Toegang 
Wachtwoord vergeten?

 Nieuws
 Foto's
 Competitie teams
 Training
 Activiteiten
 Over vereniging
 Bestuur en commissies


Belangrijke berichten
11 feb. Kantine diensten inzien hele jaar!
1 dec. Update "Instructie Verantwoord Alcohol Schenken"
15 okt. GRATIS TENNISLES VOOR LEDEN VAN TV SPARTA
14 okt. Tennislessen 2014-2015
6 dec. Verplichte Instructie Verantwoord Alcoholgebruik
3 maa. Sponsorlijst TV-Sparta 2015
Belangrijke KNLTB berichten
1 apr. Vernieuwd! MijnKNLTB app voor je smartphone
9 maa. Handig! Actueel baanoverzicht zonder inlog
Kamp 2015 (214).jpg
Kamp 2015 (213).jpg
Kamp 2015 (212).jpg
Meest recente foto's
Jeugkamp weer erg leuk-vermoeiend...
 Gerrit van de Veen  Jeugd  26x gelezen


 

3 & 4 juli was een datum waar veel jeugdleden weer naar uitkeken, want dat betekende het kamp met T.V. Sparta. Een kamp dat er dit jaar iets anders uit zag dan de vorige kampen, maar het was er weer één om niet te vergeten!
Vrijdag 3 juli aan het eind van de middag begon het kamp met een lekker avondmaal. De patat en broodjes knakworst gingen er goed in bij de jeugd. Vervolgens werd met goed gevulde magen in zes groepen op zoek gegaan naar twaalf vossen in het centrum van Nijkerk. Er waren begeleiders verkleed als duivenmelker, maar ook  Elvis Presley (door René Ordeman) was te vinden. Meneer Presley bleek lastig vindbaar, aangezien hij goed verdekt stond opgesteld in muziekwinkel Verhoog.
Toch kregen de teams het voor elkaar binnen een uur alle vossen te vinden, waarna iedereen een lekker softijsje verdiend had. Op Sparta was het vervolgens tijd om een balletje te slaan of werd gekozen om het watergevecht af te ronden wat vóór de patat en broodjes knakworst al begonnen was. Daarnaast kon ook genoten worden van lekkere gerookte kip en van plaatselijk muzikaal karaoke talent. Vooral de begeleiders lieten van zich horen.  (lees meer)

Kamp 2015 (28).jpg

donderdag 30 juli 2015, 21:50 uur 0 reacties (reageer)
In Memoriam Dick Vermeulen
 Gerrit van de Veen  Nieuws  66x gelezen

Tennisvereniging Sparta  heeft met grote droefheid kennis genomen van het plotseling overlijden van
DICK VERMEULEN. Dick was een sportief en enthousiast lid van de tennisvereniging en heeft jaren vrijwilligerswerk bij de onderhoudscommissie verricht. Wij zijn hem daar zeer dankbaar voor.
Onze gedachten en gevoelens van intens medeleven gaan uit naar zijn echtgenote Erika en kinderen, kleinkinderen en verdere familie.
Wij wensen allen die hem dierbaar waren en hem zo onverwacht moeten missen heel veel sterkte toe.
Bestuur en leden van TV Sparta, Nijkerk 24 juli 2015.

vrijdag 24 juli 2015, 14:25 uur 0 reacties (reageer)
Aan de slag met NDO-thema-training!
 Gerrit van de Veen  Tennislessen  42x gelezen
Thematraining : Wil jij dieper en specifieker ingaan op een van tevoren gekozen slag en leren hoe je deze kan gebruiken binnen wedstijden? Schrijf je dan in voor de thematraining junior en senior, zie de mogelijkheden in de bijlage!

