaar!
1 dec. Update "Instructie Verantwoord Alcohol Schenken"
15 okt. GRATIS TENNISLES VOOR LEDEN VAN TV SPARTA
15 okt. LEDENWERFACTIE SENIOREN en JEUGD 2015-2016
14 okt. Tennislessen 2014-2015
6 dec. Verplichte Instructie Verantwoord Alcoholgebruik
3 maa. Sponsorlijst TV-Sparta 2015
Belangrijke KNLTB berichten
1 apr. Vernieuwd! MijnKNLTB app voor je smartphone
9 maa. Handig! Actueel baanoverzicht zonder inlog
Jeugdclubkampioenschap2015 (211).jpg
Jeugdclubkampioenschap2015 (210).jpg
Jeugdclubkampioenschap2015 (209).jpg
Meest recente foto's
Halloween toernooi!!!
 Gerrit van de Veen  Toernooien  13x gelezen
In de matchpoint van april heb je kunnen lezen dat er op zaterdag 31 oktober een Halloween toernooi zal plaatsvinden.
Je inschrijven kan vanaf eind augustus. Er zal een lijst worden opgehangen in de hal. Deelname is mogelijk voor degene die in het bezit zijn van een seniorenpas. Het is ook mogelijk om niet te tennissen maar wel mee te doen aan het buffet. Je kunt je als paar of als individu inschrijven.
Het zou leuk zijn als je verkleed zou komen. Degene die het leukst verkleed is krijgt een verrassing.
Nadat de laatste bal geslagen is en we hebben kunnen genieten van het fantastische buffet zal er nog een waanzinnig optreden plaats vinden.

Zet zaterdag 31 oktober alvast in je agenda want het gaat een onvergetelijke dag worden!!

Het Halloween team

woensdag 24 juni 2015, 10:43 uur 0 reacties (reageer)
IMC toernooi groot succes!
 Gerrit van de Veen  Jeugd  21x gelezen

Vorige week  zondag vonden bij tennisvereniging Sparta de finales van het IMC Open Jeugdtoernooi plaats. De hele week hadden de jeugdspelers al wedstrijden gespeeld om zover te komen. Al voor de zevende keer organiseerde Sparta dit toernooi dat in de regio een begrip aan het worden is. Dit jaar schreven er 77 jeugdspelers in van onder meer LTV Irminloo, De Strokel, TV Hooglanderveen, LTV Lelystad maar natuurlijk ook NTC en TV Sparta. Zo'n 220 partijen werden er gespeeld.

Hoofsponsor IMC heeft het contract voor dit toernooi met drie jaar verlengd waardoor de organisatie voor volgend jaar er een nog groter spektakel van kan maken. Voor het eerst mogen dan vanuit de KNLTB de single partijen op de JRT kalender geplaatst worden waardoor het toernooi ook landelijke aantrekkingskracht krijgt.

De organisatie van dit toernooi was weer perfect, een pluim voor deze commissie! (Johan Bouw, Wilmie Buitink, Anneke Klunder, Anthony Marshall en Herman van de Brink en Wim Krijkamp  als wedstrijdleider). Naast IMC was ook VandenHamSports sponsor van dit unieke jeugdtoernooi.

(vergeet niet om naar de kleine 400 foto's te kijken gemaakt door Gerrit)

_GVN7491.jpg

zie hieronder de uitslagen van het toernooi:


Download bestanden
Winnaars IMC-2015 19 KB (31x opgehaald)
zondag 21 juni 2015, 21:48 uur 0 reacties (reageer)
Cheque van RABO Bank van 333 EURO
 Sibert van Leeuwen  Nieuws  31x gelezen

Woensdagavond laat regende het pijpenstelen in Nijkerk en omgeving. In de vroege avond regende het in hetzelfde Nijkerk op het hoofdkantoor van Rabobank Randmeren ook, maar dan in de vorm van cheques. Maar liefst 108 verenigingen deden mee aan de Rabobank Clubaktie. De 10 meest scorende verenigingen mochten op het erepodium plaatsnemen; zij kregen forse bedragen uitgekeerd tot een bedrag van 2,000 EURO voor de vereniging met de meeste stemmen. Geen van de andere 98 verenigingen ging met lege handen naar huis......(lees verder)

donderdag 18 juni 2015, 16:59 uur 0 reacties (reageer)
Beperkt spelen bij Jeugdclub kampioenschappen
 Gerrit van de Veen  Jeugd  32x gelezen

Vanaf zaterdag 20 juni t/m 27 juni vinden de  Jeugclubkampioenschappen plaats. Van maandag 22-6  t/m vrijdag 26-6 wordt er begonnen om 1600u (woensdag om 1400u) en gaan de laatste partijen om 1900 de baan op. Zaterdag 27 juni worden de finales gespeeld. De afsluiting van het seizoen wordt op 6 en 7 juli gevierd op het terrein van TVSparta

_GVN7547.jpg

donderdag 18 juni 2015, 09:25 uur 0 reacties (reageer)


In Districtsbestuur KNLTB Gelderland
 Sibert van Leeuwen  Nieuws  22x gelezen

Woensdagavond 27 mei zo rond een uur of 8 's avonds ben ik benoemd als Bestuurslid "Breedtetennis" in het KNLTB Bestuur District Gelderland. Wat was het mooi om onze Gerard Tijmense en Henk van Steeg daar als getuigen bij te hebben!

