Toegang 

 Nieuws
 Foto's
 Competitie teams
 Training
 Activiteiten
 Over vereniging
 Bestuur en commissies


Belangrijke berichten
12 nov. Opgeven kantinediensten 2016
10 nov. TV Sparta gaat door met Ledenwerfakties
18 aug. Tennislessen NDO vanaf aug 2015
11 feb. Kantine diensten inzien hele jaar!
1 dec. Update "Instructie Verantwoord Alcohol Schenken"
6 dec. Verplichte Instructie Verantwoord Alcoholgebruik
3 maa. Sponsorlijst TV-Sparta 2015
Belangrijke KNLTB berichten
1 apr. Vernieuwd! MijnKNLTB app voor je smartphone
9 maa. Handig! Actueel baanoverzicht zonder inlog
P1020247.jpg
P1020244.jpg
P1020241.jpg
Meest recente foto's
Inspirerend Tennis Congres
 Sibert van Leeuwen  Nieuws  25x gelezen

Zaterdag 28 november bezocht ik samen met Marjan van de Brink en Arie van de Kamp het Tennis Congres in Apeldoorn. Geweldig inspirerende speeches en workshops over Ledenbehoud en Ledenwerving, over de "Tennisreis" van een nieuw lid bij je vereniging, over het Groot Onderzoek naar nieuwe competitievormen om een eind te maken aan de wirwar en jungle van maar liefst 331 verschillende competitievormen, over hoe we jeugd kunnen binden aan de vereniging met een speciaal accent op de 13 tot 18 jarigen, waar de uitstroom landelijk maar liefst 1 instromer op 4 uitstromers is.....Nieuw is de lancering van de KNLTB Club App die volgens kenners het tennislandschap nadrukkelijk zal doen trillen van opwinding. Uitgetest en al jaren in gebruik bij de Hockeybond, is nu ook de KNLTB zover om de clubs en vooral de 600,000 leden hiervoor warm te maken....(lees verder)....

 

zondag 29 november 2015, 11:41 uur 0 reacties (reageer)
Zomeractiviteiten (oudere) Jeugd
 Gerrit van de Veen  Jeugd  44x gelezen
Zomer 2016 staat al weer dik in de planning van tennisschool NDO... een 'Vechthanen'-en een 'Vliegende Hollander' toernooi. Waar? Terneuzen en Breskens dus daar zit een actieve korte vakantie aan vast, even de winter nog door maar als je je hier nu al voor opgeeft is je plaats verzekerd, kijk in de bijlagen.

Download bestanden
Vechthanen toernooi 2016 602 KB (43x opgehaald)
Vliegende Hollander toernooi 2016 468 KB (35x opgehaald)
donderdag 19 november 2015, 09:17 uur 0 reacties (reageer)
Kledingwinkel geopend
 Gerrit van de Veen  Nieuws  56x gelezen

Bij wijze van spreken zou die gevuld kunnen worden met kleding die achtergebleven is in de kleedkamers en hal van het clubgebouw. En dan niet alleen een sportjack of een petje, nee ook buitenkleding als jassen oa voor kinderen...! Deze mis je toch op een bepaald moment zou je zeggen.

Graag willen we dat rechthebbende eigenaren hun spullen ophalen, men kan altijd een lid van het bestuur of ledenadministratie vragen om even in de voorraad te kunnen zoeken. Een uitgelezen moment is ook tijdens het bespreken van uw kantinedienst op 19 en 21 december a.s.! Worden de spullen niet voor 1 januari opgehaald dan verdwijnt het, afhankelijk van de staat, naar een goed doel of naar de container... 

woensdag 18 november 2015, 13:58 uur 0 reacties (reageer)
Jeugd opgeven Tenniskids & Voorjaars Comp 2016
 Gerrit van de Veen  Jeugd  46x gelezen
Beste jeugdleden, zin om samen met een team het op te nemen tegen andere verenigingen? Dan kan je je inschrijven voor de voorjaarsvakantie in 2016. In dit bericht kan je de inschrijfformulieren vinden met de nodige uitleg. Heb je alsnog vragen, stuur dan gerust een mail naar jeugd@tvsparta.nl .Weet je al zeker dat je mee wilt doen? Schrijf je dan voor 30 november in via het formulier!

