Toegang 
KNLTB nr. of e-mail adres
Wachtwoord
Binnenkort verandert
het inlogproces!
Wachtwoord vergeten?

 Nieuws
 Foto's
 Competitie teams
 Training
 Activiteiten
 Over vereniging
 Bestuur en commissies


Belangrijke berichten
26 nov. Gratis voor 65-plussers: Tossochtend plus lunch
15 okt. GRATIS TENNISLES VOOR LEDEN VAN TV SPARTA
15 okt. LEDENWERFACTIE TV SPARTA 2015-2016
14 okt. Tennislessen 2014-2015
13 okt. Grootse BONI JeugdSponsoractie
23 mei Alcohol schenktijden - belangrijk bericht!!
9 mei Alcoholbestuursreglement
6 feb. Bardienst HELE jaar te bekijken!!
12 nov. IP-Camera bij TV Sparta
6 jun. Baanreservering en reglement
14 maa. Kantineleiders gezocht
6 dec. Verplichte Instructie Verantwoord Alcoholgebruik
3 maa. Sponsorlijst TV-Sparta
Belangrijke KNLTB berichten
1 sep. Like ons op Facebook!
18 apr. Download de MijnKNLTB app voor je smartphone
_GVN9506-2.jpg
_GVN9513.JPG
_GVN9511.JPG
Meest recente foto's
Sponsoren Club van 100 schenkt TRI-tennis
 Gerrit van de Veen  Sponsoring  5x gelezen
Club van 100-sponsoren schenkt TRI-tennis
Vrijdag 14-11 was het druk op de mini-baan: kort daarvoor was de nieuwe tenniswand (TRI-tennis) geplaatst. Al gauw waren er verscheiden mensen bezig met het slaan op doek. De jeugd is er gek van, de ouderen kijken nog wat de kat uit de boom. Maar zeker is als je het geprobeerd hebt, je steeds weer terugkomt!
De Tri-tennis® bestaat uit een speelveld van weerbestendig zeil dat aan veren in een gegalvaniseerd metalen frame hangt. Wanneer men de bal tegen het speelveld slaat zal de bal altijd met dezelfde snelheid terugkomen, ongeacht de snelheid waarmee de bal geslagen wordt. Wanneer de bal geslagen is, heeft men voldoende tijd om zich voor te bereiden op de volgende slag. Lees verder..

_GVN9511.JPG

donderdag 27 november 2014, 17:31 uur 0 reacties (reageer)
Gratis voor 65-plussers: Tossochtend plus lunch
 Sibert van Leeuwen  Tossen  18x gelezen
Het bestuur heeft het genoegen om alle leden van 65 jaar en ouder uit te nodigen voor een gezellige toss ochtend. Dames dubbels, heren dubbels én gemengde dubbels....we husselen alles door elkaar en maken er een gezellige ochtend van.
 
DATUM: DONDERDAG 11 DECEMBER 2014.
 
(LEES VERDER........)

woensdag 26 november 2014, 20:31 uur 0 reacties (reageer)
Bijzonder geslaagd MATCHPOINT TOERNOOI
 Sibert van Leeuwen  Toernooien  53x gelezen

Op zaterdag 15 november was er weer een ouderwets gezellig matchpoint toernooi. Met zo’n 50 deelnemers was het lekker druk. Rond 2 uur werd er begonnen met dit dubbeltoernooi waar toch wel een aantal verrassende combinaties aan deelnamen. Alles en iedereen speelde door elkaar, DD's tegen GD's, HD's tegen DD's en zo verder. "Gezelligheid staat voorop" opende Jannie Ordeman dit tennisbal. Er waren 6 banen in gebruik voor de wedstrijden, die 25 minuten duurden. Tussen de wedstrijden door had je dan even de tijd om op adem te komen, de bardienst (bedankt, want jullie hadden het beoorlijk druk) bezig te houden en/of gezellig wat bij te praten (Lees Verder....)

