Toegang 

 Nieuws
 Foto's
 Competitie teams
 Training
 Activiteiten
 Over vereniging
 Bestuur en commissies


Belangrijke berichten
2 sep. Tennislessen Corlaer College Banen 7 en 8
28 aug. De laatste Matchpoint najaar 2017
24 aug. Vrijwilligersavond vrijdag 10 november 2017
24 aug. Themafeest
23 feb. Kantinediensten 2e halfjaar 2017 inzien
23 feb. Kantinediensten 1e halfjaar 2017 inzien
1 jan. Kantinediensten overnemen 2017
26 nov. GRATIS naar Fortius Fysiotherapie voor alle leden
22 jan. TV Sparta op weg naar verduurzaming
1 dec. Update "Instructie Verantwoord Alcohol Schenken"
6 dec. Verplichte Instructie Verantwoord Alcoholgebruik
3 maa. Sponsorlijst TV-Sparta 2017
Belangrijke KNLTB berichten
9 maa. Handig! Actueel baanoverzicht zonder inlog
IMG_3806.jpg
IMG_3803.jpg
IMG_3799.jpg
Meest recente foto's
Geen Clubkampioenschappen dit jaar
 Gerrit van de Veen  Toernooien  81x gelezen
Helaas moet de Technische Commissie constateren dat er te weinig inschrijvingen zijn om dit toernooi rond te krijgen. Ondanks de vele communicatie hierover naar de leden is de animo tegengevallen. Met 45 inschrijvingen was van een echt toernooi geen sprake. In 2018 krijgt u weer een kans om clubkampioen te worden!
woensdag 6 september 2017, 08:19 uur 0 reacties (reageer)
Familie is alles bij TV Sparta
 Sibert van Leeuwen  Toernooien  188x gelezen

 

"Alles is familie bij TV Sparta" kopten de lokale en social media de afgelopen dagen. Maar na een zonovergoten familiedag zondag 3 september 2017 is mijn persoonlijke conclusie dat "familie alles is" - ik had dat graag nog even getoucheerd in een praatje-voor of praatje-na. Het kwam pas vandaag - the day-after - bovendrijven, terugdenkend aan een wederom unieke dag bij TV Sparta. Het klinkt zo mooi, "alles is familie", maar "familie is alles" dekt de lading nog meer. Er waren er tientallen, sterker nog: een kleine 60 koppels!!! Ik zag vaders en moeders met kinderen, met kleinkinderen, met neefjes, nichtjes, achterneefjes en achternichtjes en ook: "mijn dubbelpartner is eigenlijk de man van de schoonmoeder van mijn schoonzoon". Hoe verzin je het!! Maar het klopte als je er langer over nadenkt. Ook zag ik families waar moeder of vader, man, vrouw, er niet bij was op zondag 3 september. Op zonovergoten terrassen en plezier op de banen zie je en merk je bijna niets van het verdriet. Wat een sterke families hebben we bij TV Sparta! De sportwethouder van Nijkerk constateerde dat ze op bezoek was bij een unieke vereniging waar saamhorigheid, teambuilding en families heel dicht bij elkaar staan. TV Sparta als huiskamer en dus als tweede huis, het is zelfs een KNLTB-marketing "tool" geworden!  

HERMA VAN DEN BROEK, DIMPHY EVERS-TIJMENSE en NIENKE KAS waren de grote kartreksters van de dag en zij maakten er organisatorisch een perfect geheel van. Een overvol terras, een vlot lopende kantine, plezier op de banen, een mooi onderhouden park, werkelijk alles klopte. De dag begon met een gezamenlijke Warming Up, Bedankt NDO!! en werd afgesloten met een gezamenlijke maaltijd, dit jaar mocht v/d Pol Catering de inwendige mens verwennen.

Ik zeg net als in 2016: "voor herhaling vatbaar"!!! 

Een aantal familieleden hebben we "en passant" even lid gemaakt!! Welkom bij TV Sparta!!!

Sibert van Leeuwen, voorzitter (zie de 298(!) foto's die Fabian Boot maakte!)

maandag 4 september 2017, 20:40 uur 0 reacties (reageer)
Tennislessen Corlaer College Banen 7 en 8
 Gerrit van de Veen  Tennislessen  47x gelezen

In de maand september vinden zoals vorige jaren weer de buitenlessen tennis plaats, een goede manier om leerlingen met deze mooie sport in aanraking te brengen! De banen 7 en 8 en de minibaantjes worden hiervoor gereserveerd. Het bestuur is de vrijspelers bij voorbaat dankbaar als er mogelijkerwijs even gewacht moet worden op een vrije baan. Het gaat om de volgende dagen en uren:

 

 

dag

 

 

 

 

datum 1

 

datum 2

 

datum 3

 

reserve datum

 

 

Maandag

 

 

10.30 - 11.45 uur

 

 

11 sept

 

18 sept

 

25 sept

 

2 okt.