Download bestanden
Inschrijven Tenniskids 2016 33 KB (27x opgehaald)
Inschrijven Jeugd Voorjaars comp 107 KB (21x opgehaald)
maandag 16 november 2015, 21:45 uur 0 reacties (reageer)


Kennismakings-tossavond
 Gerrit van de Veen  Tossen  42x gelezen
Kennismakingsavond, vrijdagavond 11 december 2015

Op vrijdagavond 11 december organiseren wij “De Nieuwe Ledencommissie” een kennismakings-tossavond voor onze nieuwe leden, maar juist ook onze reeds langjarige leden zijn van harte welkom, des te meer zielen, des te meer tennisvreugd. Het doel van deze avond is om een gezellig tennisavondje te beleven, waarbij het idee is nieuwe leden en langjarige leden met elkaar een dubbelpartijtje te laten spelen. Tussen de actieve bedrijven door kunnen we met elkaar wat kletsen en babbelen onder het genot van een door de vereniging verzorgd hapje en een door de eigen portemonnee gesponsord drankje. 

Wij hopen jullie allen te verwelkomen om 19:30 uur, ben je wat later, schroom niet om dan toch te komen, dan kun je gewoon later instromen. Zet deze avond in de agenda, wij maken er samen een gezellige wintertennis-avond van zo tussen de Sinterklaas en de aanstaande Kerst.

De Nieuwe Ledencommissie (in oprichting) Rene Ordeman en Arie van de Kamp

 

 

zaterdag 14 november 2015, 09:53 uur 0 reacties (reageer)
Opgeven kantinediensten 2016
 Gerrit van de Veen  Bardienst Overzicht  151x gelezen

Het einde van het jaar nadert met rasse schreden... goed om u dus bijtijds te waarschuwen om de bardiensten af te spreken voor het volgende jaar! De twee datums zijn zaterdag 19 dec van 0800-1200u en maandag 21  december 1900-2100u.

donderdag 12 november 2015, 21:24 uur 5 reacties (reageer)
TV Sparta gaat door met Ledenwerfakties
 Sibert van Leeuwen  Nieuws  176x gelezen
Het bestuur heeft deze week besloten dat er weer een nieuwe Ledenwerfaktie opgezet wordt waarbij het nieuwe lid zich in ieder geval aanmeldt voor de duur van 2 jaar en dat een tennisracket ter waarde van € 100,00 en een aantal gratis tennislessen onderdeel zijn van de aktie. Feitelijk komt het er op neer dat hoe vroeger men zich in een jaar inschrijft, des te langer men van het voordeel geniet. Binnen zeer afzienbare tijd zullen posters en flyers gemaakt en verspreid worden. Zegt het voort - wij hopen op een flinke toestroom van nieuwe leden!!!
dinsdag 10 november 2015, 20:31 uur 0 reacties (reageer)
120 vrolijke gezichten tijdens Vrijwilligersavond
 Sibert van Leeuwen  Nieuws  132x gelezen

'Een topfeest, een geweldig festijn, wat hebben jullie lekker gekookt, wat een goede zanger en entertainer....' waren zo maar wat one-liners uit de mond van de vele aanwezigen op de jaarlijkse vrijwilligersavond. Vrijwel het volledige vrijwilligers'korps', al dan niet met aanhang, was op de avond afgekomen. Het feest begon al direct bij de ingang waar de rode loper uitgerold lag. Als Vrijwilliger bij TV Sparta word je namelijk 1 keer per jaar als VIP behandeld en daar horen de loper en het glaasje bubbles bij. Na de koffie-of-wat-anders werd het Grand Buffet geopend door Peter Kas omdat hij nu eenmaal het dichtst bij stond. Na het sein 'aan tafel' kon de firma Bokkers weer rekenen op tientallen complimenten, het eten was verrukkelijk, de variëteit enorm, je wist amper waar te beginnen laat staan te eindigen. Tijdens het eten zorgde Bob van Zandbergen net als vorig jaar voor rustige 'easy listening' zodat er op een relatief rustige manier gegeten kon worden, de contacten aangehaald, lekker even 'bijkletsen'....(lees meer...)

