Toegang 
KNLTB nr. of e-mail adres
Wachtwoord
Wachtwoord vergeten?

 Nieuws
 Foto's
 Competitie teams
 Training
 Activiteiten
 Over vereniging
 Bestuur en commissies


Belangrijke berichten
2 sep. Nieuwe tennisleraar op de dinsdag
27 aug. Clubkampioenschappen 2014: Natuurlijk doe je mee!!
26 mei Dankjewelavond voor vrijwilligers 31 oktober 2014
23 mei Alcohol schenktijden - belangrijk bericht!!
9 mei Alcoholbestuursreglement
28 maa. Spectaculaire Ledenwerfactie - JEUGD 2014
6 feb. Bardienst HELE jaar te bekijken!!
12 nov. IP-Camera bij TV Sparta
6 jun. Baanreservering en reglement
14 maa. Kantineleiders gezocht
6 dec. Verplichte Instructie Verantwoord Alcoholgebruik
3 maa. Sponsorlijst TV-Sparta
Belangrijke KNLTB berichten
1 sep. Like ons op Facebook!
18 apr. Download de MijnKNLTB app voor je smartphone
_GVN5194.jpg
_GVN5187.jpg
_GVN5204.jpg
Meest recente foto's
Vrij spelen tijdens Clubkampioenschappen
 Sibert van Leeuwen  Nieuws  32x gelezen

Beste Leden van TV Sparta,

Dinsdagavond 16 september starten de TV Sparta Clubkampioenschappen. Voor de 'vrij'spelers is er in de week van 15 september tot en met zondag 21 september VOLOP gelegenheid om te tennissen. Zoals het er nu naar uitziet zijn dinsdag 2 wedstrijden gepland, woensdag zijn het er 8, donderdag 10, vrijdag 2 en in het weekend respectievelijk 6 en 7 wedstrijden. LET OP: Vrijdag 19 september spelen ook 2 competitieteams thuis....Uiteraard kan er gedurende de toernooiweek nog wat veranderen...dagelijks kunt u het programma volgen op (lees verder...)

maandag 15 september 2014, 10:33 uur 0 reacties (reageer)
Bedankt...
 Gerrit van de Veen  Nieuws  66x gelezen
Hallo Lieve Tennis vrienden
Wij willen jullie allemaal bedanken voor het medeleven wat jullie met ons gedaan hebben.
In de vorm van een kaart en dat schouder klopje.
En Sibert jij vooral bedankt voor de mooie verwoording over Gisella.
Dat heeft ons  heel veel goed gedaan.
Jan en Wil van `t Hof

 

vrijdag 5 september 2014, 08:47 uur 0 reacties (reageer)
Nieuwe tennisleraar op de dinsdag
 Sibert van Leeuwen  Nieuws  72x gelezen
Nieuw gezicht bij TV Sparta: tennisleraar Gerrit-Jan van Guilik

_GVN5194.jpg

Afgelopen zaterdag tijdens de Open Dag was Gerrit-Jan bij TV Sparta. Vanaf vandaag geeft hij alle dinsdagen les, als opvolger van Lars. Gerrit-Jan schrijft ons: "Al heel wat jaren ben ik werkzaam binnen NDO. Niels ken ik al jaren. Als jonge junior heb ik al les van hem gehad in Harderwijk. De afgelopen jaren heb ik voornamelijk les gegeven bij TV Hooglanderveen.
Ook heb ik daar competitie gespeeld. Jullie kunnen mij bereiken via 06-46351359 of via de mail; gerrit-jan@ndoweb.nl. Ik zal de komende tijd op dinsdag de lessen verzorgen bij TV Sparta.
De meesten van jullie heb ik al weleens gezien en ik ben ook al vaker bij TV Sparta geweest. Ik heb er veel zin in!"