 

 

Dinsdag

 

 

8.30 - 9.45 uur

 

 

12 sept

 

19 sept

 

26 sept

 

3 okt.

 

 

woensdag

 

 

8.30 - 9.45 uur

 

 

13 sept

 

20 sept

 

27 sept

 

4 okt.

 

 

woensdag

 

 

14.30 - 15.45 uur

 

 

13 sept

 

20 sept

 

27 sept

 

4 okt.

 

 

Donderdag

 

 

10.30 - 11.45 uur

 

 

14 sept

 

21 sept

 

28 sept??

 

5 okt.

 

 

donderdag

 

 

12.30 - 13.45 uur

 

 

14 sept

 

21 sept

 

28 sept

 

5 okt.

 

 

vrijdag

 

 

8.30 - 9.45 uur

 

 

15 sept

 

22 sept

 

29 sept

 

6 okt.

 

 

Vrijdag

 

 

10.30 - 11.45 uur

 

 

15 sept

 

22 sept

 

29 sept

 

 

zaterdag 2 september 2017, 11:40 uur 0 reacties (reageer)
De laatste Matchpoint najaar 2017
 Sibert van Leeuwen  Nieuws  74x gelezen

Beste Leden van TV Sparta

Het bestuur heeft na rijp beraad besloten dat het Clubblad "De Matchpoint" na dit jaar NIET meer zal verschijnen. 

De Matchpoint is ongeveer 25 jaar lang het belangrijkste communicatiemiddel geweest om vanuit het bestuur en de commissies de leden op de hoogte te houden van bestuursmededelingen, commissienieuwtjes, aankondigingen van toernooien, jaarvergaderingen en tientallen andere nieuwtjes en wetenswaardigheden. In de beginjaren van De Matchpoint werd er regelmatig kopij ontvangen van leden die wat over het wel-en-wee van de vereniging wilden schrijven. In de loop der jaren werd het boekje, dat 4 maal per jaar (en later 3 maal per jaar) verscheen, steeds professioneler, de laatste jaren in 'full colour", met geweldige foto's en nog steeds verslagen van commissies en mededelingen van het bestuur.

Communiceren met de leden doen we de laatste jaren via website, email en daaraan gelinkt ook facebook en twitter. Daarnaast communiceren we via het touchscreen bij het afhangbord en hebben we de mededelingenborden in de hal van de Catsburcht. De Matchpoint is meer en meer verworden tot een boekje waarin voornamelijk onderwerpen staan die al via email en website gecommuniceerd zijn. 

De wereld verandert, ook bij TV Sparta. Dit najaar of uiterlijk volgend voorjaar start de proef met de KNLTB-app. Het bestuur en commissies zullen via dat medium met de leden gaan communiceren via "push"berichten en leden kunnen ook onder elkaar communiceren via dat medium, bijvoorbeeld om een tennismaatje te zoeken of om elkaar te informeren over activiteiten die er bij de club gaande zijn. Email staat ook nog steeds tot onze beschikking, we bereiken er bijna 100% van onze leden mee. De website krijgt vermoedelijk een nieuwe lay-out en een andere provider, maar tegelijkertijd zal de website een statischer karakter krijgen, vooral een medium waar potentieel nieuwe leden en eigenlijk iedereen "van buiten de vereniging" informatie kan vinden over TV Sparta.

De laatste Matchpoint. Er zijn er minimaal 100 van verschenen. Grote dank gaat uit naar vooral Gerrit van de Veen maar ook aan vele anderen die er in het verleden hun ziel, zaligheid en energie in gestoken hebben. We gaan ze opzoeken die namen en misschien dagen we ze nog wel een keer uit.

We dagen u ook uit!! Hoe leuk is het niet om in de laatste Matchpoint een aantal bijdragen terug te vinden van de leden zelf. Dus denk er vast over na, uw bijdrage aan de laatste Matchpoint wordt zeker geplaatst. En natuurlijk wordt het een "bewaarexemplaar" - zullen we Gerrit een handje helpen????

Aan de adverteerders in De Matchpoint wordt volop aandacht besteed. Wij willen deze groep sponsors uiteraard voor de vereniging behouden. Zij worden binnenkort nader geinformeerd.

Voor zover dit bericht.

Sibert van Leeuwen, voorzitter

maandag 28 augustus 2017, 10:21 uur 0 reacties (reageer)


Clubkampioenschappen van 6 tot/met 16 september
 Sibert van Leeuwen  Toernooien  80x gelezen

Beste leden van TV Sparta

Er is nog VOLOP ruimte om jezelf in te schrijven voor de Jaarlijkse Clubkampioenschappen van 6 tot en met 16 september 2017.