_GVN4727.jpg

zondag 8 november 2015, 12:39 uur 0 reacties (reageer)
Eindejaarsfeest Jeugd
 Gerrit van de Veen  Jeugd  68x gelezen

Op 30 oktober was het weer zover voor ons jaarlijkse eindfeest. Dit jaar hadden we het thema Halloween.
Nou en het was echt griezelen geblazen.
Door de hele kantine en zelfs buiten was er spannende aankleding. Met dank aan de Halloweencommissie die het geweldig hebben versierd en waar wij gebruik van mochten maken.
Om  17 uur kwamen de eerst spookjes, hekjes , zombies en skeletten binnen. Iedereen had zich goed in het thema verkleed. Sommigen van ons waren zelfs onherkenbaar.
Toen iedereen binnen was zijn we eerst gezellig met zijn allen gaan gourmetten.  Ook hier konden we genieten van griezelige eten en heksen drinken. Er zwommen kikkers en ogen in onze ranja. (lees meer)

Eindejaarstoernooi 2015 (6).jpg

donderdag 5 november 2015, 19:44 uur 0 reacties (reageer)
DRIE jeugdteams kampioen!!
 Gerrit van de Veen  Jeugd  28x gelezen

Dit jaar zijn er drie van de vijf jeugdteams kampioen geworden in de najaarscompetitie...!! Er zijn weer prachtige wedstrijden gespeeld die het tot op de laatste dag spannend maakte.
De ouders hadden het weer zwaar en stonden met zweethanden aan de kant. Waar de kinderen weer geweldig tennis lieten zien.
De kampioenen zijn in Oranje World tour
Harm-Pieter Renkema, Rowan vd Tweel , Jordy v Beek en Idris Mertoglu.
De kampioenen in de groen competitie zijn
Donna  Le Loux, Michelle v. Beek, Sieb Deij, Maarten v.d Hoef, Chris vd Bunt
De Kampioenen in de leeftijd van 11 t/mt 17 jaar zijn
Diana Visser, Mirte Wintermans, Vivian Voskuil, Maiko Kas en Dymar Evers.

Super knap gedaan allemaal, ook degenen die geen kampioen werden! JC

(bekijk de vele foto's gemaakt door Miranda Leloux)

_MLF9313-2.jpg

11tm 17 (2).jpg

 oranje (2).jpg

 
donderdag 5 november 2015, 19:22 uur 0 reacties (reageer)
1 2 3 4 5 6 7 ...
 Nieuws 
Alle berichten

Nieuws per onderwerp:
 Bardienst Overzicht
 Competitie
 Jeugd
 Lidmaatschap TV Sparta
 Matchpoints
 Nieuws
 Sponsoring
 Sponsorlijst
 Tennislessen
 Toernooien
 Tossen
 TV Sparta Headlines
 KNLTB

Nieuws op datum:
Nieuws via RSS:
xml Nieuws
xml Reacties
Meer over RSS...


 Activiteiten 
11 December
 Kennismakings toss avond 1930

16 December
 Toss avond 1930

 Competitie teams 
Senioren
 Dinsdag Dames
 Donderdag Dames
 Vrijdag Dames
 Vrijdag Gemengd
 Vrijdag Heren
 Zaterdag Gemengd
 Zaterdag Heren
 Zondag Dames
 Zondag Gemengd

Junioren
 Zaterdag Gemengd
 Zondag Meisjes
 Zondag Gemengd