VEEL PLEZIER BIJ ONS, GERRIT-JAN!!!

dinsdag 2 september 2014, 16:22 uur 0 reacties (reageer)
Open Dag Watergoor komt in 2015 terug
 Sibert van Leeuwen  Nieuws  72x gelezen

De soms hevige regenval, de Dorpsdag Hoevelaken, de Nijkerkse Pleinfeesten, de schoolvakantie....allemaal redenen voor de Nijkerkse bevolking om de Open Dag Watergoor te laten voor wat het was. De Hockeyvereniging scoorde 2-3 nieuwe leden, de Nijeboulers schreven 1 nieuw lid bij...er was redelijk wat belangstelling bij handbal; onbekend hoeveel nieuwe leden zij scoorden. Weinig belangstelling bij REGA, bij de hondenvereniging en bij TopSquash. Toch vonden alle verenigingen het een nuttige dag: "Nemen we mee naar volgend jaar!!". Bij onze club wandelden tegen het middaguur een 10-tal schaats- en skeelerkinderen binnen. Gerrit-Jan van Guilik (die vanaf a.s. dinsdag alle dinsdagen les komt geven bij ons) en Emiel Maat vlogen er meteen bovenop en verzorgden binnen no-time een heuse tennisclinic... (Lees Verder...)

_GVN5179.jpg

zondag 31 augustus 2014, 09:45 uur 0 reacties (reageer)


Dit jaar geen HAP KLAP Goede Doel Toernooi
 Sibert van Leeuwen  Toernooien  51x gelezen
Het bestuur en het Hap Klap Comité hebben besloten om het "Hap Klap" Goede Doel Toernooi dit jaar géén doorgang te laten vinden. Het comité heeft behoefte aan nieuwe kartrekkers, nieuwe ideeën en nieuw "élan". Het Hap Klap Toernooi heeft 16 x plaatsgevonden; één keer werd de vis vervangen door een broodmaaltijd en één keer werd het toernooi omgedoopt tot "eitje-tik". Van het basis-idee: "Mannen van 45-pus" is vorig jaar al afgestapt. Toen werd het laatste Hap Klap Toernooi ook voor dames opengesteld. Het "Mannen" Toernooi was een reactie op "Lady's Day" - een dagtoernooi dat helaas óók ter ziele is....(lees verder...)
woensdag 27 augustus 2014, 16:07 uur 0 reacties (reageer)
Clubkampioenschappen 2014: Natuurlijk doe je mee!!
 Sibert van Leeuwen  Toernooien  112x gelezen
Je kunt nog een aantal dagen inschrijven voor de TV SPARTA Clubkampioenschappen die dit jaar worden gehouden van 15 tot en met 27 september. De Clubkampioenschappen worden ieder jaar georganiseerd en zijn vooral zo leuk omdat je weliswaar "voor het echie" speelt, maar je speelt uiteraard alle wedstrijden op eigen park alleen tegen leden van de eigen vereniging en van je eigen niveau. Daarnaast zijn de Clubkampioenschappen een goede gelegenheid om je ranking op te krikken. Ben je een 8 en wil je eindelijk wel eens een 7 achter je naam hebben staan? Dan is dit je kans. Zit je regelmatig te kijken naar onze dames en heren in de klasse 4, 5 of 6 en denk je steeds vaker: "die kan ik hebben..." dan schrijf je je in en laat ze een p...pie ruiken!!! Dát zal ze leren......!!!!!(lees verder)
woensdag 27 augustus 2014, 13:05 uur 0 reacties (reageer)
Sport, spel en muziek op Sportpark Watergoor
 Sibert van Leeuwen  Nieuws  36x gelezen
ONDERSTAAND ARTIKEL STOND IN VERKORTE VORM IN DE STAD NIJKERK VAN VORIGE WEEK. HET BESTUUR HOOPT DAT SENIOR- EN VOORAL OOK JEUGDLEDEN ZATERDAG NAAR DE CATSBURCHT KOMEN, UITERAARD NEEM JE JE TENNISSPULLEN MEE, MAAR JE KUNT NATUURLIJK OOK EEN RONDJE OVER WATERGOOR MAKEN, GA EENS KIJKEN BIJ JEU DE BOULES, HOCKEY OF DE HONDENCLUB.........EN NEEM JE VRIENDJES, VRIENDINNETJES OF BUREN MEE. OF JE OPA OF JE OMA......VADER MOEDER...IEDEREEN IS WELKOM
“Het is niet eens zozeer een ledenwerfactie”, zegt Menno de Boer, voorzitter van de Hockeyclub Nijkerk. “We doen dit in de eerste plaats om meer Nijkerkers aan het sporten te krijgen. Slechts 68% van de Nijkerkse jeugd van 14 tot 16 jaar is lid van een sportvereniging. De gemeente Nijkerk heeft de bal al deels aan het rollen gebracht door de aanstelling van buurtsportcoaches. Noem dat maar de voorzet die ingekopt kan worden, want het is aan de sportverenigingen zélf om dat signaal op te pakken en in ieder geval eigen initiatieven te ontwikkelen; de gemeente en buurtsportcoach kunnen daarbij helpen. In ieder geval wordt deze dag de try out voor een tweede open dag in het voorjaar van 2015 en zij zal jaarlijks op de agenda van Sportpark Watergoor terugkeren. 