Afgelopen week stond ik met diverse leden, zowel doorgewinterde als relatief nieuwe leden die nog nooit een wedstrijd hadden gespeeld, bij de toernooiposter, in de hal van de Catsburcht. NEEN LEER MIJ KENNEN, IK TROK ZE OVER DE STREEP (....)

De clubkampioenschappen, de naam zegt het al, is een INTERN toernooi waarin je strijdt voor het hoogst haalbare, de eeuwige roem, CLUBKAMPIOEN!!! Er wordt in alle disciplines en rankings gespeeld en juist daarom is het een enorm goede leerschool voor iedereen. Ben je nog maar net begonnen, dan zijn de clubkampioenschappen uitermate geschikt om veel ervaring en kennis op te doen en JE LEERT OOK ANDERE LEDEN VAN DE VERENIGING KENNEN. En ben je al wat verder, dan is het een geweldige uitdaging om eens te spelen tegen iemand met een hogere ranking, die je ongetwijfeld een moeilijke wedstrijd bezorgt en misschien wel van de baan mept....HOPPA DIE IS BINNEN!!

Kom op, doe mee, de organisatie wacht op je, maar ook het hapjesteam, de kantinedienst en het volle terras. Inschrijven kan nog tot en met 31 augustus en is heel eenvoudig via onderstaande link

https://www.toernooi.nl/sport/tournament.aspx?id=960400E2-1880-45C7-B039-EB6892F3D9DB

vrijdag 25 augustus 2017, 08:12 uur 0 reacties (reageer)
Vrijwilligersavond vrijdag 10 november 2017
 Sibert van Leeuwen  Nieuws  61x gelezen

De Vrijwilligersavond wordt dit jaar gehouden op vrijdag 10 november in De Catsburcht. 

Met een hapje en een drankje en een heleboel gezelligheid wil het bestuur ook dit jaar de leden die dagelijks klaarstaan voor de vereniging een "dankjewel" avond bezorgen. 

Persoonlijke uitnodigingen, per post of wellicht digitaal, worden uiterlijk in september bezorgd. Het bestuur hoopt zoals altijd op een geweldige opkomst. Het is voor het bestuur een grote voldoening dat de vrijwilligersavond alle jaren goed bezocht wordt!!

DE BANEN ZIJN OP 10 NOVEMBER 2017 NIET BESCHIKBAAR TUSSEN 1800 EN 2300 UUR

Dank voor uw begrip

Nienke Kas, secretaris

Sibert van Leeuwen, voorzitter

donderdag 24 augustus 2017, 18:02 uur 0 reacties (reageer)
Personeelsavond fa. Van Duinkerken 23 september
 Sibert van Leeuwen  Sponsoring  49x gelezen

Op zaterdagavond 23 september vanaf ongeveer 17.30 uur organiseert de firma Van Duinkerken Sports & Kamperen een tennistoernooitje voor haar personeelsleden & partners met aansluitend een maaltijd. 

De banen 1,2,3,7,8 zijn voor deze gelegenheid niet voor vrijspelen beschikbaar.

Het bestuur wenst de firma Van Duinkerken een mooie avond toe!

 

donderdag 24 augustus 2017, 16:49 uur 0 reacties (reageer)
Themafeest
 Sibert van Leeuwen  Nieuws  200x gelezen

Hoi beste leden van TV Sparta,

Op 16 april 2017 bestond de vereniging 30 jaar en in verband met die mooie mijlpaal (het 6e Lustrum) organiseert de vereniging een feestavond in De Catsburcht voor leden en hun eventuele partner. Ben je 16 jaar of ouder en heb je zin om je eens lekker uit te leven, kom dan naar dit feest! Er is een DJ geregeld die van 8 uur 's avonds tot 00.30 's ochtends de boel muzikaal op stelten gaat zetten maar die zeker ook rekening zal houden met oudere jongeren en jongere ouderen. De toegang is uiteraard gratis en de vereniging zorgt voor 2 consumptiebonnen per persoon.

Bij het thema "leef je lekker uit" is het de bedoeling dat je je best doet om er nét even anders uit te zien dan we van je gewend zijn. De muziek zal een hoog 70-80'er jaren karakter hebben en dus kunnen de dames kiezen uit minirokjes maar natuurlijk ook uit kapsels van een halve meter hoog en hippiejurken, de heren kunnen het haar op de schouders hebben of juist een vetkuif aan laten meten met een flinke dot brillcream erin, de puntschoenen en zonnebrillen doen de rest. Uiteraard zijn galajurken en "black tie" ook goede opties!! Kortom: leef je uit 

Er is die avond GEEN buffet of andersoortige maaltijd maar we willen tóch graag een idee hebben of je komt en met hoeveel personen, en we vragen of je dat via een emailtje wilt aankondigen.