 


Download bestanden
Thema training NDO 2015 23 KB (76x opgehaald)
donderdag 9 juli 2015, 13:31 uur 0 reacties (reageer)
Toss ochtenden 2e helft 2015
 Gerrit van de Veen  Tossen  27x gelezen

U kunt al weer de volgende toss ochtenden noteren: 26-8; 10-9; 23-9; 8-10, **28-10**; 11-11 en 26-11. U vindt ze natuurlijk ook rechtsonder in het scherm onder 'activiteiten'. Binnenkomen vanaf 0900u, lekker spelen, bakkie koffie en nog even door tot 1200u, of totdat u zelf wil ophouden... Niets moet maar alles kan, gezelligheid verzekerd! 28-10 is de befaamde 65+ toss ochtend met gratis lunch, opgeven niet nodig maar wel komen he!

donderdag 9 juli 2015, 09:55 uur 0 reacties (reageer)


Halloween toernooi!!!
 Gerrit van de Veen  Toernooien  43x gelezen
In de matchpoint van april heb je kunnen lezen dat er op zaterdag 31 oktober een Halloween toernooi zal plaatsvinden.
Je inschrijven kan vanaf eind augustus. Er zal een lijst worden opgehangen in de hal. Deelname is mogelijk voor degene die in het bezit zijn van een seniorenpas. Het is ook mogelijk om niet te tennissen maar wel mee te doen aan het buffet. Je kunt je als paar of als individu inschrijven.
Het zou leuk zijn als je verkleed zou komen. Degene die het leukst verkleed is krijgt een verrassing.
Nadat de laatste bal geslagen is en we hebben kunnen genieten van het fantastische buffet zal er nog een waanzinnig optreden plaats vinden.

Zet zaterdag 31 oktober alvast in je agenda want het gaat een onvergetelijke dag worden!!

Het Halloween team

woensdag 24 juni 2015, 10:43 uur 0 reacties (reageer)
IMC toernooi groot succes!
 Gerrit van de Veen  Jeugd  49x gelezen

Vorige week  zondag vonden bij tennisvereniging Sparta de finales van het IMC Open Jeugdtoernooi plaats. De hele week hadden de jeugdspelers al wedstrijden gespeeld om zover te komen. Al voor de zevende keer organiseerde Sparta dit toernooi dat in de regio een begrip aan het worden is. Dit jaar schreven er 77 jeugdspelers in van onder meer LTV Irminloo, De Strokel, TV Hooglanderveen, LTV Lelystad maar natuurlijk ook NTC en TV Sparta. Zo'n 220 partijen werden er gespeeld.

Hoofsponsor IMC heeft het contract voor dit toernooi met drie jaar verlengd waardoor de organisatie voor volgend jaar er een nog groter spektakel van kan maken. Voor het eerst mogen dan vanuit de KNLTB de single partijen op de JRT kalender geplaatst worden waardoor het toernooi ook landelijke aantrekkingskracht krijgt.

De organisatie van dit toernooi was weer perfect, een pluim voor deze commissie! (Johan Bouw, Wilmie Buitink, Anneke Klunder, Anthony Marshall en Herman van de Brink en Wim Krijkamp  als wedstrijdleider). Naast IMC was ook VandenHamSports sponsor van dit unieke jeugdtoernooi.

(vergeet niet om naar de kleine 400 foto's te kijken gemaakt door Gerrit)

_GVN7491.jpg

zie hieronder de uitslagen van het toernooi:


Download bestanden
Winnaars IMC-2015 19 KB (58x opgehaald)
zondag 21 juni 2015, 21:48 uur 0 reacties (reageer)
Cheque van RABO Bank van 333 EURO
 Sibert van Leeuwen  Nieuws  61x gelezen

Woensdagavond laat regende het pijpenstelen in Nijkerk en omgeving. In de vroege avond regende het in hetzelfde Nijkerk op het hoofdkantoor van Rabobank Randmeren ook, maar dan in de vorm van cheques. Maar liefst 108 verenigingen deden mee aan de Rabobank Clubaktie. De 10 meest scorende verenigingen mochten op het erepodium plaatsnemen; zij kregen forse bedragen uitgekeerd tot een bedrag van 2,000 EURO voor de vereniging met de meeste stemmen. Geen van de andere 98 verenigingen ging met lege handen naar huis......(lees verder)

donderdag 18 juni 2015, 16:59 uur 0 reacties (reageer)
Beperkt spelen bij Jeugdclub kampioenschappen
 Gerrit van de Veen  Jeugd  57x gelezen

Vanaf zaterdag 20 juni t/m 27 juni vinden de  Jeugclubkampioenschappen plaats. Van maandag 22-6  t/m vrijdag 26-6 wordt er begonnen om 1600u (woensdag om 1400u) en gaan de laatste partijen om 1900 de baan op. Zaterdag 27 juni worden de finales gespeeld. De afsluiting van het seizoen wordt op 6 en 7 juli gevierd op het terrein van TVSparta

_GVN7547.jpg

donderdag 18 juni 2015, 09:25 uur 0 reacties (reageer)
In Districtsbestuur KNLTB Gelderland
 Sibert van Leeuwen  Nieuws  51x gelezen

Woensdagavond 27 mei zo rond een uur of 8 's avonds ben ik benoemd als Bestuurslid "Breedtetennis" in het KNLTB Bestuur District Gelderland. Wat was het mooi om onze Gerard Tijmense en Henk van Steeg daar als getuigen bij te hebben!