Door Sibert van Leeuwen

Meer samen doen

Afgelopen winter nam HC Nijkerk het initiatief om de sportverenigingen van Watergoor uit te nodigen voor een kennismakingsgesprek. “Er is een enorme diversiteit aan aktiviteiten op Watergoor, maar vrijwel geen enkele vereniging wist tot begin dit jaar wie zijn directe buren waren. Daar is na een aantal bijeenkomsten al het één en ander veranderd. De enthousiaste gesprekken die we tot nu toe met elkaar gehad hebben om tot deze “Open Dag” te komen bieden perspectief voor de directe toekomst: we gaan onderzoeken hoe we zaken met elkaar kunnen oppakken, bijvoorbeeld gezamenlijk inkopen van kantine benodigdheden en energie en het afvoeren van papier, plastic en glas. We kijken kritisch naar veiligheidsaspecten, is er voldoende straatverlichting, voelen verenigingen zich veilig als ze ’s nachts het complex afsluiten? Ook naar de bereikbaarheid en de algemene uitstraling van het complex zal worden gekeken. “Een betere bewegwijzering vanuit de Watergoorweg, duidelijke naamborden en een toegangspoort staan al op het verlanglijstje.”

Opmaat voor open dagen in de toekomst

De verenigingen zien zaterdag 30 augustus vooral als “generale repetitie” om vanaf volgend jaar jaarlijks gezamenlijk sport- en spelaktiviteiten te organiseren. “Omdat de voorbereidingstijd kort is, hebben we dit eerste jaar gekozen voor de meest simpele vorm: bij alle verenigingen staat de deur van het clubhuis en het park open, óók bij het Nijkerks Stedelijk Fanfare Corps (NSFC), die nogal wat aanloop verwacht nu de Nijkerkse Muziekschool niet meer actief is”, zegt De Boer. “De meest ideale opzet is een sportcarrousel waarbij de bezoeker in korte tijd met meerdere sport- en spelvormen kennismaakt. Op het centrale plein kan men dan terecht voor folders, flyers, informatie van de clubs maar ook voor een drankje en een hapje. De sportcarroussel is eigenlijk de variant  van eerdere ideeën die ook bij de gemeente leven: de mogelijkheid om een soort omni-lidmaatschap aan te kunnen gaan voor een bepaalde periode omdat men eigenlijk niet weet voor welke sport of sporten men uiteindelijk kiest”.......(lees verder....)

maandag 25 augustus 2014, 11:51 uur 0 reacties (reageer)
Bij het overlijden van Gisella: Rouwkaart
 Sibert van Leeuwen  Nieuws  337x gelezen
Beste Leden van TV Sparta

De rouwkaart van Gisella hangt in de hal van De Catsburcht en als bijlage bij dit bericht. De afscheidsdienst heeft 26 augustus om 14.30 uur plaatsgevonden in het EABN Uitvaartcentrum, Frieswijkstraat 56 te Nijkerk. Na afloop was er gelegenheid tot condoleren.

