Toegang 
Wachtwoord vergeten?

 Nieuws
 Foto's
 Competitie teams
 Training
 Activiteiten
 Over vereniging
 Bestuur en commissies


Belangrijke berichten
21 mei Gezellige tennisavond voor nieuwe leden op 5 juni
17 mei Musketiers boeken eerste overwinning
16 mei Vrijdag dames naar climax
12 mei Zondag 17 mei drop of dronder
10 mei Doldwaze wedstrijden maar Musketiers winnen niet
11 feb. Kantine diensten inzien hele jaar!
1 dec. Update "Instructie Verantwoord Alcohol Schenken"
15 okt. GRATIS TENNISLES VOOR LEDEN VAN TV SPARTA
15 okt. LEDENWERFACTIE SENIOREN en JEUGD 2015-2016
14 okt. Tennislessen 2014-2015
6 dec. Verplichte Instructie Verantwoord Alcoholgebruik
3 maa. Sponsorlijst TV-Sparta 2015
Belangrijke KNLTB berichten
1 apr. Vernieuwd! MijnKNLTB app voor je smartphone
9 maa. Handig! Actueel baanoverzicht zonder inlog
Gem 1 17+ za (3).jpg
Do dames 2 (2).jpg
Za gemengd tm14 kl.jpg
Meest recente foto's
Gezellige tennisavond voor nieuwe leden op 5 juni
 Sibert van Leeuwen  Nieuws  48x gelezen
Op vrijdagavond 5 juni nodigt TV Sparta alle nieuwe leden uit voor een gezellige toss-avond, al dan niet met een "wedstrijd-element". Het bestuur hoopt op een grote opkomst. Alle seniorleden die gedurende de laatste jaren zijn binnengerold worden van harte uitgenodigd om te komen. Deelname kost uiteraard niets en voor de koffie, voor wat lekkers bij de koffie en - als je goed je best doet zal er ook nog een andere versnapering langskomen......Ook leden die al veel langer lid zijn van de vereniging zijn uiteraard van harte uitgenodigd om een balletje mee te slaan...(Lees verder....)
donderdag 21 mei 2015, 21:21 uur 0 reacties (reageer)
Musketiers boeken eerste overwinning
 Sibert van Leeuwen  Competitie  55x gelezen
Zaterdag 16 mei 2015 werd een memorabele dag voor de Blauwe Helden van TV Sparta. Was de sfeer op de héénweg al helemaal in "winning-mood-sferen", op de terugweg met de punten in de kofferbak keek menig mede-weggebruiker in de richting van de Franse Bolide waaruit minutenlang "kampioen olé olé" klonk. Vrij bijzonder voor een ploeg die in de middenmoot van de competitie bivakkeert en daar ook NIET meer uitkomt. Desalniettemin, er was duidelijk gróte opluchting bij de musketiers-van-de-dag: Guus, Ed, Tyno en Sibert. Hoe het ze verging leest u hieronder... (lees verder...)
zondag 17 mei 2015, 08:40 uur 0 reacties (reageer)
Vrijdag dames naar climax
 Sibert van Leeuwen  Competitie  80x gelezen
Ongemeen spannend wordt het op de laatste dag van de Vrijdagavond Competitie!!!! Onze dames spelen vrijdagavond thuis tegen De Gooische Vallei en de tussenstand is..........kampioenen in de dop????

1 T.V. De Gooische Vallei 1660022222
2 T.V. Sparta 1651020204

Het bestuur nodigt ALLE leden uit om de meiden van Martine Wintermans aan te moedigen, vrijdag 29 mei a.s.......het zou wat wezen!!!!! SUCCES Martine Wintermans, Herma vd Broek, Kirsten Westerman, Heleen van Straalen en Jannie van Slooten!!! GO meiden GO!!!!!!!!

zaterdag 16 mei 2015, 21:48 uur 1 reactie (reageer)
Zondag 17 mei drop of dronder
 Sibert van Leeuwen  Competitie  89x gelezen
Voor een aantal competitieteams wordt er komende zondag, 17 mei, gestreden om een plek in de Hall Of Fame.....dat kleine gangetje in het voorportaal van de Catsburcht........het wordt ongemeen spannend, dus als je even een blokje om fietst, of toevallig even met je hond aan de lijn in de buurt bent.......of als je toch al een ritje met de Cabrio maakt....stop dan even bij TV Sparta of ga even kijken bij TV Strokel in Harderwijk.......(lees verder).......spannend!!!! Pfffff
dinsdag 12 mei 2015, 15:39 uur 0 reacties (reageer)


Doldwaze wedstrijden maar Musketiers winnen niet
 Sibert van Leeuwen  Competitie  27x gelezen
Zaterdag 9 mei werd weer een memorabele dag voor de Blauwe Helden van TV Sparta. Het kon eigenlijk alle kanten op maar uiteindelijk werd de ploeg die de minste fouten maakte de gelukkige winnaar van de dag. De eindstand van 2-4 in het voordeel van TV Strokel 3 had net zo goed een 4-2 voor de Musketiers kunnen zijn en uiteraard behoorde een 3-3 ook tot de mogelijkheden want de dubbels werden gestart bij een tussenstand van 2-2.