Het speciaal geopende emailadres voor deze avond is: tvspartalustrumfeest@gmail.com

TOT 21 OKTOBER!!

 

 

donderdag 24 augustus 2017, 15:54 uur 0 reacties (reageer)
Toss ochtenden bekend
 Gerrit van de Veen  Tossen  72x gelezen

Onze trouwe dames Riet van Steeg en Wil van 't Hof hebben voor u al weer de nieuwe tossochtenden voor het najaar op een rijtje gezet: 23 augustus, 14 september, 27 september,12 oktober, 25 oktober met speciale 65+ lunch, 9 november, 29 november en 14 december.

Aanvang 0900 uur t/m 11.30u met natuurlijk koffiepauze tussendoor! 25 oktober aanvang 09.30u

woensdag 23 augustus 2017, 21:54 uur 0 reacties (reageer)
Jeugdkamp weer super leuk!
 Gerrit van de Veen  Jeugd  57x gelezen

Vrijdag 30 juni was er weer  het jaarlijkse jeugdtenniskamp
Om 16.30 uur  begonnen de meeste kids met een potje tennis. Waarna we om 18.00 uur avond gingen eten.
We aten broodjes knakworst en niet te vergeten heerlijke watermeloen.
Bijna alles kwam op, wat mede kwam door Dymar die wel 7 broodjes at.

Terwijl wij lekker  aan het eten waren, gingen Rene, Else, Simone, Robin, demey, Herbert en Nelie verkleed de stad in voor de vossenjacht, het volgende onderdeel.
Twee teams leverden tegelijk hun blad in en waren dus gedeeld 1e. Na de vossenjacht werden wa allemaal verwend met een heerlijk ijsje van Coava.
Het Team van Maiko, Dymar, Tom, Noud en Tijn werden laatste . Ze hebben wel 5 minuten met Rene staan praten, maar hadden geen idee dat hij ook meedeed in de vossenjacht!!
Toen we terug kwamen bij de tennisclub begon het echte feest. De hele disco installatie was klaargezet en we hebben lekker gedanst.
Roan, Jade, Manon en Steffanie gingen helemaal los.Behalve Vincent heeft iedereen wel eventjes geslapen. En dat was maar goed ook, want zaterdagochtend vertrokken we al vroeg naar de Eemhof, waar we tot 15.00 uur heerlijk hebben gezwommen.

Toen we terug kwamen werden we nog heerlijk verwend met een ijsje en toen was het tijd om de boel op te ruimen en naar huis te gaan.Wij hebben het weer super leuk gehad.

Groetjes Diana en Mirte.


 

woensdag 23 augustus 2017, 21:48 uur 0 reacties (reageer)
1 2 3 4 5 6 7 ...
 Nieuws 
Alle berichten

Nieuws per onderwerp:
 Bardienst Overzicht
 Competitie
 Jeugd
 Lidmaatschap TV Sparta
 Matchpoints
 Nieuws
 Sponsoring
 Sponsorlijst
 Tennislessen
 Toernooien
 Tossen
 TV Sparta Headlines
 KNLTB

Nieuws op datum:
Nieuws via RSS:
xml Nieuws
xml Reacties
Meer over RSS...


 Activiteiten 
21 September
 Najaarscompetitie

22 September
 Najaarscompetitie

23 September
 Najaarscompetitie

24 September
 Najaarscompetitie

27 September
 toss ochtend 0900u

28 September
 Najaarscompetitie

29 September
 Najaarscompetitie

30 September
 Najaarscompetitie

30 September - 8 Oktober
 Van Duinkerken Nijkerkse Kampioenschappen

1 Oktober
 Najaarscompetitie

5 Oktober
 Najaarscompetitie

6 Oktober
 Najaarscompetitie

7 Oktober
 Najaarscompetitie

8 Oktober
 Najaarscompetitie

12 Oktober
 Najaarscompetitie
 toss ochtend 0900u

13 Oktober
 Najaarscompetitie

14 Oktober
 Najaarscompetitie

15 Oktober
 Najaarscompetitie

17 Oktober
 toss avond 1930u

19 Oktober
 Najaarscompetitie

 Competitie teams 
Senioren
 Donderdag Dames
 Donderdag Gemengd
 Donderdag Heren
 Vrijdag Dames
 Vrijdag Gemengd
 Vrijdag Heren
 Zaterdag Gemengd
 Zaterdag Heren
 Zondag Gemengd

Junioren
 Zondag Gemengd