Het Districtsbestuur is verantwoordelijk voor het vertalen, uitdragen en zo nodig uitvoeren van het door de KNLTB opgestelde beleid. In die zin zijn de Districtsbestuurders de ambassadeurs van het Bondsbestuur in hun District (de top-down functie).

Tevens zijn zij de oren en ogen van het Bondsbestuur in hun District en informeren zij en geven zij feedback aan het Bondsbestuur over de reacties op de uitvoering van het beleid, de knelpunten bij de uitvoering, de succesvolle en minder succesvolle activiteiten en alle andere informatie die relevant en nuttig is voor het Bondsbestuur om te weten en om te gebruiken bij hun beleidsvormende functie (de bottom-up functie).  

In de praktijk zal ik een 30-tal verenigingen gaan bezoeken in de regio "noord" en het voornaamste doel daarbij is om de lijnen tussen de verenigingen en de KNLTB korter te gaan maken.  En horen wat er speelt in de regio. De Grote Doelstelling de komende jaren is het enorme verlies aan tennissers weer goed te maken (als bekend: ongeveer 100,000 leden landelijk).

Ik hoop daar mijn steentje aan te kunnen bijdragen. Wish me luck!!!

Sibert van Leeuwen

dinsdag 16 juni 2015, 19:07 uur 1 reactie (reageer)
Sport en Spel tijdens Open Dag Watergoor
 Sibert van Leeuwen  Nieuws  24x gelezen
Een aantal van de op Sportpark Watergoor gehuisveste verenigingen houdt net als in 2014 een open dag, deze keer op zaterdag 27 juni. 

De activiteiten vinden centraal op het sportpark plaats op de hockeyvelden van de Nijkerkse Hockey Vereniging en de naastgelegen handbalvereniging Voice. Er is een vrije doorloop tussen de hockeyvelden en Voice.

Op de hockeyvelden kunnen bezoekers én hun kinderen kennismaken met tennis en hockey, terwijl bij de handbalvereniging vanaf 10.15 uur een special training is georganiseerd voor de eigen jeugd van 15 tot 18 jaar en iedereen die dat wil kan meedoen. Vanaf 11.30 uur vindt bij Voice een training plaats voor de seniorleden, maar ook hier geldt dat iedereen vanaf 18 jaar gezellig mee kan doen. 

In gebouw Samenspel en in het Squashcentrum houden Tafeltennisvereniging Rega en Squash hun eigen open dag.

Gebouw Samenspel en het Squashcentrum grenzen direct aan de hockeyvelden. In gebouw Samenspel is ook het Nijkerks Stedelijk Fanfare Corps gehuisvest, waar gratis muzieklessen zijn te volgen (LEES VERDER.....)

dinsdag 16 juni 2015, 10:41 uur 0 reacties (reageer)
Schrijf in voor NTC EKRIS OPEN 2015....
 Sibert van Leeuwen  Toernooien  33x gelezen
Leden van TV Sparta,

Van harte aanbevolen: Van 4 juli tot en met 12 juli wordt bij NTC het Ekris Open 2015 gespeeld; een gezellig toernooi, dicht bij huis en dus een echte aanrader om aan mee te doen!!! Inschrijven kan nog via deze link tot en met zondag 28 juni:

http://www.toernooi.nl/sport/tournament.aspx?id=B77FB267-4263-4DC3-ADC2-E7BD6CB6DAFE

Doe je best en neem de prijzen mee naar huis....!! 

 

maandag 15 juni 2015, 11:50 uur 0 reacties (reageer)
In Memoriam Gerrie Pieterse - Brem
 Sibert van Leeuwen  Nieuws  138x gelezen
De vereniging heeft met grote droefheid kennis genomen van het plotseling overlijden van

   GERRIE PIETERSE - BREM

 

Gerrie is lang lid geweest van TV Sparta en zij was regelmatig op de tennisbanen te vinden.

Onze gedachten en gevoelens van intens medeleven gaan uit naar haar echtgenoot Jaap en haar kinderen, kleinkinderen en verdere familie.

Jaap en dochter Willeke, zoon Jacob en schoondochter Astrid zijn lid van TV Sparta.

Wij wensen allen die haar dierbaar waren en haar moeten missen heel veel sterkte in de komende tijd.