Arie startte als eerste singelaar met een verloren 3-setter (5-7, 6-3, 4-6) terwijl Ed korte metten maakte in een 6-1 6-4 hoewel niet onvermeld mag blijven dat Ed de tweede set met 0-3 achter stond. Sibert worstelde langdurig maar kwam niet boven (6-7, 2-6) en onze gastspeler Aart van Dasselaar wist na een monsterpartij zijn tegenstander met 7-6, 6-2 te verslaan. De ouwe crack houdt niet zo van dubbelen maar op inzicht, ervaring, souplesse en techniek wist hij uiteindelijk te winnen. Klasse Aart!!! 

Knotsgekke dubbelpartijen volgden. Sibert en Aart moesten in de eerste set diep buigen met een snelle 0-6 maar in de tweede set werd het een echte wedstrijd. Een driesetter hing in de lucht met een 5-2 voorsprong in de tweede, maar Strokel knokte zich terug en sleepte er een tie-break uit. Toen de gasten met 6-1 voorstonden in de tie-break gaven de beide opa's nóg niet op want ze draaiden de achterstand om in een 7-6 voorsprong maar uiteindelijk gingen de Harderwijkers er met de winst van door: 0-6, 6-7. Op baan 3 speelden Ed en Arie een wereldpartij. De eerste ging met 6-7 verloren, maar de tweede set ging na een behoorlijke achterstand (1-4) alsnog naar de thuisploeg (6-4) en uiteindelijk ging de derde naar TV Strokel terwijl onze Blauwe Helden toch met 5-2 voorstonden. Uiteindelijk ook hier een tie-break, eindstand 6-7, 6-4, 6-7. Apart spelletje blijft het toch dat tennis!!! Verbazingwekkend hoe een grote voorsprong of achterstand weggewerkt kan worden. Het onderaan hangende TV Strokel deed zaterdag goede zaken, terwijl TV Sparta's Musketiers een kleurloze middenmoter blijven. Kleurloos??? Dan alléén in de stand hè.....want we hebben een boel plezier op zaterdagmiddag.....blijf ons volgen en stuur ook een verslag in van JOUW competitiebelevenissen!!!!

zondag 10 mei 2015, 08:13 uur 0 reacties (reageer)
IMC Open Jeugdtoernooi komt eraan!!
 Gerrit van de Veen  Jeugd  70x gelezen
Binnenkort organiseert TV Sparta voor de zevende keer het IMC Open Jeugdtoernooi.
Ondertussen is dit jeugdtoernooi een begrip in de regio geworden.
Met deelname van tennisverenigingen als NTC, Strokel,  Het Laakhuisje, Hoogland, Zeewolde, Barneveld  en natuurlijk ook TV Sparta worden erg leuke partijen gespeeld. Maar ook vanuit Amsterdam, Woerden, Nijmegen en Almere schrijven spelers in. Voor oudere leden is het echt een aanrader om eens te komen kijken. De organisatie streeft er naar om zoveel mogelijk in poulevorm te spelen zodat de spelers niet na een wedstrijd weer naar huis kunnen.
Het toernooi is dit jaar vanaf 8 juni. De finalepartijen worden op zondag 14 juni gespeeld.
Wij zouden het leuk vinden als er weer veel Spartaantjes op de banen staan!

Schrijf gauw in :  www.toernooi.nl/sport/tournament.aspx?id=26E2125C-9136-4028-BF46-A34DBC7C6A89