Met hartelijke groet, Sibert van Leeuwen


Download bestanden
Rouwkaart Gisella Marshall 238 KB (430x opgehaald)
zaterdag 23 augustus 2014, 16:12 uur 1 reactie (reageer)
In Memoriam Gisella Marshall
 Sibert van Leeuwen  Nieuws  787x gelezen

Vandaag ontvingen bestuur en leden van TV Sparta het droevige bericht van het overlijden van 

 Gisella Marshall

In de eerste Matchpoint van 2011 schreef Gisella dat zij vanwege haar ziekte afscheid moest nemen van de Jeugd Commissie. Dat besluit viel haar zwaar, maar zij beloofde dat ze zo veel als mogelijk naar haar geliefde tennisclub zou blijven komen om in ieder geval naar de verrichtingen van haar man Anthony en hun kinderen Beau en Rowynn te kijken. En dat deed ze. Vaak in bijzijn van haar ouders Jan en Wil van ’t Hof, of in gezelschap van één of meer van de tientallen tennisvrienden die zij bij de vereniging had.

Gisella heeft enorm veel voor onze vereniging betekend, vooral als lid van de Jeugd Commissie heeft ze samen met anderen tal van aktiviteiten georganiseerd.

Van half werk hield ze niet en als er een radertje in het jeugdcommissiewerk dreigde vast te lopen was ze er als de kippen bij om alles vlotjes te laten verlopen.

Een perfectioniste, een doorzetster die de lat altijd hoog legde en nooit van opgeven wilde weten.

Vrolijk, goedlachs, toegewijd, zorgzaam, toegankelijk. Zo zal zij in onze herinnering voortleven.

Het bestuur en leden van TV Sparta wensen Gisella's dierbaren enorm veel sterkte toe in deze moeilijke tijd.

Sibert van Leeuwen 

_GVN9653.jpg


 

 

donderdag 21 augustus 2014, 16:18 uur 1 reactie (reageer)
Graffiti kunstenaars aan de slag
 Gerrit van de Veen  Nieuws  178x gelezen

Het oefenbaantje naast bij het clubgebouw zal nooit meer de aanblik van vroeger hebben... Deze hoek die ook een visitekaartje van de club is, werd al sinds heugenis ontsierd door aan het hek hangende reclameborden. Ook sprak de ruimte niet meer aan bij de jeugdige spelers. Het bestuur heeft dan ook besloten om dit gedeelte van het park een facelift te geven. De borden worden verwijderd en de muren worden door twee vakmensen onder handen genomen. Daniel van de Haterd en Bob van de Veen zijn daar afgelopen vrijdag begonnen en de korte muur laat al duidelijk de professionele uitstraling naar buiten zien, lees meer....

_GVN4804.JPG

zaterdag 16 augustus 2014, 16:16 uur 1 reactie (reageer)
1 2 3 4 5 6 7 ...
 Nieuws 
Alle berichten

Nieuws per onderwerp:
 Bardienst Overzicht
 Competitie
 Jeugd
 Lidmaatschap TV Sparta
 Matchpoints
 Nieuws
 Sponsoring
 Sponsorlijst
 Tennislessen
 Toernooien
 Tossen
 TV Sparta Headlines
 KNLTB

Nieuws op datum:
Nieuws via RSS:
xml Nieuws
xml Reacties
Meer over RSS...


 Activiteiten 
15 September - 27 September
 Clubkampioenschappen Senioren

22 September
 Toss avond 1930u

24 September
 Toss ochtend 0900u

27 September
 TV Sparta Finaledag Clubkampioenschappen Senioren en Voek Start en finish bij TV Sparta

4 Oktober - 12 Oktober
 VAN DEN HAM SPORTS Nijkerkse Kampioenschappen

9 Oktober
 Toss ochtend 0900u

14 Oktober
 Toss avond 1930u

 Competitie teams 
Senioren
 Dinsdag Dames
 Donderdag Dames
 Vrijdag Dames
 Vrijdag Gemengd
 Vrijdag Heren
 Zaterdag Gemengd
 Zaterdag Heren
 Zondag Dames
 Zondag Gemengd
 Zondag Heren

Junioren
 Zaterdag Meisjes
 Zondag Meisjes
 Zondag Gemengd
 Zondag Jongens