Bestuur, leden en Lief en Leed Commissie van TV Sparta

zondag 14 juni 2015, 19:07 uur 1 reactie (reageer)
Nieuwe leden tossavond!
 Gerrit van de Veen  Tossen  42x gelezen
Op vrijdagavond 6 juni was er een "toss avond" voor nieuwe leden. Via de media zoals die ons tegenwoordig ter beschikking staat, zoals de TV Sparta website, was er een bekendmaking opgesteld. Tevreden kunnen we vaststellen de website van de vereniging ook wel degelijk wordt bezocht. Zo'n 20 nieuwe leden zijn op dit evenement(je) afgekomen, zij lieten zich niet afschrikken door het voorspelde onweer na een snikhete dag van zo'n 30 graden. Velen van de leden kenden elkaar al, en hadden inmiddels al een Whatsapp tennisgroep in werking gesteld. Enkele leden gaven min of meer beschamend toe, nooit op tennisoproepen te reageren, anderen met mogelijk meer vrije tijd en ambitie deelden de opgedane positieve ervaringen en hadden reeds enkele tennisafspraken gemaakt via de Whatsapp tennisgroep.

Doordat mensen elkaar vaak ook al kenden, werden er snel 2 tallen gevormd, en ballen heen en weer geslagen. Sommigen hadden alleen nog maar gesingeld tot nu toe, en nog nooit dubbeltennis gespeeld. Voor hen was het ook leerzaam een nieuw onderdeel te leren. Bijkomend hadden wij als extra spelvariant de super tiebreak bedacht. Dit was voor sommigen uiteraard nieuw en moest even worden uitgelegd, soms onder hilarische begripsverwisseling, van beider zijde. Het weer zat inderdaad niet mee, want nog maar nauwelijks aangevangen kwamen de eerste bliksemschichten het park verlichten. Het noopte ons de deelnemers van de banen te halen. Om het leed te compenseren mocht een ieder gratis drankjes bestellen. Het werd een gezellige boel, als het weer het even toeliet dan sprintte diverse groepjes weer de baan op, waarna ze na soms 5 minuten gedwongen door weersomstandigheden alweer binnen zaten. (lees meer!)

IMG_0593 kl.jpg

 

 
vrijdag 12 juni 2015, 09:25 uur 1 reactie (reageer)
RABO BANK Clubkas Campagne 2015
 Sibert van Leeuwen  Nieuws  40x gelezen

Beste Leden van TV Sparta 

Rabobank Randmeren stelt in 2015 € 50.000 beschikbaar voor verenigingen en stichtingen die 
zich daarvoor hebben aangemeld in het kader van de Rabobank Clubkas Campagne.

Ook onze tennisvereniging heeft zich aangemeld als deelnemer aan deze actie.
Het bedrag wordt verdeeld over die verenigingen die de meeste stemmen hebben behaald in de 
periode van 1 juni tot 14 juni 2015.

Alle leden van TV Sparta, maar ook hun familie, kennissen etc., die lid zijn van Rabobank Randmeren 
kunnen van 1 juni t/m 14 juni 2015 stemmen op hun drie favoriete deelnemende verenigingen. Zij 
krijgen daarvoor binnenkort een code toegestuurd (of hebben die inmiddels ontvangen) van de bank om hun stem uit te brengen.
Het behoeft geen nader betoog dat het bestuur er op rekent dat u, als u lid bent van de bank, één 
van uw drie stemmen uitbrengt op onze vereniging.......
Het kost u verder niets en kan onze vereniging zomaar € 2.000 opleveren. Dus ook hier geldt “laat uw stem niet verloren gaan”. 

Eventuele nadere informatie kunt u krijgen bij één van de bestuursleden of via 

www.rabobank.nl/randmeren

maandag 1 juni 2015, 22:03 uur 0 reacties (reageer)
1 2 3 4 5 6 7 ...
 Nieuws 
Alle berichten

Nieuws per onderwerp:
 Bardienst Overzicht
 Competitie
 Jeugd
 Lidmaatschap TV Sparta
 Matchpoints
 Nieuws
 Sponsoring
 Sponsorlijst
 Tennislessen
 Toernooien
 Tossen
 TV Sparta Headlines
 KNLTB

Nieuws op datum:
Nieuws via RSS:
xml Nieuws
xml Reacties
Meer over RSS...


 Activiteiten 
3 Juli - 4 Juli
 Afsluiting Jeugdseizoen met kamp op terrein TVSparta

 Competitie teams 
Senioren
 Dinsdag Dames
 Donderdag Dames
 Vrijdag Dames
 Vrijdag Gemengd
 Vrijdag Heren
 Zaterdag Gemengd
 Zaterdag Heren
 Zondag Gemengd

Junioren
 Zaterdag Gemengd
 Zondag Meisjes
 Zondag Gemengd