Anneke Klunder IMC Organisatie

dinsdag 28 april 2015, 13:57 uur 1 reactie (reageer)
Musketiers spelen voor derde keer 3-3
 Sibert van Leeuwen  Competitie  87x gelezen
Zaterdag 25 april speelden de blauwe helden van TV Sparta, beter bekend als "De Musketiers", voor de DERDE keer DRIE-DRIE. Het team lijkt een 3-3 abonnement te hebben!! Zat er méér of minder in?? "Vorige week tegen Epe was het hééél gezellig!!" meldde het stuurloze team na de verliespartij in EPE aan de in Italië toevende captain "en dat is méér waard dan een ongezellige overwinning!!"
Tegen de koploper Poseidon speelden de Musketiers zaterdag een zwaarbevochten 3-3 met winst in de single voor Arie en Sibert en een winstpartij in de dubbel van Arie en Ed. De nestor van de Spartanen moest maar liefst 2 driesetters spelen zonder pauze, maar juist de drie-setters maken het spelletje zo leuk. Enfin, na de 3-3 tegen 't Harde op de openingsdag werd een week later "thuis" tegen Dronten óók 3-3 gespeeld, waarmee het totaal aan drie-drieërs op drie kwam.
Volgende week zijn we vrij en wordt de competitie op 9 mei hervat tegen het onderaan bungelende Strokel. Maar wie weet zit er tóch weer een 3-3 in!! Blijf ons volgen en stuur je eigen competitieverslag in; het wordt altijd geplaatst op website en Facebook. 
 

zondag 26 april 2015, 14:09 uur 0 reacties (reageer)
NAJAARS! - Competitie
 Gerrit van de Veen  Competitie  47x gelezen
Ja u leest het goed, het voorjaarsspektakel begint nu goed warm te lopen, en dan nu al het bericht van Gerard Tijmense al weer over de najaarscompetitie. Gerard super dat je dit ook alweer intussen hebt geregeld! Dus kijk in de bijlage waar alle mogelijkheden instaan!

Download bestanden
Najaarscompetitie 2015 15 KB (57x opgehaald)
donderdag 23 april 2015, 17:39 uur 0 reacties (reageer)
65+ toss voor herhaling vatbaar!
 Gerrit van de Veen  Tossen  55x gelezen

Wij willen even laten weten dat wij het heel bijzonder vonden dat de Toss zo goed bezet was. Alle leden die zijn geweest op deze  mooie dag, bedankt!. En wij hopen dat het in het najaar  als wij  het weer  organiseren er net  zo`n opkomst zal zijn. Dus kijken wij (Joke ,Riet, Jan , Ria en ik)  daar alweer naar uit!

Groeten Wil van 't Hoff (lees meer...)

DSCF6332.jpg


donderdag 23 april 2015, 17:30 uur 0 reacties (reageer)
VOEK Toertocht 2e Paasdag en Koningsdag
 Sibert van Leeuwen  Nieuws  73x gelezen
Ook in 2015 is de Toerfietsclub VOEK ("Vooruit Op Eigen Kracht") weer te gast bij TV Sparta. De vrijage dateert inmiddels alweer van zo'n 5 jaar geleden en het bestuur, commissieleden en leden van VOEK zijn tevreden over de samenwerking. Men voelt zich bij TV Sparta echt thuis. Nog hoor ik deelnemers aan de slotrit in september 2014 over het zonovergoten terras waar het heerlijk toeven was na 100 kilometer in de benen. Andermaal bleek die dag - de finaledag van de Clubkampioenschappen - dat fietsers en tennissers het uitstekend met elkaar kunnen vinden!! Enne.....ronselen mag!! Nodig toerfietsers gerust uit om eens een balletje bij ons te komen slaan....!!

Dit jaar start en eindigt de VOEK op Tweede Paasdag 5 april, Koningsdag 27 april, Hemelvaartsdag 14 mei en de slotzaterdag 26 september. 

Sibert

zondag 5 april 2015, 12:36 uur 0 reacties (reageer)
1 2 3 4 5 6 7 ...
 Nieuws 
Alle berichten

Nieuws per onderwerp:
 Bardienst Overzicht
 Competitie
 Jeugd
 Lidmaatschap TV Sparta
 Matchpoints
 Nieuws
 Sponsoring
 Sponsorlijst
 Tennislessen
 Toernooien
 Tossen
 TV Sparta Headlines
 KNLTB

Nieuws op datum:
Nieuws via RSS:
xml Nieuws
xml Reacties
Meer over RSS...


 Activiteiten 
29 Mei
 comp jeugd
 comp thuis avond

30 Mei
 comp jeugd
 comp thuis

31 Mei
 comp thuis

3 Juni
 Toss ochtend 0900u

6 Juni - 14 Juni
 IMC-Jeugd Open Toernooi

19 Juni
 Sportmarathon

22 Juni - 27 Juni
 Clubkampioenschappen Jeugd

25 Juni
 Toss ochtend 0900u

 Competitie teams 
Senioren
 Dinsdag Dames
 Donderdag Dames
 Vrijdag Dames
 Vrijdag Gemengd
 Vrijdag Heren
 Zaterdag Gemengd
 Zaterdag Heren
 Zondag Gemengd

Junioren
 Zaterdag Gemengd
 Zondag Meisjes
 Zondag Gemengd