 

_DSC3586.jpg

 

dinsdag 18 november 2014, 07:51 uur 1 reactie (reageer)
Eindejaarsfeest jeugd was weer geslaagd...
 Gerrit van de Veen  Jeugd  45x gelezen
Eindejaarsfeest Het gemaskerde bal

Zaterdag 8 November begon om 5 uur het gemaskerde bal van TV Sparta Nijkerk. Toen iedereen er was begonnen we met de groepsfoto, na een paar keer proberen was de foto eindelijk goed. Na de foto gingen we heerlijk gourmetten, dit verliep zonder al te veel problemen. Natuurlijk is een tennis feest niks als er niet getennist wordt, dit deden we dan ook na het gourmetten. Terwijl de kinderen aan het tennissen waren, zetten de jeugdcommissie alvast het volgende spel klaar. Na ongeveer anderhalf uur tennissen werd iedereen weer naar binnen geroepen. De jeugdcommissie had weer een origineel spel bedacht, namelijk: BINGO! Maar niet zomaar bingo, maar bingo met levensgrote bingokaarten. Helaas had de jeugdcommissie niet genoeg pennen voor iedereen, dus moesten we bij elk nummer een voorwerp zoeken. Even een voorbeeld, bij nummer 1 hoorde een tennisbal, degene die nummer 1 op zijn kaart had moest dus zo snel mogelijk een tennisbal zoeken en die op nummer 1 leggen, lees verder!>

dinsdag 11 november 2014, 19:43 uur 1 reactie (reageer)


Kunstgras bij de oefenmuur!
 Gerrit van de Veen  Nieuws  21x gelezen

Woensdag 6 nov waren tapijtleggers van de firma Silica Nova druk met het aanleggen van de kunstgrasmat bij de mooie oefenmuur. Van de voren had Co van Loenen met collega de tegels langs de rand van het asfalt geëgaliseerd en aan de straatkant lager gelegd om daar precies de mat tegen de trottoirband aan te kunnen leggen... over nadenken gesproken! Op de knietje alle hoekjes afsnijden en alles op maat maken was een behoorlijke klus. Daarna de losse delen verlijmen, waarbij ze bijna met de buik over de baan tijgerden... Vakwerk dus, zeker daarna alles met zand inborstelen zodat alles mooi vlak komt te liggen en het gras bij de eerste de beste storm niet over het hek waait.  Weer mooi voor elkaar, Gerard Tijmense bedankt voor de begeleiding en plannen!

_GVN8911.jpg

dinsdag 11 november 2014, 19:42 uur 0 reacties (reageer)
Thuis opwaarderen via KNLTB-pas nu heel makkelijk
 Gerrit van de Veen  Nieuws  42x gelezen
Geacht Clublid TV Sparta:

Enige tijd geleden is de inlogomgeving voor de leden die voor betalingen bij TV Sparta gebruik maken de KNLTB-pas genaamd www.lecredit.nl, omgezet naar www.mijnlcs.nl. (u kunt op beide links klikken!). Deze nieuwe inlogomgeving maakt het voor u nog gemakkelijker om het saldo en transacties in te zien, je saldo op te hogen en eventueel je clubkaart / KNLTB-pas te blokkeren. Wanneer je eenmaal bent ingelogd, spreekt het vanzelf. De groene blokken geven je specifieke informatie per pagina en leiden je zo door MijnLCS heen. Ook is er een FAQ aanwezig, waar je antwoord op eventuele vragen terug kunt vinden. Klik hier voor de informatiefolder over inloggen en de mogelijkheden van MijnLCS.

Met vriendelijk groeten,

Bestuur TVSparta

woensdag 5 november 2014, 15:36 uur 0 reacties (reageer)
Sparta Jeugd actief bij BONI
 Gerrit van de Veen  Jeugd  88x gelezen
Zaterdag 1 november mochten wij bij de Boni (Wheemplein) staan om onze eigen vereniging te promoten, zodat ze de spaarmunten bij ons in het bakje zouden doen.
Bij de start was onze koker het minst gevuld.
Mirte, Jasper, Diana, Michelle en Dymar stonden bij de kassa om de klanten te helpen met inpakken. Deze bikkels waren zo goed bezig dat de klanten de munten aan ze meegaven. Dit deden ze zo top dat ze zelfs van de Boni en compliment kregen.
Met regelmaat moesten ze de handen legen en zo kwam onze koker steeds voller.
Demey stond bij de ingang van de Boni de kinderen te vermaken die mee kwamen met hun ouders om boodschappen te doen, dus ging hij met wat ballen en rackets deze kinderen kennis laten maken met tennis.
Het was een gezellige bedoening en door het harde werken van de kids hebben we vele  honderden muntjes binnen gehaald.
Zaterdag 15 november staan we weer  maar dan bij de Boni in Corlaer.