Het Districtsbestuur is verantwoordelijk voor het vertalen, uitdragen en zo nodig uitvoeren van het door de KNLTB opgestelde beleid. In die zin zijn de Districtsbestuurders de ambassadeurs van het Bondsbestuur in hun District (de top-down functie).

Tevens zijn zij de oren en ogen van het Bondsbestuur in hun District en informeren zij en geven zij feedback aan het Bondsbestuur over de reacties op de uitvoering van het beleid, de knelpunten bij de uitvoering, de succesvolle en minder succesvolle activiteiten en alle andere informatie die relevant en nuttig is voor het Bondsbestuur om te weten en om te gebruiken bij hun beleidsvormende functie (de bottom-up functie).  

In de praktijk zal ik een 30-tal verenigingen gaan bezoeken in de regio "noord" en het voornaamste doel daarbij is om de lijnen tussen de verenigingen en de KNLTB korter te gaan maken.  En horen wat er speelt in de regio. De Grote Doelstelling de komende jaren is het enorme verlies aan tennissers weer goed te maken (als bekend: ongeveer 100,000 leden landelijk).

Ik hoop daar mijn steentje aan te kunnen bijdragen. Wish me luck!!!

Sibert van Leeuwen

dinsdag 16 juni 2015, 19:07 uur 1 reactie (reageer)
Sport en Spel tijdens Open Dag Watergoor
 Sibert van Leeuwen  Nieuws  47x gelezen
Een aantal van de op Sportpark Watergoor gehuisveste verenigingen houdt net als in 2014 een open dag, deze keer op zaterdag 27 juni. 

De activiteiten vinden centraal op het sportpark plaats op de hockeyvelden van de Nijkerkse Hockey Vereniging en de naastgelegen handbalvereniging Voice. Er is een vrije doorloop tussen de hockeyvelden en Voice.

Op de hockeyvelden kunnen bezoekers én hun kinderen kennismaken met tennis en hockey, terwijl bij de handbalvereniging vanaf 10.15 uur een special training is georganiseerd voor de eigen jeugd van 15 tot 18 jaar en iedereen die dat wil kan meedoen. Vanaf 11.30 uur vindt bij Voice een training plaats voor de seniorleden, maar ook hier geldt dat iedereen vanaf 18 jaar gezellig mee kan doen. 

In gebouw Samenspel en in het Squashcentrum houden Tafeltennisvereniging Rega en Squash hun eigen open dag.

Gebouw Samenspel en het Squashcentrum grenzen direct aan de hockeyvelden. In gebouw Samenspel is ook het Nijkerks Stedelijk Fanfare Corps gehuisvest, waar gratis muzieklessen zijn te volgen (LEES VERDER.....)

dinsdag 16 juni 2015, 10:41 uur 0 reacties (reageer)
1 2 3 4 5 6 7 ...
 Nieuws 
Alle berichten

Nieuws per onderwerp:
 Bardienst Overzicht
 Competitie
 Jeugd
 Lidmaatschap TV Sparta
 Matchpoints
 Nieuws
 Sponsoring
 Sponsorlijst
 Tennislessen
 Toernooien
 Tossen
 TV Sparta Headlines
 KNLTB

Nieuws op datum:
Nieuws via RSS:
xml Nieuws
xml Reacties
Meer over RSS...


 Activiteiten 
26 Augustus
 Toss ochtend

 Competitie teams 
Senioren
 Dinsdag Dames
 Donderdag Dames
 Vrijdag Dames
 Vrijdag Gemengd
 Vrijdag Heren
 Zaterdag Gemengd
 Zaterdag Heren
 Zondag Dames
 Zondag Gemengd

Junioren
 Zaterdag Gemengd
 Zondag Meisjes
 Zondag Gemengd