20141101_104254.jpg

maandag 3 november 2014, 15:29 uur 1 reactie (reageer)
Complimenten van de KNLTB
 Sibert van Leeuwen  Nieuws  80x gelezen
Beste Leden van TV Sparta,
Onderstaand bericht ontvingen we gisteren van de Algemeen Directeur van de KNLTB. Graag deel ik dit bericht met de gehele vereniging, want vooral de woorden "jullie met z'n allen" spreken boekdelen. Laten we dit korte briefje dus maar beschouwen en archiveren als een "KNLTB Keurmerk".

 

"Beste Sibert,

Hartelijk dank voor de ontvangst gisteren en de organisatie om het TV-item zo goed mogelijk te regisseren. Nu hopen dat het morgenochtend een leuk stuk is geworden. 

Jullie kunnen trots zijn op jullie club en de zaken die jullie met z’n allen ondernemen, ga zo door!

Met sportieve groet,

Erik"

 

Erik Poel

Algemeen Directeur

SAM_3126.jpg

maandag 3 november 2014, 13:12 uur 3 reacties (reageer)
Spetterende Dankjewelavond voor jong en oud
 Sibert van Leeuwen  Nieuws  165x gelezen

Vrijdagavond 31 oktober verwelkomde het bestuur van TV Sparta maar liefst 120 gasten op het eten. Vrijwel alle van de 90 vrijwilligers die de vereniging telt hadden gehoor gegeven aan de dringende oproep om toch vooral te komen. Degenen die niet konden komen waren ernstig verhinderd. Het feest begon al bij de ingang. Buiten bij het toegangshek een paar olielampen, een rode loper met "afzetpaaltjes", voor alle dames een welgemeende zoen (als onderdeel van het "protocol" en een échte ober die de gasten verwelkomde met een glaasje rode of witte bubbels. Had die ober nou wél of níet een glaasje teveel op??? Zeg maar niet, want vanaf 7 uur veranderde dezelfde ober in Bob van Zandbergen die zich tot half 1 een ware artiest toonde. Van alle markten thuis...... (LEES VERDER)

_GVN8635.jpg

maandag 3 november 2014, 11:58 uur 0 reacties (reageer)
TV Sparta op NPO 1 maandag 3 november
 Sibert van Leeuwen  Nieuws  154x gelezen
Vrijdagmiddag 31 oktober kwam TV Sparta's verenigingsadviseur Marco van Holten andermaal in de lucht. Dit keer om te melden dat het radio interview met de NOS dermate goed gevallen was dat ook NOS televisie wel even wilde langskomen. Hoe heeft TV Sparta het verlies aan leden opgevangen? Wat doet TV Sparta aan ledenbinding? Hoe is het met het vrijwilligerscorps gesteld? Wat doet TV Sparta voor de jeugd en hoe ziet de toekomst eruit? Tal van vragen werden op ons afgevuurd....(lees verder)....
zondag 2 november 2014, 10:40 uur 0 reacties (reageer)
1 2 3 4 5 6 7 ...
 Nieuws 
Alle berichten

Nieuws per onderwerp:
 Bardienst Overzicht
 Competitie
 Jeugd
 Lidmaatschap TV Sparta
 Matchpoints
 Nieuws
 Sponsoring
 Sponsorlijst
 Tennislessen
 Toernooien
 Tossen
 TV Sparta Headlines
 KNLTB

Nieuws op datum:
Nieuws via RSS:
xml Nieuws
xml Reacties
Meer over RSS...


 Activiteiten 
11 December
 Toss ochtend voor 65-Plussers PLUS lunch vanaf 0900u
 Toss avond 1930u

 Competitie teams 
Senioren
 Dinsdag Dames
 Donderdag Dames
 Vrijdag Dames
 Vrijdag Gemengd
 Vrijdag Heren
 Zaterdag Gemengd
 Zaterdag Heren
 Zondag Dames
 Zondag Gemengd
 Zondag Heren

Junioren
 Zaterdag Meisjes
 Zondag Meisjes
 Zondag Gemengd
 Zondag Jongens